ממממצף?

gizzo

New member
ממממצף?

אהלן אני עוזב תארץ ב26/8 וS&M הציעו לי שילדה חדשה איזה שאני רוצה ב150$(כי שברתי את שלי) אני לא רוצה לקנות שילדה בשלב זה....אז אם מישהו רוצה לחטוף את העיסקה דברו עם עומר ורוד (מר' גמד)-הפלא שלו נמצא באתר של טל....תהנו חברה אלי

rockstar30

New member
תקנה את?

תקנה את השילדה המקצועית של mirra pro של haro היא עולה 190 $ שווה לך לחסוך עוד 40 $

Carmel B

New member
מי אתה אחי?

כי עושה רושם שאתה לא ממש אוהב את האופניים שלך אם אתה מוכן לקנות הארו על פני S&M וכעיקרון הS&M יותר יקרות... שלא לדבר על יותר טובות מהשילדות של הארו...

rockstar30

New member
ברור

שharo יותר טובות מsgm או איך שקוראים לזה הרי אפילו דייב מירה שהוא אלוף העולם נוסע על haro

TheGuyOnTheBike

New member
טל, תעיף את הטמבל הזה מהפורום

s&m יאכלו אותך חי! mad dog אלוף בריתוך, אלוף. טל, תעיף את הטמבלול מהפורום? ברינגר וויצמרסקי רוכבים בשביל S&M, אני לא חושב שצריך להרחיב בנושא.

TheGuyOnTheBike

New member
תשאל אותם יפה יפה יפה אם יש מצב

לברינגר מודל אם בוטום ברקט רגיל והד טיוב רגיל

Carmel B

New member
../images/Emo6.gif הרגת אותי עכשיו!

ובקשר לוויכוח על דייב מירה-אדווין: דייב מירה נוסע מצוין בתחום שלו שהוא ורט ופארק סטריט... אבל כמו כל אחד אחר הוא התחיל ברחובות ואם תראו רוד פולס איתו תראה שהוא דווקא לא רע... משהו בסגנון מרקוס וילק... הוא הביא את הספורט הזה לרמות חדשות בתחום שלו ואתה רואה שהוא באמת אוהב לנסוע.זה שהוא נוסע על הארו זה לא אומר שומדבר. באותה מידה הספונסרים שלו היו יכולים להיות ספשלייזד או ג'י טי לדעתי זה לא משנה לו כל עוד הוא נוסע. ואדווין דלרוסה... טוב הוא אדווין דלרוסה... הוא משנה לגמרי את ההגדרה של נסיעת הארדקור בסטריט. אתה רואה אותו נוסע ואתה נדהם אבל אי אפשר להגיד שהוא טוב ודייב מירה חרא כי שניהם טובים על אופניים אבל בתחומים שונים... ושניהם אוהבים לנסוע וזה מה שבאמת חשוב... אז תפסיקו להתווכח על שטויות ותלכו לנסוע.

Big White

New member
תגיד לי מה אתה דפוק או מה ????

HARO SHIT ממנות את דייב מירה והוא לא כזה טוב בסטריט אולי רק הלף פייפ אבל ככה בסטריט ראיתי 4 פעמים איך הוא נופל על הבייתים על איזה רייל

standard

New member
שיר שכדי שיכנס לך לראש

כולם חושבים שדייב מירה הוא רוכב טוב אבל בעצם הוא רוכב חרא בטירוף אבל תראו את דלרוסה יש לו סטייל כו יפה כו יפיפה אהההההההההההההה דייב מירה בן זונה דלרוסה נשמה דייב מירה בן זונה דלרוסה נשמה טאוול ובן מצטער אם אני מעתיק אבל זה מצדיק את הקטע

TheGuyOnTheBike

New member
מהההההההה?

תראו לי את דלרוסה עושה באניהופ באקפליפ. תראו לי, נו? אני לא רואה אותו עושה את התרגיל הכי מטורף שנעשה אי פעם. למה? כי הוא לא דייב מירה. בגלל דייב מירה וחברים אתם רוכבים היום בצורה שאתם רוכבים, הבנאדם דחף את הספורט כל כך חזק כשהרכיבה הייתה בקנטים והביא את הספורט למה שהוא עכשיו. הלשון שלכם צריכה להישרף ממרק חם על זה שאתם יורדים עליו. אבל כן, בסטריט אמיתי, דלרוסה קורע לו את הצורה. ודלרוסה ילד, מירה איש.

אווו

"ראביש" כמו שהאנגלים אומרים, ילד אתה מדבר מהתחת תיכנס לאתר של אס & אם תילמד קצת היסטוריה ותיראה שהם אפילו מייצרים לעוד כמה חברות שיש להם שם בעולם הבי אם אקס, כימעט חצי מהפורום נסע בתחילת דרכו על הרו ואף אחד ממי שהכרתי כאן לא היה מרוצה מהם. אז דבר ראשון - אלון צודק בכל מה שהוא אמר לך שרוכבים תותחים ( ויק ואילה בריאן ויזמרצקי ברינגר ועוד..) נוסעים על אס & אם ושכל החלקים שלהם וכל מי ששייך לאס & אם הוא בנאדם עם שכל ב ביאםאקס, שתיים - על תגיד דברים שאין לך מושג בהם .

BenBmx

New member
רק כדי שכולכם תסתמו את הפה -

דייב מירה רוכב מדהים. אין דבר שהבנאדם לא יכול לעשות והוא בהחלט אחד הרוכבים הטובים ביותר שהיו איי פעם. הוא רוכב בשביל הרו כי הוא מקבל הרבה כסף מהם והחלקים שהוא רוכב איתם מעוצבים על פי מה שהוא רוצה ככה שהוא רוכב בדיוק על מה שהוא רוצה ואם משהו נשבר הוא פשוט מקבל חלק חדש. שלא לדבר על זה שהוא רוכב חלק ובטוח נפול הרבה ושובר חלקים פחות מאיתנו. (אף על פי שאני מתערב על כך שכשהוא נופל הוא שובר חצי אופניים כי זו בטח חתיכת נפילה או בייל) לדייב מירה יש סטייל מגעיל,רובוטי. אבל הוא יכול לעשות הכל. כשאני אומר הכל זאת אומרת כל תרגיל. אבל אני בטוח שיש כמה דברים מסויימים שהוא לא יכול לעשות במקומות מסויימים וכו' וכו' ולא נכנס לזה בכלל. בסופו של דבר הוא יורק על כולכם והיריקה שלו תהיה שווה כמו משכורת של שנה של אבא שלכם אז שקט. למה לריב על דברים כאלה בכלל?

gizzo

New member
בקיצור חברים....

HARO אתם תוכלו להשיג בארץ נכון -במחירים יפים ואחריות וכאלה אבל SGM (כמו שנאמר כאן קודם) ב150$ לא בזמן הקרוב לא בארץ ולא בחו"ל...דרך אגב העסקה תקפה גם לכל חברות הבית של SGM והיא כללה גם חלקים מוזלים אז זאת ממש מציאה (לדעתי הצנועה)...אני את הSGM שלי שברתי אחרי איזה 5 ידיים שהיא עברה ואיזה 6 שנים של התעללות....אני לא מאמין שHARO היו מחזיקות חצי מזה...אחרי הכל SGM MADE IN USA ....שוב....לפרטים דברו עם מר' גמד

למעלה