ממממ זאת רק אני

GloWw

New member
ממממ זאת רק אני

או שהדיסק ממש ממש קצת מאכזב? כאילו ציפיתי למשהו כמו הראשון... וזה ממש לא שאין שם שירים טובים! יש כמה שאני כבר מכורה אליהם... שאני ממש אוהבת. אבל עדין אני חייבת להודות שיש קצת אכזבה.. לא? אני באמת אוהבת את אביתר... אבל זה לא כמו אביתר של פעם :(

A N I g M A

New member
אז זהו, שזה הקטע

זה לא יהיה אביתר של פעם, כי הוא מתקדם. זתומרת.. האלבום הזה שונה מהאלבום הראשון והשני (אבל יותר קרוב לראשון). בכלל, האלבום השני נורא שונה כי הוא מאד אלקטרוני. לויודעת, אני נהנית:]

קשת

New member
לדעתי,

זה מסוג הדיסקים שצריך לשמוע הרבה עד שמתאהבים.

paper pieces

New member
../images/Emo45.gifמסכימה

זה דיסק שצריך לשמוע מס' פעמים עד שאוהבים את השירים כי בהתחלה חלק נשמעים קצת הזויים... אני אוהבת את זה אצל אביתר... :) ככה הרגשתי גם בדיסק הראשון, כששמעתי את אקדח בפעם הראשונה ממש נבהלתי...! :) בכל מקרה, לא הייתי רוצה שהדיסק הזה יהיה ממש כמו הדיסק הראשון כי אז לא היה בו שום ייחוד...

Mak16

New member
קודם כל להירגע זה הכי חשוב...

מעבר לשירים הנעימים והיותר "קלים", יש כמה שירים יותר מורכבים שלוקח לאוזן יותר זמן להתחבר אליהם... זה לא רע בכלל, זה טוב.זה מראה שאתה שומע איכות, עדיף לשמוע דיסק ולהתאהב לאט לאט לאורך זמן... אהה ובוקר טוב

ben4ever

New member
אני דווקא מוצא את האלבום הזה מקסים

תמיד ישנה את הציפייה שהמוזיקה של אביתר תהיה במתכונת של האלבום הראשון-אחרי הכל אי אפשר להתכחש לעובדה שהראשון של אביתר היא יצירת מופת שאין שני לה. אבל אני ניסיתי להימנע מהציפייה הזאת על מנת לא להתאכזב,באותו מידה שאביתר מנסה להימנע מלחזור על אותה נוסחה כשהוא מעדיף לחפש כיוונים חדשים. ואחרי כמה וכמה האזנות, אני חייב לומר שאיני מאוכזב כלל...להפך
מדובר באלבום מצוין עם שירים מצוינים,ועם התחושה שאביתר סופסוף מצא את עצמו,8 שנים אחרי שיצא אלבומו הראשון. נכון שישנם מספר מועט דל מעידות פה ושם,אבל בכללי מדובר באלבום נהדר, שלא נמאסים ממנו בקלות רבה.

GloWw

New member
טוב אני חוזרת בי....

לא שאמרתי שהדיסק לא טוב! סתם ציפיתי למשהו כמו הראשון... אבל התאהבתי!!!! אי אפשר שלא!!! ;)

למעלה