ממליץ ללכת לראות את הסרט הזה

zvibalas

New member
ראיתי אותו

זה סרט טוב, אבל אל תגיעו עם ציפיות גבוהות, ואז גם תאו מאוד מרוצים סרט עם אפקטים מדהימים.

elotan

Member
תגיד, גיל - מה הקטע שלכם (שלך ושל נוספים)

לייצור כניסות בצורה מלאכותית לבלוג שלכם? מה, לא יכולת לכתוב את מה שזה לא יהיה שכתוב שם בהודעה פה?

gils33

New member
קל לי לענות לך

אני בהחלט מקדם את הרשומות שלי בפורום כי אני יכול ורוצה ואין לי בעיה שכל אחד יעלה את הקישור לרשומות החדשות שלו כאן ולי אין בעיה עם זה. כי כאן זה הפורום שלנו. אני חושב שמה שאני כותב מעניין אחרים. לתפוז אין בעיה עם הנושא . לי אין בעיה עם הנושא. אם יש לך בעיה עם הנושא אתה לא חייב להכנס לרשומה,תרגיש נוח.

elotan

Member
אבל זאת לא היתה השאלה שלי

השאלה לא היתה למה אתה נותן לינקים לבלוג שלך, אלא למה אתה לא פשוט מעתיק את מה שכתבת שם להודעה פה בפורום. אני בטוח שיותר אנשים יקראו את מה שכתוב. אלא אם כן, ואני שוב חוזר - מה שמעניין אותך זה לא כמה אנשים קוראים את מה שכתבת אלא כמה אנשים נכנסים לבלוג שלך (מונה כניסות). אם זה המקרה, רציתי לדעת למה זה משנה.

gils33

New member
ממש לא משנה

כפי שאתה יודע לא מרוויחים כאן אז מספר הכניסות ממש לא משנה . סתם עניין של נוחות ובבלוג התגובות אישיות יותר מאשר בפורום. אני לדוגמא אוהב מאד להכנס לבלוגים ולקרוא רשומות ולהגיב שם. אינטמי יותר - כך מרגיש לי.

elotan

Member
ידעתי שלא מרוויחים, בגלל זה היה נראה לי מוזר

אבל התשובה שלך הגיונית תודה

akavishon

New member
לטעמי, מן הראוי, שלפחות תכתוב על מה הפוסט

אני באופן עקרוני לא נכנס ללינקים מהסוג הזה, שאני אפילו לא יודע לאן הם מובילים. אולי אני מפסיד ואולי לא, אבל לפחות תכתוב על איזה סרט מדובר או מה נושא הפוסט.

למעלה