ממממ הצעה..

shanyz

New member
ממממ הצעה..

אם זה לא במקום ולא מתאים אז תגידו לי טוב? כי..אני לא יודעת כל כך.. חשבתי שאולי בגלל שערב יום השואה היום ומחר זה יום השואה.. אז אולי נשים תמונות עצובות למיניהן... סתם כל מיני, כאילו,] מהתוכנית, דברים עצובים, כשבוכים, וסתם דברים עצובים כאלה.. מה אתם חושבים?

gabrielle

New member
מצטערת שני זה לא ניראה לי במקום...

השרשור הזה הוא רעיון מעולה ואפילו מרגש אבל לא להיום בסדר?

LuZ dE EsTrElLa

New member
אני מסכימה עם ירדן

הרעיון שלך כמובן נפלא שניני אבל נעשה את זה עוד כמה ימים

shanyz

New member
אין בעיה, בגלל זה שאלתי..כי...

לא ידעתי אם זה יהיה יפה או לא... אוקי בפעם הבאה..

ברודי

New member
ניצלש"תי.../images/Emo32.gif

זה..חצי קשור לשואה. היום לא הלכתי לבי"ס בגלל המגן מחר ולא יודעת קצת שכחתי שהיום יום השואה, ז"א זכרתי אבל נו קורה לפעמים שחצי שוכחים כזה... ואז כאילו היום דיי בבוקר הייתי לבד לבד בבית ופתאום היתה הצפירה ואנחנו גרים ליד בי"ס והצפירות כאילו באות משמה וזה היה ממש חזק ואני כזה בהתחלה לא הבנתי מה הולך ומאיפה הגיעה לי הצפירה הזאת פתאום. ואז הייתי -בטוחה- שהתחילה המלחמה... אבל כאילו אין, היה לי בראש אמאאאאאאאל'ה התחילה מלחמה!!! לא עלה בדעתי אפילו לעצור שנייה ולהיזכר שזה יום השואה ויש צפירה. והתחלתי להילחץ ואני כזה, מה לעשות ללכת לקחת מסכה, כאילו, מה, איפה, לאן??? עד שנפל לי האסימון... אוי אני ממש טיפשה! ואז אבא שלי אחרי כמה זמן חזר ואני מספרת לו את זה וחצי בוכה כי אני ממש נבהלתי והוא נקרע מצחוק, וזה לא מצחיק... אני עוד הייתי מסוגלת ללכת לשים מסכה. זה המגן הזה במתמטיקה מחק לי לגמרי את ההיגיון...

Ma E

New member
../images/Emo34.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

LuZ dE EsTrElLa

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

מצחיק
כן המגנים האלה יכולים למחוק לך הרבה דברים מהראש נכנס לראש המון חומר , ההיגיון יוצא

shiri_b

New member
גםאצלנו שמעו... פשוט לא שמעו את

ההתחלה כי הבית ספר המפגר הזה נתן לכולם לדבר ולא אמר להם לקום בזמן!!!

THEchosen1

New member
חחחחחחחחחחחחחח מסכנהה....

חחחחחחחחחחחחח מזל שלא הזרקת לעצמך אנטרופין ...

ברודי

New member
את הבלה כותבים אהבלה!!!

בעע אני עייפה... -*איך היה המגן?* (נגיד שאלתם) -אההה.. היה דווקא קל יחסית. נראה לי שהלך לי טוב!!! (אמן אמן אמן!!!)
יש היום זינה? מישהו יודע?!

gabrielle

New member
איך היה המגן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif

אני גם מקווה שהלך לך טוב:) לא... אין..

ברודי

New member
../images/Emo140.gif חן-חן לך!!

נראה לי אני סתם אצפה באיזה פרק מוקלט.. בשביל המסורת של השעה 3. דאמיט. כבר אין בשביל מה להתפלח מבי"ס.! מממ.. נלך על ה-הליקון היום.

למעלה