ממליץ על האתרים בשבילכם!!!!

drunky

New member
ממליץ על האתרים בשבילכם!!!!

לכולכם- אנשים נחמדים של הפורום הזה לבוא ולבקר באתרים הכי הכי חמים ברשת!!! www.col.exe.co.il - אתר הסרטים היחיד והגדול ברשת - 5 ערוצים מסודרים לפי נושאים, עשרות סרטים חדשים בכל חודש!!!! היכנסו עכשיו ואל תפספסו!!! www.ro-e.cjb.net - אוהבים דוסון קריק? זה האתר בשבילכם!!! היכנסו עכשיו וגלו את כל המידע שאתם הכי רוצים לדעת, כולל משחקים, קריוקי, אינראקטיב, תסריטים, תמונות, כל העונות, מיוחדים+ וידאו, מצגות, הכל!!! www.fun-cllub.up.co.il - מועדון הכייף שלי, אתר קטן עם כל מיני משחקונים וסרטוני פלאש משעשעים... תהנו...

drunky

New member
תיכנסו לפה דחווווווווווף

חחחח סתם, איזה כייף פורום כזה בלי מנהל... אפשר לכתוב שטויות ואף אחד לא יכול למחוק את זה אפשר גם להקפחץ מליון פעם ואף אחד לא יכול לעשות כלום בנידון אחלה פורום!!!!

HuGo Hell

New member
../images/Emo1.gif

אם יהיה מנהל, הוא לא ימחק שטויות. הוא רק יהיה אחראי שלא יכתבו פה ספוילרים לא מסומנים ושאף אחד לא יעבור על החוקים הבסיסים של תפוז.

SaberTooth

New member
וגלריות../images/Emo35.gif וקישורים../images/Emo35.gif ומאמרים../images/Emo35.gif

HuGo Hell

New member
מה איתם? ../images/Emo1.gif

אם זה חשוב לכם אני אשים תמונות בגלריות, וקישורים לדברים שמעניינים את חברי הפורום. ומאמרים הנ"ל. אם אני בכלל אנהל

RoyalWizard

New member
אתההה לאאאא!

זה לא משו אישי פשוט אנחנו לא רוצים מנהל לפחות לא כרגע

Kryptonite

New member
לשם שינוי,../images/Emo168.gif

אני חייב להסכים עם ההוא מעליי. אם יהיה מנהל זה פשוט יהרוס את המהות של הפורום. תהיה אדום כמה שבא לך, מנהל זה סתם יהרוס...

למעלה