ממליץ - אצל איל עוזרי - הערב

למיכל

צהרים טובים. טרם לימדתי אותו בהרקדות שלי. שמעתי שהוא ריקוד חמוד,ובכמה הרקדות שהוא נלמד? הוא התקבל ממש יפה אצל הרוקדים. כדי שאני אחווה דיעה על ריקוד מסויים? אני חייב קודם לחוש אותו ברגלים. וגם את זאת טרם עשיתי, אבל זה יהיה בקרוב. היכן את רוקדת בחיפה? ואצל מי? שיהיה לך יום טוב יום יום.

ממליץ - אצל איל עוזרי - הערב

כדאי לנסות את ההרקדה הנחמדה הזו. בעיקר הערב. בהדר יוסף

לחבר - אצל איל עוזרי

ברגע שמארגנים מופעים בבית דני ביום ג´ אני בורחת ולאן? - לאייל עוזרי בהדר יוסף. כן הרקדה מאד נחמדה, אך היום אני הולכת לראות האם גדי כבר החלים... ובכלל זה היום הקבוע שלי עם בן זוג נפלא (רוקד בלהקה) ובכלל מבחינה אישית אני שומרת על יום אחד של הרקדה עם גדי ביטון.

א י י ב י

New member
גם הערב גדי לא הופיע

גם הערב גדי לא הופיע בבית דני. במקומו הופיעו עירית שוורץ מאילת והעוזר הצעיר של גדי.

לאייבי

הי אייבי, לעוזר הצעיר של גדי שהוא גם קרוב משפחתו קוראים עירן, נראה לי שהוא הולך בעקבות הדוד גדי - הוא ממש מתוק מתוק, מלמד לא רע בכלל ובעל נטיות כריזמטיות והתיחסות נאותה לקהל. עידו חזר על הריקוד "הדליקו את הנר" שכאמור מצא מאד חן בעיני הרוקדים. עירית שוורץ שהיא מדריכה באילת, החליפה את גדי ואת ירון בן שמחון שגם הוא נעדר מן החוג, היא חזרה על הריקוד בזוגות ובעצם לימדה את הריקוד מצויין.... - עד שהתחילה המוסיקה ואז משום מה הכל התבלבל להם שם והם לא היו בקצב כאשר הדגימו וגררו אחריהם את הרוקדים ולבסוף איך שהוא הצלחנו לרקוד בקצב הנכון. מה שהכי הלהיב זה שהצנחן צנח לבית דני אמש, אלי רונן הגיע במיטבו לחוג ולימד את שירו של צנחן - להנאת הרוקדים שכן ריקוד זה התחבב מאד על כולם.

רשמי ביקור בהרקדה - עדה - 2

ערב כמו שהיה אתמול , אצל אייל עוזרי - לא היה לי מזמן. האורח היה יענקלה לוי רקדנו מעל שעה את ריקודיו. מהורה חדרה דדרך החיננית , שחרחורת , חזור אהובי ועד על שדה ויער , ולילה בקהיר. האולם היה מלא (3 מעגלים). באו בוגרים מאולפני וינגייט והאונברסיטה , מדריכים ותיקים והמון רוקדים מבוגרים וצעירים. היה צחוק ושמחה באולם. יענקלה רקד במרכז והדגים את ריקודיו, בעיקר את אלה שנשכחו: משעול הפרא, פרת וחידקל, כד אל כד, מחול האביב, ועוד. היה - כמקובל - קפה , תה ועוגיות. אחד התימנים - הרוקדים , הביא קפה עם חוייג´ בגמר ריקודי האורח , רקדנו ריקודי עמים, ריקודי שורות ועוד ריקודי עם - של כל היוצרים. אבל הכל על טהרת הנוסטלגיה. עזבתי בחצות - האולם עוד היה מלא , והמשיכו לרקוד בהתלהבות. עדה - לך ציפיתי , כדי לקרוא למחרת את תגובתך והערכתך , על ריקודי הנוסטלגיה. תודה לאיל עוזרי על הערב הנפלא.

גם אנחנו מאד נהנינו

גם אנחנו היינו אתמול בהרקדת הנוסטלגיה בהדר יוסף (אייל עוזרי + אייל טרבלניק). אנחנו נמנים עם הצעירים בחבורה. נשארנו עד הסוף, ומאד נהנינו. זו הרקדה שמתקיימת פעם בחודש ומאד מומלצת לאוהבי ריקודי הנוסטלגיה.

לעדה - 2 אני רקדתי בבית דני

אני שמחה מאד שנהנתם אצל אייל עוזרי וכי יענקל´ה לא איכזב כתמיד. אין לי ספק שהערב היה מרגש. אך כפי שכבר הסברתי יש לי בן זוג מאד טוב בבית דני אצל גדי ביטון שנוח לו להגיע רק לשם. גדי ביטון אמנם עדיין לא החלים ולא היה אך היתה לנו הרקדה מאד טובה ומגוונת גם שם, הרבה מאד חברה מהחוג של אייל הגיעו לשם כיוון שהם "מסתבכים" עם ריקודי הנוסטלגיה ולכן העדיפו ל"ברוח" לבית דני. האולם היה מלא והיה שמח! חבל לי שאיכזבתי (היות וכתבת לי כי "ציפית לי" - הייתי מעוניינת להכירך, אם תראי אותי ותזהי (שהרי משום מה אותי תמיד מזהים כרוקדת במעגל הפנימי) הציגי עצמך ואמרי שלום.

למעלה