מממממ.......סופשבוע......

בולי27

New member
מממממ.......סופשבוע......../images/Emo13.gif

איזה כיף, יום חמישי, בלי ביקורים מיותרים השבוע......(מקווה שלא יפתיעו אותי)
הבנתם איך אני מרגישה עכשיו ? (הלוואי ששום דבר לא יקלקל לי את הסופשבוע הזה!)

השבוע

גם אני לא הולכת לביקור הקבוע אצל חמותי, אבל אני לא מוותרת על הביקור השבועי אצל אמא שלי. ועכשיו וידוי קטן... יש לי אחות קטנה, חיילת בת 19 ועד לפני חצי שנה לא סבלנו אחת את השניה וזה בלשון המעטה.... היום, אחרי שהצלחנו לגשר על פערים מאוד מאוד גדולים אנחנו החברות הכי טובות בעולם, אני נהנית מחברתה וההפך, היא מגיעה אליי המון לביקורים ובשבתות אני הולכת לאמא שלי בעיקר בשבילה... אתמול ישבנו חצי לילה והכנו יחד "חמסות" מגבס והעברנו את כל הערב בכיף סתם וידוי שלא קשור לפה כ"כ, פשוט אני נהנית לספר את זה יום נפלא

בולי27

New member
שיווווו פנינה גם לי יש סיפור

דומה עם אחותי. היא בת 19 גם כן, כבר שנים שאנחנו לא מסתדרות, ניסיתי כל כך הרבה פעמים "להשלים" איתה. אבל עדיין אין לזה סוף מוצלח כמו שלכן. אולי בקרוב גם אצלינו....

אז אולי אני יכולה לעזור לך

מהנסיון שלי? אני לא מכירה את הסיפור שלכן, לא מכירה את האופי שלכן ולכן אני רק יכולה לנסות... קודם כל זה התחיל מזה שכל הזמן ניסיתי להזמין אותה אליי כמה שיותר... לאט לאט היא נפתחה אליי (ואת בטח יודעת כמה יש בעיות בגיל הזה) לאט לאט היא התחילה לספר לי על בעיות שלה ואני לא שפטתי אלא רק נתתי לה חוות דעת וייועץ כשתמיד אני מבהירה לה שהיא יכולה לעשות עם הייעוץ שלי מה שהיא רוצה... נראה לה, סבבה לא נראה לה? אני לא שופטת היום היא כבר מקבלת גם את העיצות שלי בצורה טובה. עוד רעיון? אחותי קוראת לזה זמן איכות עם האחות קחי ערב פנוי, צאי איתה לבד לאיזה בית קפה, שבו בערב יחד ותעבדו יחד ביצירה (בלי הרבה דיבורים, אבל אחלה ערב) תתייעצי איתה גם, שתפי אותה בחיים שלך מנסיום זה עובד! לקח לי המון המון המון זמן אבל כמו שאמרתי, היום היא החברה הכי הכי טובה שלי ואני אוהבת אותה היום יותר משאי פעם אהבתי אותה

רק ההתבגרות מקרבת ../images/Emo24.gif

ההתבגרות הנפשית והפיזית יכולה לקרב בנינו. ביני לבין אחותי הקטנה ישנו הפרש של 9 שנים כמעט, אבל זה לא מנע מימנה לעשות לי "טרור" בחיי. פעם היא רימתה אותי וניצלה אותי כספית, ופעם ניהלה רומן עם חברי מתחת לאפי שאפילו אימי כל כך כעסה וניתקה איתה מגע לתקופה קצרה. ואני בתמורה שילמתי את ההוצאות הכספיות, נתקתי כל מגע עם החבר, עשיתי ימים כלילות בבית החולים איתה ונטשתי משפחה לשלושה חודשים צפונה כדי להיות לצידה. אבל..... מעולם ועד היום לא נתתי לזה לעמוד בנינו, אני הרי יודעת כמה רע זה עשה ועדיין עושה לה את שעוללה לי. אז לזה אני קוראת התבגרות !

