ממי לדעתכם לירון צריך לבקש
?

ממי לדעתכם לירון צריך לבקש ../images/Emo52.gif?

לירון נשמה טובה, אבל בואו ננסה לחשוב אם יש אולי מישהו שהוא צריך לבקש ממנו סליחה? משימה בלתי אפשרית כמעט...מקסימום ההודעה שלי תישאר מיותמת

נ ט ע ש ה

New member
יש מצב ../images/Emo6.gif

אבל אנחנו לא מכירים את לירון הכרות אישית עמוקה, ולכל בנאדם יש גם צדדים שלילים וחסרונות, אני בטוחה שיש כמה אנשים שהוא ירצה לבקש מהם סליחה...

ברור,אף אחד לא מושלם או צדיק

וממה שאנחנו מכירים כמובן,מהדרך שעבר מאז ועד עכשיו וכד', אולי אפשר למצוא איזה רעיונות מקוריים לסליחות שהוא צריך לבקש. לדעתי, לירון לב הבחורה צריכה להתנצל בפניו שהיא לקחה לו את עניין המקוריות מהשם

נ ט ע ש ה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

אולי באמת נהפוך את זה לאנשים שצריכים לבקש סליחה מלירון? לדוגמא- קשת, על שלא חשפו את האודישן המאמם (
) שלו בשלומותו חוץ מאשר בVOD... ראיתי ביום שבת האחרון, פשוט מקסים (חחח כל מה שעשיתי אצל דודים שלי היה לחרוש את הVOD)

הם לא הבליטו אותו בהתחלה

ולא נתנו לו הרבה זמן מסך.... אבל אחרי "נבראתי לך" הם ידעו לתקן ויצרו בשבילו תקדים מיוחד. אני חושבת ומקווה שאחרי הדיסק שהוא יוציא, שיוכיח לכל העולם כמה הוא שווה - הרבה אנשים יבקשו סליחה שלא הבחינו בכשרון שלו.

חחחח שאלה טובה...../images/Emo6.gif

נראה לי שההודעה שלך צריכה להישאר מיותמת... הוא איש מקסים .

ורדונה2

New member
לירון לא זיהה אותי במפגש הקומונה

אצל אמילי.
טוב, אני לא מאשימה אותו... אחרי הכל, עברתי שינוי די משמעותי בחיצוניות שלי.

הוא קצת מפוזר לפעמים....

וכנראה שהשינוי הוא באמת משמעותי כי המפגש הקודם היה אצלך...

ורדונה2

New member
הוא לא העיר לי על שירדתי במשקל. ../images/Emo3.gif

יכול להיות שהוא זוכר את שמי, אבל אני לא חושבת שהוא הבין במפגש שזו הייתי אני, זו שאירחה אותו במפגש הקומונה הראשון.

Meijen Shaggy

New member
הוא שכח את היומולדת שלי ../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif

אבל זה נסלח ונשכח מזמן..

MoRaN SaShA

New member
גאד הבן אדם זכר אותי !!

אחרי 8 חודשים שלא ראיתי אותו לא ייאמן!! מלך! איזה סליחה?? מגיע לו פרס חחחחחחחחחח

למעלה