שלומלום!!! *חדשה פה...* *מקווה להשתלב...*
W Wings Of Destiny New member 19/5/04 #2 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif התמכרות נעימה.. וכל עוד את יודעת לצאת על הבנים כשצריך, התקבלת מבחינתי
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif התמכרות נעימה.. וכל עוד את יודעת לצאת על הבנים כשצריך, התקבלת מבחינתי
H HyPeR SoNiC New member 19/5/04 #6 ברוכה הבאה לביתינו הקט ../images/Emo140.gif אני אורן מקווה שתיהני פה
N NoFi M New member 24/5/04 #11 ממממ... אפשר להצטרף? ../images/Emo15.gif היי... אני נופר, בת 15 (עוד 16 ימים!) הייתי פה כבר פעם (כשהפורום רק נפתח...) אבל לא להרבה זמן... ו..... זהו אני חושבת!
ממממ... אפשר להצטרף? ../images/Emo15.gif היי... אני נופר, בת 15 (עוד 16 ימים!) הייתי פה כבר פעם (כשהפורום רק נפתח...) אבל לא להרבה זמן... ו..... זהו אני חושבת!
T tuty fruty New member 24/5/04 #12 ברוכה הבאה../images/Emo65.gif את גם איתי בפורום מדצים איזה כייף! ברוכה הבאה...
H hila rojas New member 25/5/04 #14 ../images/Emo41.gifאני חדשה../images/Emo41.gif הייי כולם קוראים לי הילה ואני עוד זמן קצר בת 12!!!!! הסתכלתי קצת בפורום וזאת רק אני או שאין כאן בנים!!!!!!! כי אם אין אז יותר טוב! הם תמיד הורסים פורומים! טוף לא משנה! כולכן נראות לי פה ממש חמודות
../images/Emo41.gifאני חדשה../images/Emo41.gif הייי כולם קוראים לי הילה ואני עוד זמן קצר בת 12!!!!! הסתכלתי קצת בפורום וזאת רק אני או שאין כאן בנים!!!!!!! כי אם אין אז יותר טוב! הם תמיד הורסים פורומים! טוף לא משנה! כולכן נראות לי פה ממש חמודות
H hila rojas New member 25/5/04 #15 אההה! ותציגו את עצמכם ומה שאמרתי על על הבנים אז לא התכוונתי לכולם פשוט יש 7 בנים שאני מכירה שהם הורסי פורמים!
אההה! ותציגו את עצמכם ומה שאמרתי על על הבנים אז לא התכוונתי לכולם פשוט יש 7 בנים שאני מכירה שהם הורסי פורמים!