ממי עוד אפשר לצפות להגיע לאולימפיאדה בשחיה?

עדי פרג

New member
נעם צבי בטוח יגיע

לגבי שחיינים - זה תלוי מאד במוצאם האגודתי.
למשל - אני יכול להגיד לך מי יגיע אבל "על ארבע" - קוראים לו נמרוד וכתבו על זה כבר המון אז לא אתחיל מהתחלה.
יש עוד אחד שיתכן ויגיע לאולימפיאדה בשחיה - קוראים לו דניאל קציר והפעם יש לו צ'אנס מצויין, כי בפעם הקודמת הוא ניסה לשחות לבייג'ין אבל זה 10,000 ק"מ וטרפו אותו "כרישים" בדרך.
הפעם זה רק 3,000 ק"מ דרך הגיברלטר, והוא כבר מכיר את כל הכרישים, אז לגבי השתתפות - הוא ויתר מראש.

lionoftherock

New member
הייתה לך הזדמנות לתרום לפורום, ותראה מה רשמת

עד שהייתה לך הזדמנות לתרום משהו לפורום, מניסיון ומהכרות של ענף השחייה למישהו שביקש הסבר על שחיינים-
ואתה רק חוזר על המנטרות הקבועות והמאוסות שלך שאתה מציף בהן את הפורום כל הזמן, כמו על אוטומט

apy ape

New member

עדי פרג

New member
אתה מפספס כאן משהו lionoftherock

יש בפורום הזה מספיק ידענים והשרשור למטה מוכיח זאת.
אני מנסה לתרום משהו נוסף שמעבר לעשיריות והמאיות שחסרות לשחיין זה או אחר.
מה שאני מנסה לתרום זה ההבנה שנדרשת הגינות ויושרה בהנהלת איגוד השחייה - דבר שבלעדיו אין שום ערך לשאלה אם יהיו 3 או 10 שחיינים שיעשו קריטריון
מבחינתי, ההגינות הבסיסית הזו באה לפני כל מדליה אולימפית!
ובכל זאת אני מבטיח לך שכאשר אחוש שנדרשת תרומה בנושאים המקצועיים לא אהסס להוסיף את "שני הגרוש" שלי גם בנושאים אלו, כפי שעשיתי בעבר - זמן רב לפני ש"ליאונוף הקשוח כמו סלע" החל לבקר בפורום זה.

guinnart

New member
יש כמה

גיא ברנע ויונתן קופלב קרובים מאוד לקריטריון A ב100 גב.
עמית עברי מצופה לעשות זאת ב100 פרפר.
לתום קרמר יש סיכוי, אם יוריד עוד כמה עשיריות משיאו ב200 פרפר (לפני חודש), להיות מוזמן ע"י פינ"א ולהיכנס מקריטריון צעירים - ואם ישתפר עוד יותר אז מהדלת הראשית.
אלון מנדל צריך קפיצה מאוד גדולה בתוצאתו ב100 פרפר כדי להיכנס.
כל אחד אחר שיעשה קריטריון A או אפילו יתקרב אליו זו תהיה הפתעה עצומה.

guinnart

New member
3 מאיות

קבע 54.43 באליפות העולם בקיץ האחרון.
קריטריון A הוא 54.40.
ההישג דירג אותו 16 במוקדמות יחד עם סיני, והפסיד לו בסווים-אוף - דורג 17 (הקריטריון הישראלי היה לעלות לחצי הגמר).
יונתן קופלב גם קרוב מאוד במשחה הזה, קבע 54.55 לפני חדשיים.
טומרקין קבע באותה תחרות עם קופלב 54.91.

למעלה