מממממ

dciecha

New member
יש בזה המון הגיון

אם ילדים ישתמשו במצלמה היא תהיה משומשת מצלמה משומשת יכולה להיות משווקת ככזו . זה לא אומר כלום לגבי השוקולית כי שוקולית משומש לא נותן כלום מקסימום אפשר להשתמש בקופסה שלו בתור אגרטל אבל איזה ילד צריך אגרטל? ילד שמביא פרחים לאמא בתוך אגרטל של שוקולית מסתכן בטיפול פסיכולוגי ארוך בגיל 25 אני במקומך לא הייתי נכנס לזה גידול דור של מתוסבכים הוא דבר שתסחוב איתך ישר לגיהנום תחזור לאופציה הראשונה - יצור ריבה מעלים של רוקט.

פרסה

New member
מממממ

אני מוכר מצלמות חד פעמיות עם פלאש בפארק מרכבות לטרון אני קונה את המצלמה ב 20 ש"ח ומוכר ב 35 ש"ח (75% רווח) יצאתי מנקודת הנחה שכל ילד מביא לקיטנה 20 שקל בישביל ארטיק אז הם יקנו מצלמה חשבתי בשביל הקיטנות (וגם בגלל תלונות) למכור מצלמות פשוטות יותר גיליתי ש לי הם יותר יקרות מהרגילות והסבירו לי שיש שני סוגי פילם והפילם של הפשוטות הפיתוח שלו יותר יקר אפילו פי 2 טילתי לי בסופר וראיתי שוקולית עם מצלמה חד פעמית ב 11 ש"ח חשבתי לקנות ואז גיליתי שכתוב שוקולית בתוך הפלסטיק וחשבתי מה לעזלזל אני עושה עם כל כך הרבה פחיות שוקו ואז העלו לי מחשבה מענינת הרי רוב הילדים בקיטנות הם בני 7 והם לא יקנו מצלמה מה אתם חושבים זה יצליח? הציעו לי לקנות ב 35 ש"ח (בכמות) מצלמה רגילה עם פלאש עם בטריות ו 3 פילמים הבעיה שבקפיטריה מוכרים פילם והוא בן אדם בכין שיעשה מזה ריב חבל"ז. שווה לי לריב איתו על זה? איך אני אמור לפרסם את זה? חשבתי להכניס במסר שהילד יוכל לקחת את המצלמה לטיולים (אף אחד לא יתן לילד בן 10 מצלמה ב 200 ש"ח) אבל בן אדם יקנה בפארק מצלמה לדבר כזה? (הוא לא יעדיף חנות צילום?) (אגב את מגילת אסתר אני כתבתי
)

shiri33

New member
לא נראה לי כל עניין המצלמות

ילדים קטנים באים לטיול -מה מעניין אותם מצלמות בכלל? מי שחובב צילום בא עם מצלמה מהבית. וכמה ילדים בכלל מתעניינים בצילום? אם אני הייתי ילדה שבאה לטיול היו מעניינים אותי א. ממתקים ב. גלידות ג. ניירות מכתבים ד. מדבקות ה. מחקים ו. פוסטרים של אלילי נוער ז. בגדים ח. אביזרי אופנה אלו בכל מקרה הדברים בהם אני התעניינתי בגיל קייטנה.

פרסה

New member
ממממ

אני לא מדבר על מצלמת זום 90 ילדים (לפחות בני 14) אוהבים להצטלם עם חברים שלהם

למעלה