ממליצה על:

ממליצה על:

טוב, זו הולכת להיות פרסומת לצערי... אני כבר מכורה.. יש את ערוץ "אנימל פלנט" ב"יס".. ובוא תכניות רבות על חיות ומתוכן בית חולים לחיות...חיות מחמד... וטרינרים בשירות מיוחד וכל מיני כאלה.. ממליצה בחום!! יש שם סיטואציות כ"כ נוגעות ללב שפשוט בא לבכות ורק מראה עד כמה הכלבים או החתולים שלנו כמו בני אדם! בהזדמנות אביא לכאן תמונה של הכלבה-אחותי סנופי... יום טוב שיהיה לכולנו!

עוד לא פתחתם ת´פורום וכבר...

אני משרשרת עם עצמי..
בכל מקרה: *בוא=בו.. והסיטואציה שרציתי לספר עליה ושכחתי בהודעה הראשונה היא: אתמול הגיעו 2 כלבים לבית חולים.. שניהם נפגעו מהשכנה שיצאה מהחניה ולא שמה לב אליהם. אחד נפגע בראש והשני באגן. כשהאמא שלהם באה לביה"ח היא לקחת את ההוא עם המכה בראש על הידיים ואיך שהוא בכה!! כמו ילד!! לצערי, אח"כ הוא מת כי המכה היתה כ"כ קשה.. אבל זה מדהים ויש לי הוכחות על זה בבית.. שכלבים הם פשוט בני אדם ומבינים!!

לא, מצאתי ת´תמונה באיזה אתר..

אבל שלי לא פחות מתוקה! רק בהירה..אותו סוג.. אני אסרוק ואשים ת´בוק שלה כאן...

חחחחחח

החתולה שהיתה לי.. אהבה לישון בבית ברביות שלי.. והכלב של חבר שלי...קטן ממי.. מצא לעצמו מקום איפה שהמקום ששמים שם בצלים..תפו"א וכו´.. אז הקומה התחתונה שלו.. חחח חמוד!!! ייסרקו לי רק בסופ"ש..עד אז..סבלנות! :)

ואם כבר חיות אז הנה החילזון שלי

צילום טרי מהבוקר. שלחתי כבר לשלושה פורומים אני חושב ורק לפורום החיות לא שלחתי. בושה וחרפה... אז הנה כמו שאומרים: החיפזון מהחילזון.

חחח גם יתושים נכללים פה בתמונות?

חחחח לא מזלזלת..פשוט מוזר לי.. (גו´קים? חולדות? עכבישים? אאאמאאאאא).. יש לי שאלה... לשים תמונה של אחי..אפשרי? נחשב לחיה?!

למעלה