בולי27

New member
אני יכולה לנסות....../images/Emo9.gif

הבעיה היא, לא לשפוט אני יכולה. אבל אחותי תמיד משקרת. יש לה ספורים מצוצים מהאצבע. שאם את לא מגיבה את את כביכול לא בסדר, ואם את מגיבה אז את כאילו משתפת פעולה עם השקר שלה, וזה קשה עד בילתי אפשרי. השקרים שלה הם לא לבנים ובלתי מזיקים, ואני חושבת שה "קריאה" לתשומת לב. אז אני מוכנה לתת לה תשומת לב, אבל אני לא מסוגלת לשמוע אותה משקרת. ואז אני במבוי סתום...רוצה להקשיב ולהיות איתה, אבל לא מסוגלת לשמוע אותה מדברת יותר מ-5 דקות. סיפורים אמיתיים היא לא מספרת... אבל נתת לי חשק לנסות שוב, למרות הכל... אני יעדכן אותך כשיהיו חדשות...

שוני3

New member
תרשו לי להצטרף ולהוסיף

יש לי אחות גדולה וההפרש גילאים בנינו הוא 5 שנים. לא סבלנו אחת את השניה עד שהתגייסתי לצבא ורק אז מצאנו נושא משותף- הסיוט שבשירות הצבאי. מאז מצאנו עוד הרבה נושאים לשיחה והייתי מצטרפת לפעמים אליה ואל חברות שלה לבתי קפה. אני חושבת שהשתניתי מאד מאז הצבא, התבגרתי יותר ולאחותי היה יותר קל להתחבר איתי. היום אנחנו חברות ממש טובות ומדברות כל בטלפון ונפגשות מידי פעם לקפה. היום כשאני מסתכלת אחורה על התקופה ההיא, אני מאד מצטערת על כל השנים שביזבזנו במריבות.

bertap

New member
אני מקווה שתהנו מהקשר אין כמו אחות

והיתי מחליפה כל אחת ממכם לכן אני אומרת כל הכבוד שהצלחת ללבן את הדברים בינכם שימרו על עצמכם ואת על השניה שיהיה לכם סוף שבוע נהדר

amitmom

New member
פנינלה..כ"כ נעים לשמוע דברים שכאלו

אני הייתי רבה עם האחיות שלי אבל באמת שעל דברים דבילים..איפור, בגדים כל מיני שטויות של נעורים. אבל עכשיו שכולנו בוגרות והפרשי הגיל נראים לא משמעותיים..פתאום נעים לנו להיות אחת עם השניה. יש לי 2 אחיות וההפרשים בינינו זה 2.3 ו5 שנים ואני הגדולה. אני מסכימה איתך שזמן איכות זה פשוט נפלא. אני עם אחותי הקטנה אוהבת לצייר על עץ, לרכל או סתם להסתובב בקניון ועם האחות הסנדויץ כנ"ל רק בלי הקטע של הציור אין לה סבלנות לדברים כאלו אבל נעים לשוחח איתה על כל נושא שבעולם כי יש לה יופי של ראש על הכתפיים. עם אחותי הקטנה הקשר הרבה יותר טוב כי שנינו באותו ראש (אומנות, ציור, איפור) אבל אני אוהבת את שתיהם אותו הדבר.

זה באמת כיף

ואחותי היא חצי אחות, מאאותה אמא, מאבא אחר, ככה שהיא קטנה ממני בשמונה שנים. את התחביב שלה גיליתי בעצם רק אתמול, כשהיא ישבה וראתה MTV כל כל הבחורות בגילה ומרוב שהשתעממתי הוצאתי את החומרים והתחלתי לעבוד. תוך דקה הטלויזיה כובתה, והתחלנו לעבוד, ובלי לשים לב גילינו שכבר אחרי אחת בלילה. עכשיו היא הייתה אצלי עם חברה שלי (אנחנו נפגשות אחת לשבוע אצלי בבית לערב בנות) ורק לפני 10 דקות הן הלכו (בגלל זה אני פה רק עכשיו
) יאללה לילה טוב

bertap

New member
לפנינה שלום אני מקנא בך

אן לך מושג כמה . שאלוהים ישמור עלי ך ועל בני משפחתך ועל היכולת שלך לשמוע ולעזור כי אין כמו משפחה ולדאווני מירים בזה לפעמים מאוחר מידי ישר כוח ותזכי לחיים ארוכים ומאושרים עם משפחתך אוהבת

למעלה