ממליץ לכולם לצפות הערב בערוץ 14 ב 22:30

בגלל שהייתי אז אני יודע בוודאות שיש כאן הגזמות על גבול השקר:

קודם כל אם דליה רבין לא קיבלה את הסיפור למה ביבי לא חוקר?

כי ביבי אשם גם.

שנית לא התעטפו עם הדגלים לא צריך להיסחף - היו כמה מחד"ש וכד' שדחפו לקירוב

והיה להם את 2 הדגלים בכרזה.

רק רבין קרא להרוגים קורבנות השלום ולא אף אחד אחר.

[URL unfurl="true"]http://old.conspil.com.s3-website-us-east-1.amazonaws.com/2010/10/18/15rabin/index.html[/URL]

Harrington

Well-known member
מנהל
בגלל שהייתי אז אני יודע בוודאות שיש כאן הגזמות על גבול השקר:
אשריך שאתה כבר יודע זאת עוד מבלי שהסרט פורסם בכלל :). בחור מאוד כשרוני אתה.
קודם כל אם דליה רבין לא קיבלה את הסיפור למה ביבי לא חוקר?
זה אולי יבוא לך כהלם מוחלט, אבל ביבי איננו חוקר משטרה.

אכן ידוע שדליה רבין לא קיבלה את הגרסה הרשמית לרצח אביה. אין בזה כל חידוש ולא צריך את שמעון ריקלין כדי ללמוד זאת. אפשר פשוט להאזין לדברי דליה רבין עצמה :).

כי ביבי אשם גם.
בוודאי. לא חושב שמישהו ציפה לקרוא פוסט שלך בו זאת לא תהיה המסקנה בסוף :). עם זאת צריך להצדיע לך על כך שלשם שינוי דחפת את זה כבר בסיבוב הראשון. בדרך כלל אתה מפתח דיון סמי-ענייני ואז בסבב השלישי או הרביעי לפתע דוחף את ה'פצצה' התגליתית (כביכול) הזאת :).
שנית לא התעטפו עם הדגלים לא צריך להיסחף - היו כמה מחד"ש וכד' שדחפו לקירוב

והיה להם את 2 הדגלים בכרזה.
היו אנשי (בעיקר צעירי אם אני זוכר נכון) שמאל שבמובהק לגמרי "התעטפו" (כהגדרת מושג זה במילון) בדגלי אש"פ.
רק רבין קרא להרוגים קורבנות השלום ולא אף אחד אחר.
נו, בס"ה ראש ממשלת ישראל. באמת לא דמות חשובה במיוחד ולא מייצגת איש :). כמובן שבניגוד לדבריך הוא לא היחיד, אם כי אולי היה הראשון.

Harrington

Well-known member
מנהל
גבר,התוכנית הייתה לחסל את רבין ולהחליף אותו בביבי.

[URL unfurl="true"]http://old.conspil.com.s3-website-us-east-1.amazonaws.com/2010/10/18/15rabin/index.html[/URL]
כמובן. לא יכול להיכנס לקישור שאינו קישור כרגע. אבל אין ספק בכלל. בגלל זה שרה רצחה את רבין. זה ידוע.

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה מוריד מה שמתחיל ב /url
כן, בדיוק מישהו אמר לי את זה במקום אחר. עובד נהדר. כעת נותר רק לשאול מה זה האתר הזה? מי אלו הכותבים בו? ואם נוכל לקצר קמעה (שכן את סיפור הרצח אני מכיר מצוין גם בלי לקרוא עליו כעת שוב), היכן אוכל למצוא שם מידע רלוונטי לגבי עמדתה של דליה רבין בנושא?

כן, בדיוק מישהו אמר לי את זה במקום אחר. עובד נהדר. כעת נותר רק לשאול מה זה האתר הזה? מי אלו הכותבים בו? ואם נוכל לקצר קמעה (שכן את סיפור הרצח אני מכיר מצוין גם בלי לקרוא עליו כעת שוב), היכן אוכל למצוא שם מידע רלוונטי לגבי עמדתה של דליה רבין בנושא?
בסוף הכתבה.

