ממממ...סתם שיר...

ממממ...סתם שיר...

עד שלא תרגיש חופשי לא תהיה אמיתי אני יודע אבל אין לי חלל נקי מסתכל מאחורי הפנים שלי רק שלא ישמעו את השיר שלי העיר הזאת מנגנת לא טוב דמעות של עשר שעות אחרי השקיעה ועולה..שוב תהייה משאירה סימני שיניים לא בא לי לנצח כבר את העיר הזאת לא בא לי לנצח....כבר...לא קוקיות אדומות על עצים ירוקים כפר כפתל איפה שרק יורקים(טוו) יש לי מעצורים תודה לאל על חסדים קטנים רק להיות (טה טה!) נשמות שמחות אנשים מחפשים ומוצאים סיבות אני נשען על הזויות כמו כסא הפוך בשמש פזמון: לא בא לי.. ארנבים אבודים בתוך עשב ירוק מכונית משטרה מרעישה מרחוק רק בשביל סוף מתוק מחכה כמו קיפוד בדלת

מוניקה סקס הם סבבה של להקה...אבל...

הם לא מהטובים ששמעתי... למה הם חשבו שהם יצליחו בחו"ל תסלחו לי אבל הם חבורת מפסידנים.. יש להם מוסיקה נחמדה.. לא איכותית במיוחד..אבל הם נחמדים!

שירן עשי טובה ותשתקי...

מוניקה סקס הלהקה הישראלית הכי טובה שהייתה אי פעם! ועלק´ מוזיקה נחמדה! מכירים ת´מילים של מכה אפורה יותר מההמנון הלאומי יא דפוקה! זה מראה שהם להקה טובה! מצויינת הייתי אומר!

אתה לא יודע מה זו מוסיקה איכותית...

לא שללתי אותם... אבל יש יותר טובים מהם.. כגון: רוקפור... אבטיפוס... היהודים.. אלו הן הלהקות

אני גדלתי על מוזיקה!

אז אל תגידי לי מה איכותי ומה לא... היהודים חרא של להקה...רוק בכלל חרא של מוזיקה....בלי שום היגיון...צורכים כמו איזה דבילים...

גם אני גדלתי על מוסיקה אז מה?...

אבל המוסיקה שאני גדלתי כנראה שונה משלך... רק שאני למדתי לקבל את כל סוגי המוסיקה! ויש הבדל בין לאהוב ללקבל! אני לא אוהבת פופ אבל אני מקבלת את המוסיקה הזו בתור אומנות...

669

New member
לשירן

שירן...איך את יכולה להגיד את קורפור,שהיא הלהקה בין הטובות ברוק בעברי ןלבין אבטיפוס!!!?!?!? והיהודים?!?!?!...אבטיפוס הן להקה שעשויה מחומר של להקות בנים!! והיהודים אני לא מתחיל בכלל!!!..

הרוק הישראלי לא מתקדם!

הוא לא התפתח... ולכן זו המוסיקה הכי טובה שקיימת בשוק הישראלי.. דרך אגב... כמו שכברא הספקתי להגיד לעדי... יש דבר שנקראר דיעה תאמצו את זה ותפסיקו לדרוך על דעות אחרות.. אני לא שללתי את דעתו של עדי על מוניקה סקס.. פשוט אמרתי לו את דעתי הנגדית... ואני יכולה להגיד הכל.. אני עומדת מאחרי הדברים שלי!

קבלי עוד שיר-ן....

כבר שבועות את מחכה אולי הוא עוד יחזיר תשובה את מקווה ומדי פעם את בוכה מדאגה כי הוא עוד לא בא גם הוא עצוב הוא מחכה שאת תחזירי לו תשובה הוא מקווה ולפעמים הוא גם בוכה מדאגה כי גם את לא באה שהכבוד ישן הוא חולם אולי את לא לבד מישהו נותן לך יד ואת כל כך רוצה שישוב מה פשר השתיקה אולי גם הוא מצא אישה! פתאום פרחים ללא שמות חושב שיש לו מחזרות עליו חולמות ואף פעם הוא לא ידע שאת שלחת וכמה את שלו על סף ביתך ראית פרחים חשבת שיש לך מחזרים אותך רוצים ואף פעם את לא תדעי שהוא שלח וכמה הוא שלך פזמון: שהכבוד ישן...

StagaDish

New member
ואוו.. שוב התחלתם...

לפחות הפעם אתם מתווכחים על מוזיקה... אתם לא בריאים אחד לשני.. משמע.. אהבה!!! חחחחחח

איזה אהבה איזה בטיח...

פשוט מיס ביאנקה חושבת שהיא יודעת הכל ומבינה הכל! נמאס לי ממנה!....יוו לכל דבר יש לה משהו להגיד....אשכרה פולניה...

עברי לידר? למה לא אמרת...

יש לי את הכוס הכחולה עירבבתי בה מים חצי אלכוהול ממ...וכמה שהיא מלאה היא נראית לי תמיד ריקה מהכל היו אנשים שאמרו לי אנחנו כאן ממש לידך עכשיו כולם נעלמו לי כולם נעלמו רק נשארת אתה אז אל תתחלק... אל תינמס אל תעזוב וגם אם קשה אל תתפתה לאהוב רק אם תרצה להבין שככה קרוב המלכה מתוסכלת ויהיה לה קשה לעזוב

למעלה