ממממממ......

ספר לי קצת על רגעי הפחד

כן אם זה מעניין אתכם וגם אם לא מה אכפת לי אני נדבקתי לשיר הזה.. (של עברי לידר) היום היה לנו בזאר חאקי ואסיפת הורים היה נחמד... בכלל בשלוש וחצי הלכתי לישון ואמרתי לאחותי שתעיר אותי בארבע וחצי כי אני הייתי צריכה להיות בחמש בשבט ואז נחשו מתי היא העירה אותי? לא, נחשו שוב בדיוק היא לא העירה אותי!!! ואז התעוררתי בחמש ועשרה הגעתי לשבט חצי רדומה כמו איזה מסוממת והיה ממש ממש חם וזהו.

אממממ.... לא

בעצם אין לי מושג כי יש לנו 9 כיתות ואני עדיין לא מכירה את כל השמות של הילדים בכיתה שלי...

צודקת... גם אותי זה מעצבן...

אנשים להתחיל לכתוב דברים!!!! אז עכשיו לי יש מה להגיד, למרות שזה לא קשור לצופים... איזה כיף לנו, שיחררו אותנו שעתיים מוקדם יותר...! ב3 במקום ב5, וגם הייתי צריכה להגיש בוק ריפורט באנגלית היום, והמורה הסכימה שאני אביא לה אותו אחרי חנוכה!!! ומשהו מעצבן, ישבתי 3 שעות על איזו עבודה בספרות, ואז הבאתי לילד אחד ש"עושה" איתי את העבודה שידפיס, והאידיוט הזה איבד אותה!!! והמורה שונאת אותי מוות, ולא היה לי מה להגיד לה, אז הברזתי מהשיעור ועכשיו היא בטח עוד יותר עצבנית עליי... ומחר אני שוב הולך להבריז מספרות כי אני צריכה ללכת לעשות גיוסים אצל החניכים המזד***ים שלי. ואני חייבת לעשות משהו ענק, מפוצץ, שיבואו מלא ילדים כי או-טו-טו צריך להתחיל להרשם... אז אם למישהו יש רעיונות, אני אשמח, כי לי אין מושג מה לעשות! נועה.

גם אצלינו

שחררו את התיכון ב1 במקום ב4..... איך שווה... :) אמ......בקשר לגיוסים..... מזתומרת, את מבריזה ובשעה הזאת עושה את הגיוסים, או שבשעה הזאת את מתכננת את זה עם אנשים? וזה לא רק את עושה נכון?.... אין לי כל כך רעיונות........אבל כשיהיו לי את תהיי הראשונה שתדעי :)

תודה ../images/Emo13.gif

שיחררו אותם ב1?? שימותו!! אני מכיתה ג´ לא זוכרת מה זה ליגמור ב1... וכן, אני מבריזה איזה שעתיים ובהן עושה את הגיוסים, כי אני לומדת בחולון, והבי"ס של החניכים באזור, וזה לוקח זמן להגיע ממקום למקום. וזה לא רק אני, זה או כל הצוות שזה 5 אנשים או רק אני והמדריכה השנייה של הבי"ס, וכניראה גם הראשג"דית תיהיה נחמדה ותבוא...
נועה.

BabyLove

New member
משעמם לי

ולפני כמה דקות חזרתי הביתה......סיימתי בשתיים אבל הסתובבתי קצת בקניון... ומחר אני יוצאת לסיור חולות(אני משצ"ית...) עם כיתות ח´ וזה יומיים!!! ומחר אני אמורה ללמוד 6 שעות ומחרתיים 8 שעות!!!!! ועוד 5 ימים הצופים בכיכר!!! אני כבר רוצה לפגוש אנשים!!!

למעלה