ממי צריך לבקש אישור שעבדתי בארץ במקצוע מסוים?

axelcoon

New member
ממי צריך לבקש אישור שעבדתי בארץ במקצוע מסוים?

ערב טוב. אודה לכם אם תאירו את עיניי בסוגייה הבאה: יש לי שאלה,שהולכת ככה: ראיתי שמי שרוצה לעבור לקנדה צריך לצבור 67 נקודות ובהן עבודה במשרה מלאה במקצוע מסוים למשך של 2-4 שנים (תלוי בתואר ובמקצוע). כאשר אני ממלא את המסמכים,איך בעצם אני מוכיח שאכן עבדתי במשרה מלאה במקצוע מסוים? האם דרך תלושי משכורת של שנתיים ממקום העבודה? האם דרך ביטוח לאומי? האם דרך מכתב שהמעסיק בארץ צריך לכתוב לי,שאכן עבדתי אצלו שנתיים ויותר? ,ואם אכן אני צריך מכתב מהמעסיק,במידה והתהליך הגירה לוקח כ 3+ שנים,איך אני יכול שלא לפגוע במעמד שלי בעבודה במשך ה-3 שנים עד להגירה? כי בכל זאת 3 שנים זה הרבה זמן,ואם נגיד בסוף ההגירה לא תסתדר,אז יתכן שהמעסיק נגיד לא יקדם אותי בעבודה ביודעו שאני עוזב לקנדה,או שבכלל יפטר אותי. אז איך מתמודדים עם העניין הזה?

TrigATUSA

New member
מכתב מהמעסיק

אני הייתי מבקש ממחלקת כוח אדם וממציא איזה שקר לבן לגבי המטרה של המכתב (נגיד, תגיד לו שאתה רוצה ללמוד MBA בלימודי ערב, והם מבקשים הוכחות על קורות חיים)

מכתב מהמעסיק

לצורך בקשת מכתב מהמעסיק באמת ניתן להגיד שאתה צריך את זה ללימודים, או (תירוץ שתמיד עובד) להוצאת/הארכת ויזה (תייר) לארה"ב.

axelcoon

New member
כלום לא תופס,מלבד המכתב מהמעסיק?טוב לדעת.תודה

לא תופס תלושים ממקום עבודה? לא תופס ביטוח לאומי? רק המכתב מהמעסיק? אבל נגיד בשביל "הארכת ויזה לUSA",לא צריך לפרט את הניסיון שלי,אז זה לא יראה קצת חשוד,אם אני אבקש לפרט את הנסיון שלי ואולי אף להמליץ עלי. ואם בכלל יש בוס על הפנים שלא מוכן להביא לי מכתב כזה?

מכתב הסבר שאתה עדיין עובד במקום

והוספת טופסי 106 ותדפיס הביטוח הלאומי יספיקו. הבעיה היא שאתה צריך להוכיח מהו תחום עיסוקך, לצורך הוכחה של NOC מזכה, אם בתלוש מופיע שם התפקיד זה עוזר, או אם יש לך כרטיס ביקור ובו שם התפקיד זה גם יכול לעזור, ואם לא למפלט האחרון: תגיש תצהיר שהמקצוע שלך הוא כזה וכזה, ותפקידך הוא זה, ושאתה לא יכול להגיש אישור מעסיק כי אתה עדיין עובד במקום... חוץ מזה עד למועד הגשת הניירת יש עוד המון זמן...חכה שתתבקש להגיש את המסמכים עד אז יכול להיות שתוכל לקבל אישור מהמעסיק... חוץ מזה אין צורך בהמלצה רק במכתב יבש שאומר: הנני לאשר כי הנ"ל עובד אצלנו בתפקיד _______________ ומשרתו שמורה לו גם כשיחזור מחופשתו. מועד תחילת העבודה _______________________________ גובה שכר__________________________ העבודה הינה במישרה מלאה ואינה עבודה זמנית בברכה זה המכתב המקובל לצורך קבלת ויזה לארצות הברית וגם לקנדים הוא יספיק. אתה יכול לפרט במכתב נילווה את פירוט המטלות לצורך ההסבר של ה NOC שבחרת.

למעלה