מממחחחר יום שישי

מאקי

New member
מממחחחר יום שישי ../images/Emo39.gif

שחר פז יום נעים.. שלום כיתה אלף.. לכל ההולכים לבית הספר התינוק שלנו .. עולה לכיתה ו זהו תיכף גם הוא במתבגרים מחר תגיע הנסיכה שלנו הביתה.. אם ירצה השם וגם יעזור לו מפקד המגמה. מאחלת לכם סופשבוע נעים שלנו הולך להיות מדהים ועמוס בחויות ואירועים. נשיקות ל4 כנפות תבל נירה הקפה היה נפלא... שלכן כתמיד אני

wan

New member
בוקר טוב לילדה הגדולה ולכולם ../images/Emo140.gif

לכל מבקרי בית הקפה... איחולי הצלחה וימים נעימים בחזרה לבית הספר. פישלתי קצת אההה לא הבאתי את מה שרציתם על יד הקפה של נירה..נו תסלחו לי קצת... אבל הנה אפצה... נשיקות להר הירוק..על כל שלוחותיו.... ולכולם כאן.

wan

New member
ומחכהומצפה לדיווחי סוף השבוע../images/Emo24.gif

ולא לשכוח לאכול....גם אם אני לא על יד ..אני רואה...

מאקי

New member
יפוש בבית אור בבית

בהפתעה היא היגיעה ואחותי שלי התחלתי לאכול בחיי............. זהו החלטתי שאחרת אי אפשר נירה הקפה מה יהא עליו?געגע.. מה הכנת לשבת????? תוכי.. מה נשמע מעין פסדר?

wan

New member
יפוש בבית בטוח אור בבית../images/Emo6.gif

מה שלומה? ואת? מה אכלת? ואתם מה שלומכם? כולכם? אצלנו ערב...הולכים לאכול אוטוטו.... אז שבת שלום...לכולםםםםםםםםםם

מאקי

New member
היום לדוגמא

ארוחת צהרים בשובי מהעבודה ארוחת ערב שישי אצל חמותי וארוחה מאוחרת אצל חברים נראה לי הצטיינתי.. תיכף ארוחת בקר............ נשיקות אני

נירהמ1

New member
מישהו קרא לי?../images/Emo9.gif הנה הוא כבר מגע

מאחלת לכולם סופשבוע רגוע ונעים. כזה טוב?

ברוזונת

New member
שבת המלכה...

בתפריט הערב: טורטיות ממולאות בסלט עוף קר, גוואקמולי ובייביס כבדי עוף במייפל על מצע פירה וחזה עוף מושרה בבירה מוקפץ עם פטריות עם אורז.. לקינוח: טרפאלס קוקוס ונוגט ופירות.. ההורים התרגלו כבר שה
מגיע לארוחת שבת וכאשר הוא לא מגיע הוא חסר.. דיי משעשע.. בקרוב נגיע להר..

תוכי

New member
שבת שלום ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

מעייני בסדר גמור גדלה לה ומשגעת את אבא שלה תהני מביתך בסוף השבוע

למעלה