מממממממ נושא חשובבבבבב!!1

חמודה

New member
מממממממ נושא חשובבבבבב!!1

יאיר שלום וגם לכל אנשי הפורום.. אני צכה עזרה כמו שכבר כתבתי נולדתי בתאריך ה- 24.5.1987 אני בכיתה ח` ואני הייתי ממש ממש רוצה לדעת אם יהיה לי חבר השנה כל מי שיכול לענות לי לעזור לי בקשר לעניין מתבקש לרשום המוןןן המוןןןןן תודה:O)

האם יהיה לי חבר השנה ?

אם תהיי חמודה ומתוקה ותתנהגי יפה לחברה הכי טובה שלך ולחבר הכי טוב שלה ולידיד הכי טוב שלך ולחבר הכי טוב שלו ולחבר של החבר הכי טוב שלו ולידיד הכי טוב של החברה הכי טובה שלך - בסוף יהיה לך חבר. ואפילו השנה ! אבל רק אם תתנהגי יפה..

ל ZODIACON - 1

אחרי הייעוץ האישי שנתתי לך אני שולח לך תשובה לשאלה ששאלת אותי כי האי מייל שלך לא בסדר.

ל ZODICON - 2

אז ככה : ראשית - גם השמש וגם הירח לא מקבלים שום זוית חיובית במפת ההתאמה הבסיסית בין שני השותפים הנ`ל. השמש שולחת תשעים לונוס ויופיטר, מה שמראה על צורך בלתי נדלה בגרויים, אבל קשה לבנות מזה משהו. בנוסף, הירח שולח זוית אגרסיבית של 90 מעלות לאורנוס, מה שדי קריטי לבנייה של שותפות מכל סוג שהוא. הרבה מתחים, הולכים חוזרים ושוב הולכים, אבל אין משהו להיאחז בו. מה מקור הזוית ? אצלה במפה ונוס עושה 180 מעלות לאורנוס, מה שמראה על פגיעה רגשית בגיל צעיר, נטישה או עזיבה, ובעיות ביצירת מחוייבות כבדה ויציבה. יש פה משהו קצת ראוותני בכל מה שקשור לנשיות (האם הכיר אותה בפטפונג ?.. סת-ם) אבל לגבי בנייה אמיתית - משהו פנימי מאוד קשה, ולא מחובר לבנייה אלא להפך. אצלו - גם המרס שלו בדלי לא הרמוני מי יודע מה, ולהפך : בנוי יותר על התלהבות ואדרנלין, מאשר על יציבות ובנייה מכל סוג. גם הוא צריך להתבגר כי גם הוא רוצה בעיקר את מה שהוא לא יכול להשיג, משהו אקזוטי ומדהים אבל לא קרוב מדי, חס וחלילה.. קרבה מאיימת פה. היא לא מאיימת כי כשרוצים אותה - רוצים אותה ממישהי שונה שלא יכולה לתת אותה בצורות מאוד בסיסיות.. בכל מקרה, הקשר הזה בנוי בעיקר על אדרנלין מסוגים שונים, ולא על משהו אמיתי, אלא אם הפגישה כבר קרתה ברובד מודע ומכירים בעובדות ובפחדים. יש שתי אפשרויות : 1. להכיר בזה שזו פנטזיה של קשר, ולוותר על זה כבר עכשיו כדי לפנות מקום לקיץ הבא.. 2. ללכת עם רצון למחוייבות, אבל לדעת שזה לא יהיה קל, כי הפחדים של השנים מאינטימיות אמיתית עלולים לטרפד את הקשר, ולהשאיר אותו במקום צעיר ולא מחוייב, ואז סתם חבל על האנרגיה.. רק אם באמת באמת מוכנים לפגוש את הקשיים האמיתיים של כל אחד - והם גדולים, שלו לא פחות משלה כי הוא לא פחות מוגן ומפוחד ממנה מאינטימיות וחשיפה אינטימית אמיתית - אפשר להמשיך הלאה, כי תמיד יש הלא בחירה עם מה ללכת. אם לא - כדאי להניח את זה כבר עכשיו. לוותר על הפנטזיה הנפטונית הזו בבסיסה עלול להיות לא קל, אבל נראה שיותר קשה להמשיך איתה הלאה, בעיקר שהיה תהיה ממומשת.. כדאי לזכור גם שהדברים יכולים לעלות בפתאומיות ובלי אזהרה על פני השטח, ולהכות באכזריות, ואני מתכון בעיקר לפחדים שיכולים לגרום לכל אחד מהם - כל אחד בתורו - לברוח בצורה מתוחכמת או פחות מהקשר הזה, בעיקר אחרי שהוא באמת קורה.. בברכות.

חמודה

New member
יאיר......

תסביר בקשה את עצמך..... מה סאת אומרת איך אני צריכה להתנהג......?

למעלה