ממממ... היי?

s n o r k y

New member
ממממ... היי?

טוב, אז אני זהבית... בת 21, כרגע בצבא ל4 חודשים הקרובים (עדי מתי??) אני כותבת שירים מאז שאני זוכרת את עצמי... כרגע יש לי קצת יותר מ30 שירים "ראויים" וכל מה שאני עושה איתם זה לשגע את חבריי לבסיס עם נגינה צולעת (אם יורשה לי לומר) שלי בגיטרה במחרוזת של 20 שירים שכתבתי ואז לשאול בסקרנות "נו? אתם הייתם קונים דיסק שלי?" (או לפחות מורידים באינטרנט?) אז חשבתי לעצמי שהגיע הזמן להציק לעוד קצת אנשים
פתחתי דף יוצר בבמה אבל אני קצת מתקשה... ראיתי שלחלק מכם יש כבר אז אולי תוכלו לעזור לי קצת. העלתי מילים של שיר שכתבתי, אבל לא הייתה לי אפשרות אפילו להוסיף את הקובץ. אתם יודעים אולי איך זה הולך? וגם... הקובץ שלי הוא בWAV ואני לא בטוחה שאפשר להעלות אותו בפורמט הזה. מישהו מכיר תוכנה שממירה? בהנחה שמישהו יגיב על ההודעה הזאת, תודה רבה

מממ

באתר www.download.com יש תוכנה ממש קלה להמרת קובצי WAV לקובץ MP3 והפוך.. תחפשי Wav Mp3, וזה ימצא לך...
ברוכה הבאה!

A N I g M A

New member
ברוכה הבאה זהבית../images/Emo9.gif

אני סיוון. יש תוכנה שבמה חדשה מספקת, שממירה קבצים מWAV לMP3. אני אמצא לך אותה ואתן לך קישור;]

היי

חפשי בהורדות של נענע, וואלה ודומיהם את התוכנה Absolute MP3 Splitter. היא ממירה כמעט מכל סוגי הקבצים לכל סוגי הקבצים. אני מרוצה ממנה. רק שהיא לא נותנת להמיר יותר מ 3 שירים בבת. אחת (זהבית... בת 21... בצבא... לעוד מישהו זה מצלצל מוכר?
)

s n o r k y

New member
תודה לכל ../images/Emo13.gif

האמת שהייתי צריכה להוריד בערך 15 תוכנות להמרה עד שמשהו החליט לעבוד לי... אבל תמיד אני עושה דברים בדרך הקשה. בכל אופן, לא הצלחתי עדיין לעלות את השיר בבמה, אז העלתי אותו במקום אחר. האמת שסתם השתעשעתי לי עם ה נגן MP3 שלי והקלטתי את עצמי באיכות גרועה עם גיטרה גרועה לא פחות. אני אשמח אם תגידו לי מה אתם חושבים על השיר. הוא לא ממש אחד הטובים שלי... הוא פשוט אחד מהחדשים. ותתעלמו מהזיוף בסוף

למעלה