ממממ ריח של סתיו באויר נפלא מה?
ש ש ו נ י New member 6/9/04 #10 אני מצוננת אחלא, ואיפה גרין?../images/Emo105.gif חטפו את גריןןןןןןןןן יוווווווווווווווווווווו
ג גריני New member 6/9/04 #13 ../images/Emo124.gif שוני! אני פה... פה! ../images/Emo105.gif ה'תגעגתי אליך. יופי שחזרת
ש ש ו נ י New member 6/9/04 #14 יא אללה שלך. אני אפפעם לא הולכת לשומקום אז איך אני אחזור? ו... זה שאני לפעמים מואילה סוף סוף לסתום ת'פה לפעמים זה לא אומר שאני הלכתי לשומקום
יא אללה שלך. אני אפפעם לא הולכת לשומקום אז איך אני אחזור? ו... זה שאני לפעמים מואילה סוף סוף לסתום ת'פה לפעמים זה לא אומר שאני הלכתי לשומקום
ש ש ו נ י New member 6/9/04 #25 בעלה של גריני. את/ה יכול/ה לדפדף כמה עמודים אחורה ולראות את כל ההיסטוריה שלהם באלבום המשפחתי WHOEVER YOU ARE
בעלה של גריני. את/ה יכול/ה לדפדף כמה עמודים אחורה ולראות את כל ההיסטוריה שלהם באלבום המשפחתי WHOEVER YOU ARE
O osho7 New member 6/9/04 #8 רגע תעצרו את הסוסים שאני אבין. גריני שלנו הוסיפה י' לשם בקטע קבלי או שזה משתמש אחר עם תעוזה חסרת מעצורים שמנסה לבלבל אותנו????
רגע תעצרו את הסוסים שאני אבין. גריני שלנו הוסיפה י' לשם בקטע קבלי או שזה משתמש אחר עם תעוזה חסרת מעצורים שמנסה לבלבל אותנו????
ג גריני New member 6/9/04 #11 גריני לא הוסיפה י'....../images/Emo2.gif יש לי הרגשה שיש לנו טרול פה....
פ פעמונית הגשם New member 6/9/04 #15 גריני ../images/Emo123.gif קודם כל תקומי מוקדם ב-6 בבוקר !!! תריחי את הסתיו שנית החצב פורח לא? זה סימן!!!
גריני ../images/Emo123.gif קודם כל תקומי מוקדם ב-6 בבוקר !!! תריחי את הסתיו שנית החצב פורח לא? זה סימן!!!
ש ש ו נ י New member 6/9/04 #16 פעמוניה, יש פה מישהו שמנסה להתחזות לגריני שלנו אל תפלי בפח אחותי ובאשר לסתיו, אני מה זה לא מרגישה קלום
פעמוניה, יש פה מישהו שמנסה להתחזות לגריני שלנו אל תפלי בפח אחותי ובאשר לסתיו, אני מה זה לא מרגישה קלום
ג גריני New member 6/9/04 #17 פעמוניתוש חביבתי - שימי נא ../images/Emo23.gif מישהו/הי התחזה כאן הבוקר ! שימי להודעות בהן השם הוא גריניי ('י נוספת) וחוצמזה שאני תמיד בתלבושת אחידה... חולצה כחולה במילים אחרות - אם זה לא כחול וזה גריניי - זה מתחזה נו, יש אנשים שמשעמם להם בעולמנו זה, אבל אנחנו בפורום "שיחות עם אלוהים" האם יש לנו חמלה לכווווווווווולם??? מה את/אתם אומרת?/אומרים? אומרות?
פעמוניתוש חביבתי - שימי נא ../images/Emo23.gif מישהו/הי התחזה כאן הבוקר ! שימי להודעות בהן השם הוא גריניי ('י נוספת) וחוצמזה שאני תמיד בתלבושת אחידה... חולצה כחולה במילים אחרות - אם זה לא כחול וזה גריניי - זה מתחזה נו, יש אנשים שמשעמם להם בעולמנו זה, אבל אנחנו בפורום "שיחות עם אלוהים" האם יש לנו חמלה לכווווווווווולם??? מה את/אתם אומרת?/אומרים? אומרות?