הברון מינכהאוזן היה גאה בריקלין...
העובדה שהשב"כ עצרו מעצר מנהלי את בימאי הסרט מעידה שהוא נכוןהברון מינכהאוזן היה גאה בריקלין...
פחחח... הוכחה של כתה א'העובדה שהשב"כ עצרו מעצר מנהלי את בימאי הסרט מעידה שהוא נכון
אין הוכחה גדולה מזופחחח... הוכחה של כתה א'
כשהוא מדבר על ביבי או/ו על בנט כן, כשהוא מדבר על אוסלו הוא מדבר דברי טעם.הברון מינכהאוזן היה גאה בריקלין...
בגלל שהייתי אז אני יודע בוודאות שיש כאן הגזמות על גבול השקר:
אשריך שאתה כבר יודע זאת עוד מבלי שהסרט פורסם בכלל . בחור מאוד כשרוני אתה.בגלל שהייתי אז אני יודע בוודאות שיש כאן הגזמות על גבול השקר:
זה אולי יבוא לך כהלם מוחלט, אבל ביבי איננו חוקר משטרה.קודם כל אם דליה רבין לא קיבלה את הסיפור למה ביבי לא חוקר?
בוודאי. לא חושב שמישהו ציפה לקרוא פוסט שלך בו זאת לא תהיה המסקנה בסוף . עם זאת צריך להצדיע לך על כך שלשם שינוי דחפת את זה כבר בסיבוב הראשון. בדרך כלל אתה מפתח דיון סמי-ענייני ואז בסבב השלישי או הרביעי לפתע דוחף את ה'פצצה' התגליתית (כביכול) הזאת .כי ביבי אשם גם.
היו אנשי (בעיקר צעירי אם אני זוכר נכון) שמאל שבמובהק לגמרי "התעטפו" (כהגדרת מושג זה במילון) בדגלי אש"פ.שנית לא התעטפו עם הדגלים לא צריך להיסחף - היו כמה מחד"ש וכד' שדחפו לקירוב
והיה להם את 2 הדגלים בכרזה.
נו, בס"ה ראש ממשלת ישראל. באמת לא דמות חשובה במיוחד ולא מייצגת איש . כמובן שבניגוד לדבריך הוא לא היחיד, אם כי אולי היה הראשון.רק רבין קרא להרוגים קורבנות השלום ולא אף אחד אחר.
גבר,התוכנית הייתה לחסל את רבין ולהחליף אותו בביבי.ידוע שדליה רבין לא קיבלה את הגרסה הרשמית לרצח אביה
כמובן. לא יכול להיכנס לקישור שאינו קישור כרגע. אבל אין ספק בכלל. בגלל זה שרה רצחה את רבין. זה ידוע.גבר,התוכנית הייתה לחסל את רבין ולהחליף אותו בביבי.
[URL unfurl="true"]http://old.conspil.com.s3-website-us-east-1.amazonaws.com/2010/10/18/15rabin/index.html[/URL]
אתה מוריד מה שמתחיל ב /urlלא יכול להיכנס לקישור שאינו קישור כרגע.
כן, בדיוק מישהו אמר לי את זה במקום אחר. עובד נהדר. כעת נותר רק לשאול מה זה האתר הזה? מי אלו הכותבים בו? ואם נוכל לקצר קמעה (שכן את סיפור הרצח אני מכיר מצוין גם בלי לקרוא עליו כעת שוב), היכן אוכל למצוא שם מידע רלוונטי לגבי עמדתה של דליה רבין בנושא?אתה מוריד מה שמתחיל ב /url
בסוף הכתבה.כן, בדיוק מישהו אמר לי את זה במקום אחר. עובד נהדר. כעת נותר רק לשאול מה זה האתר הזה? מי אלו הכותבים בו? ואם נוכל לקצר קמעה (שכן את סיפור הרצח אני מכיר מצוין גם בלי לקרוא עליו כעת שוב), היכן אוכל למצוא שם מידע רלוונטי לגבי עמדתה של דליה רבין בנושא?
יפה. הדברים מובאים שם אם כן בדיוק כפי שנכתב כאן.בסוף הכתבה.
דליה רבין חושפת למה ראשי הממסד החליטו להיפטר מאבא שלה,יפה. הדברים מובאים שם אם כן בדיוק כפי שנכתב כאן.
שיהיה לה (ולך) לבריאות.דליה רבין חושפת למה ראשי הממסד החליטו להיפטר מאבא שלה,
[URL unfurl="true"]https://www.facebook.com/photo?fbid=1645844205635885&set=a.1388202041400104[/URL]
מה שסביר יותר שקרה לדעתי,שחיסלו את רבין כי הוא רצה להפסיק את אוסלו ופרס היה ממשיך את אוסלו בודאותשיהיה לה (ולך) לבריאות.
לי די באמירה מעלה שדליה רבין בעצמה לא קיבלה את הגרסה הממסדית לרצח אביה. מכאן ועד לגלישה לקונספירציות למיניהן, יש פער ברמת החשק שלי, עמך הסליחה.
יכול בהחלט להיות. בערך באותה קלות בה יתכן שממש לא . מה לעשות, עם "סביר" לא בונים חומה.מה שסביר יותר שקרה לדעתי,שחיסלו את רבין כי הוא רצה להפסיק את אוסלו ופרס היה ממשיך את אוסלו בודאות
כי היה יותר יוני ממנו.
מה שבטוח שאוסלו לא היה ממשיך אם הוא נשאר בחיים, או שהוא היה עוצר אותו בין אם מהבנת הטעות ובין אם צעד פוליטי לקראת לבחירות או שהיה מפסיד בבחירות. כך שבניגוד לטענת השמאל רצח רבין ז"ל הציל את אוסלו ולא הרג אותו.יכול בהחלט להיות. בערך באותה קלות בה יתכן שממש לא . מה לעשות, עם "סביר" לא בונים חומה.
זה בוודאי נכון. מבחינה זו מה שמשפחת רבין והשמאל הישראלי עשו ממורשת רבין, לא קרוב להידמות בכלל למורשתו האמיתית של האיש. הוא היה כמעט בוודאות מחסל את הסכמי אוסלו, ספק אף מנסה להחזיר את הגלגל לאחור, בוודאי שלא שוקל בכלל להתקדם לעבר מדינה פלסטינית או להציע הצעות נוספות בכיוון, ועוד.מה שבטוח שאוסלו לא היה ממשיך אם הוא נשאר בחיים, או שהוא היה עוצר אותו בין אם מהבנת הטעות ובין אם צעד פוליטי לקראת לבחירות או שהיה מפסיד בבחירות. כך שבניגוד לטענת השמאל רצח רבין ז"ל הציל את אוסלו ולא הרג אותו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.