ממליצה על פורום טוב וחשוב באינטרנט

תירתיר2

New member
ממליצה על פורום טוב וחשוב באינטרנט

למי שעדיין לא יודע, יש פורום של האגודה הישראלית לקלינאיות תקשורת, שם ניתן לשאול כל שאלה הקשורה לתחום וגם לגבי הטיפול עצמו. הכותבת שם היא קלינאית תקשורת מנוסה, מקצועית ואדיבה ביותר. מומלץ בחום.

ביטוח לאומי + פורום קלינאיות

שלום לכל האנשים היקרים קודם כל התנצלות גדולה ממני לך דורון
שאכן וותיק בהרבה מרובנו בפורום וממשיך לעבוד קשה ולעזור לנו גם במאבקים של אלו"ט. אכן אתה הגבר הראשון שלנו וגם התרומה שלך פה- עיין ערך CARS עצומה וחשובה. ועכשיו לעניין ביטוח לאומי: לנו זה לקח חודשים ארוכים כי עבורם PDD לא נחשב אוטיזם... וכאשר הגשנו ערעור כדי לקבל מתחילת האיבחון שוב המתנתי עד בוש... אבל כשזה הגיע סוף סוף הוצמדה לזה ריבית על פיגור ואיחור בתגובתם.. יחד עם מכתב התנצלות כך שאסור להתייאש. בננו כמובן קטין וכך גם רובם של האוטיסטים שבשמם מוגשת הבקשה כך שנחסכת מאיתנו החוויה הבנקאית אך לא החוויה הקפקאית של "איפה נמצא התיק עכשיו? בירושלים, בדיון ,מחכה לסיום השביתה ועוד. בכל מקרה צריך להתקשר כל שבועיים ולשאול האם חסרים מסמכים ולמה עוד מחכים. אסור לוותר על הזכות של הילד לקבל מתחילת האבחון או הטיפול בו כי זה עדיין לוקח פה הרבה זמן. ובנושא פורום הקלינאיות אני שמחה שהוא התעורר לחיים כי בזמנו השארתי שם בקשה לקלינאית לגן תקשורת ולא זכיתי לשום התייחסות. גם שלוש הקלינאיות שקשורות אלינו לא טורחות להכנס לשם ואפילו לא יודעות את קוד הכניסה שלהם. הגיע הזמן שגם נשות המקצוע החשוב הזה תדענה להתעדכן און-ליין. אני נמצאת בקורס עם 40 קלינאיות ולא נראה לי שרבות מהן יודעות לעבוד במחשב.

למעלה