Harrington

Well-known member
מנהל
דליה רבין חושפת למה ראשי הממסד החליטו להיפטר מאבא שלה,

[URL unfurl="true"]https://www.facebook.com/photo?fbid=1645844205635885&set=a.1388202041400104[/URL]
שיהיה לה (ולך) לבריאות.

לי די באמירה מעלה שדליה רבין בעצמה לא קיבלה את הגרסה הממסדית לרצח אביה. מכאן ועד לגלישה לקונספירציות למיניהן, יש פער ברמת החשק שלי, עמך הסליחה.

שיהיה לה (ולך) לבריאות.

לי די באמירה מעלה שדליה רבין בעצמה לא קיבלה את הגרסה הממסדית לרצח אביה. מכאן ועד לגלישה לקונספירציות למיניהן, יש פער ברמת החשק שלי, עמך הסליחה.
מה שסביר יותר שקרה לדעתי,שחיסלו את רבין כי הוא רצה להפסיק את אוסלו ופרס היה ממשיך את אוסלו בודאות

כי היה יותר יוני ממנו.

Harrington

Well-known member
מנהל
מה שסביר יותר שקרה לדעתי,שחיסלו את רבין כי הוא רצה להפסיק את אוסלו ופרס היה ממשיך את אוסלו בודאות

כי היה יותר יוני ממנו.
יכול בהחלט להיות. בערך באותה קלות בה יתכן שממש לא :). מה לעשות, עם "סביר" לא בונים חומה.

evglev1

Well-known member
מנהל
יכול בהחלט להיות. בערך באותה קלות בה יתכן שממש לא :). מה לעשות, עם "סביר" לא בונים חומה.
מה שבטוח שאוסלו לא היה ממשיך אם הוא נשאר בחיים, או שהוא היה עוצר אותו בין אם מהבנת הטעות ובין אם צעד פוליטי לקראת לבחירות או שהיה מפסיד בבחירות. כך שבניגוד לטענת השמאל רצח רבין ז"ל הציל את אוסלו ולא הרג אותו.

Harrington

Well-known member
מנהל
מה שבטוח שאוסלו לא היה ממשיך אם הוא נשאר בחיים, או שהוא היה עוצר אותו בין אם מהבנת הטעות ובין אם צעד פוליטי לקראת לבחירות או שהיה מפסיד בבחירות. כך שבניגוד לטענת השמאל רצח רבין ז"ל הציל את אוסלו ולא הרג אותו.
זה בוודאי נכון. מבחינה זו מה שמשפחת רבין והשמאל הישראלי עשו ממורשת רבין, לא קרוב להידמות בכלל למורשתו האמיתית של האיש. הוא היה כמעט בוודאות מחסל את הסכמי אוסלו, ספק אף מנסה להחזיר את הגלגל לאחור, בוודאי שלא שוקל בכלל להתקדם לעבר מדינה פלסטינית או להציע הצעות נוספות בכיוון, ועוד.

כל זאת מעבר לכך שהכל אבל הכל, בתקופת הרצח, הצביע על כך שאין לאיש ולמפלגתו שום סיכוי לזכות בבחירות שהיו מיועדות להתקיים בהמשך. אמנם אלו סקרים (ותחושה כללית ברחוב) וכמובן שלא ניתן לסמוך על כך בוודאות מוחלטת. אבל כמו שנהוג לומר (חרטוט מצוי אם תשאל אותי ;-), אבל אנצל זאת בכל זאת הפעם): 'אילו הבחירות היו נערכות היום' רבין בקושי היה עובר את אחוז החסימה (כמובן בהגזמה) ובטח שלא זוכה בבחירות האלו.

למעלה