ממליצה על ספר שקניתי השבוע

• פותח הנושא nuv
  • פורסם בתאריך

nuv

New member
ממליצה על ספר שקניתי השבוע

"ריפוי טבעי לילדים"/ רחל וחיים ברנשטיין יש בספר המון המון טיפים לתזונה, חיזוק המערכת החיסונית של הילד/תינוק/הרה/יולדת, טיפים לתרופות סבתא ויחד עם זאת הספר אינו פנאטי בנושא. יש הרבה מאוד המלצות על תרופות הומאופטיות למחלות ובעיות שונות ואני אישית מאוד אהבתי את העובדה שאני יכולה לפתוח ספר ולבדוק איך אני יכולה לעזור לניב בדרך הטבעית לפני שניפנה לרופא ונקבל מרשם לתרופות הכימיות הקונבנציונליות. יש הרבה טיפים של הכנת דייסות, תזונת התינוק בגילאים שונים וגם הסברים מאוד פשוטים על מערכות הגוף. בקיצור אני מרוצה שיש לי אותו היום על המדף. נוב

לא נכון ולא נכון ../images/Emo13.gif ההצעה הזולה

יותר היא באתר בקבוק בקישור הבא. ונוב, המון תודה על ההמלצה. אני ממש לא חובבת תרופות ומשתדלת לא לתת לתומר את כל הדברים האיומים הללו. הרופאה של תומר כבר מכירה אותי וכל פעם שהיא כותבת לו מרשם היא שואלת אותי: "את תשתמשי בזה או שאין טעם שאני אכתוב?!". אז הספר הזה הוא ממש בשבילי! אז
ותכתבי מה שלומך ותעדכני מידי פעם טוב?!

nuv

New member
זו הסיבה ביגללה נכנסתי לחנות הטבע

שיעול וליחה שיש לניב. יש בספר כמה עצות לגבי השיעול. מרקיחה של תרופה להרגעת גירוי בגרון ועד הצעה לקומפרסים נגד שיעול. תרופת סבתא שרשומה בספר להרגעת השיעול: שוטפים לימון שלם על קליפתו.מבשלים בשלוש כוסות מים למשך 10 דקות על אש קטנה. אח"כ מקררים את הלימון לטמפ´ החדר, חותכים וסוחטים את המיץ. מוסיפים למיץ 30 גרם גליצרין ורבע ליטר דבש נוזלי ומערבבים היטב. מהתערובת הזו לוקחים מדי פעם כפית. יש לערבב בכל פעם לפני שלוקחים כפית. (לניב עוד לא נתתי דבש כי אומרים שזה אלרגני) הספר גם מתאר סוגים שונים של שיעול- יבש, מלא ליחה, שיעול אסמטי, שיעול של דלקת ועוד... ויש הצעות לרקיחה בבית והצעות לתרופות הומאופטיות שנמכרות בבתי המרקחת. שנהיה בריאים

תודה, זה נשמע מורכב כמו הדייסה ../images/Emo3.gif

אז כנראה שגם את ה"המתכון" הזה אבא של הדר יצטרך להכין ולא אני.... אני אשאר אחראית על אלבומי התמונות.... תהיו בריאים!!!!!

למעלה