ממממ..

ממממ..../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo98.gif

בואו ניכנס עמוק עמוק
האלבום המועדף שלכם של קולדפלי-
3שירים מועדפים באותו אלבום-
באילו מצבי רוח אתם אוהבים לשמוע את השירים האלה?(במידה ויש)
השיר האהוב משלושת השירים שבחרתם-
3 שורות אהובות מהשיר האהוב-
מילה (במידה ויש)-

נורא שיעמם לי אז סליחה על השרשור

החדש אבל תסלחו לי נכון!? בואו ניכנס עמוק עמוק
האלבום המועדף שלכם של קולדפלי- parachutas 3
שירים מועדפים באותו אלבום- dont panic'yellow'shiver
באילו מצבי רוח אתם אוהבים לשמוע את השירים האלה?(במידה ויש)-עצבנית עצובה,מאושרת
השיר האהוב משלושת השירים שבחרתם- דונט פאניק!
3 שורות אהובות מהשיר האהוב- bones sinkin like stons all that we thought for and we leave in a butiful world
מילה (במידה ויש)- butiful

Drorrrrrr

New member
האמ

האלבום המועדף שלכם של קולדפלי
AROFTTH 3שירים מועדפים באותו אלבום
Politik, Amsterdam, AROFTTH באילו מצבי רוח אתם אוהבים לשמוע את השירים האלה
לרוב כשעצוב. השיר האהוב משלושת השירים שבחרתם
Politik. 3 שורות אהובות מהשיר האהוב
Give me time and give me space, give me real, don't give me fake. give me strength, resrve control. Give me heart and give me soul. מילה (במידה ויש)
אין.

ברררר

New member
../images/Emo11.gif

האלבום המועדף שלכם של קולדפלי- זה כל פעם מתחלף. הפעם זה X&Y 3
שירים מועדפים באותו אלבום- Square one, Fix you, low באילו מצבי רוח אתם אוהבים לשמוע את השירים האלה?(במידה ויש)בכל מצב השיר האהוב משלושת השירים שבחרתם-Fix you 3 שורות אהובות מהשיר האהוב-Tears stream down your face I promise you I will learn from my mistakes Tears stream down your face And I זה היה ממש קשה. אלה כי אני אוהבת את הקטע הזה עם המוזיקה ממש, אבל את המילים אני אוהבת אותו דבר. מילה (במידה ויש)- Lights

../images/Emo11.gif

יו,יו למה תמיד נדמה לי שהאייקון הזה הוא אייקון של ראפרים? low,למה אני כבר לא זוכרת איך הוא הולך? האם אני מזניחה את קולדפליי לטובת להקות אחרות עתיקות? עונה לעצמי:כן

aviGODFATHER

New member
אני

האלבום המועדף שלכם של קולדפלי- X&Y 3שירים מועדפים באותו אלבום- Fix You, Square One, Speed Of Sound באילו מצבי רוח אתם אוהבים לשמוע את השירים האלה?(במידה ויש) בכל מצב השיר האהוב משלושת השירים שבחרתם- Fix You 3 שורות אהובות מהשיר האהוב-הכל נחמד, אבל אני הכי אוהב בשיר הזה את הסולו של הגיטרה. מילה (במידה ויש)-

aviGODFATHER

New member
אני לא שומע הרבה רדיו....

והתכנית היחידה שכן שמעתי זה דידי לוקאלי ורק פעם אחת יצא לי לשמוע את זה שם (וזה עוד אחרי בקשה של אושרי לוי (אריאל מהשיר שלנו)). ומכיוון שברדיו לא אתה קובע את הפלייליסט אז כשאומרים שחרשו על שיר בד"כ מתכוונים לרדיו... ככה שבעצם שמעתי אותו אולי קצת יותר מכל שירי X&Y האחרים כי הוא יצא קצת לפניהם.

טוב בתור אחת ששומעת הרבה גלגלצ

הם פשוט ח-ר-ש-ו שמה! זה הרג אותי,הם גורמים לך להפסיק לאהוב את השירים

בוקר טוב לך גלי.....

האמת שלמזלי נגמלתי מגלגלץ בשנה האחרונה אז יצא לי לשמוע את SOS בלגלץ לא יותר מ10 פעמים ולכן אני ממש אוהב אותו כרגע! אגב הפעם הראשונה ששמעתי את SOS תאמיני או לא היה במחווה לקולדפליי של MISSFLAG....

צהריים טובים לאונרדו(?)../images/Emo9.gif...

שידרו את מיספלאג ברדיו...? זה מוזר... בכול אופן,גלגלצ גרמו לי קצת להפסיק לאהוב את sos כאשר שידרו אותו שמה מאות אולי אלפי פעמים...אבל אני עדיין אוהבת
שיר נחמד ביותר
אבל בוא נגיד ככה יש שירים הרבה יותר טובים בX&Y (לדעתי) כמו: souer 1 wheite shadows talk ועוד...אלבום נחמד לא? מה אתה חושב?ואילו שירים אתה אוהב מהאלבום?:)

aviGODFATHER

New member
חחחח נראה לך ששמו את missFlag ברדיו

הוא התכוון שהוא שמע אותם בהופעה... ואני יודע שגלגל"צ חרשו על SOS כי לפחות 5 פעמים בחצי האחרונה פתחתי גלגל"צ ושמעתי את השיר הזה... מדי פעם בכ"ז אני שומע רדיו (כשמשעמם לי בשיעורים אני מחבר אוזניות לפלאפון ובודק אם יש משהו מעניין ברדיו - ואם לא, מה שקורה בד"כ אז אני שומע את הMP3's שיש לי בפלאפון - 29 מהשירים הם של קולדפליי)

aviGODFATHER

New member
וברור שיש שירים יותר טובים בX&Y

כמו Fix You וSquare One. אבל הוא עדיין אחד מהשירים היותר טובים באלבום

כן,נחמד לשמוע את סוס....

וסקוור 1 שיר כזה טוב!!!!!!!!!!!!!
ומפיקס יו נמאס לי,לא יודעת למה,הוא אחד השירים האלה שצריך ללמוד לאהוב,רק הפזמון ממש ממש מדהים אבל כול השאר,סתמי כזה,ריקני...לא מיוחד.. ואפרופו גלגלצ',מישהו יודע מי ניצח,נירוונה או מטאליקה?? (חשוב ביותר...)

steelwater

New member
תשובות

בואו ניכנס עמוק עמוק האלבום המועדף שלכם של קולדפלי- A rush of blood to the head 3שירים מועדפים באותו אלבום- Clocks, In my place, A rush of blood to the head באילו מצבי רוח אתם אוהבים לשמוע את השירים האלה?(במידה ויש)- לא יודעת, זה משתנה השיר האהוב משלושת השירים שבחרתם- Clocks 3 שורות אהובות מהשיר האהוב- "Am I a part of the cure, or am I part of the disease, singing" כתבתי ציטוט אהוב במקום שלוש שונים, זה בסדר? מילה (במידה ויש)- מהשיר? איזו שאלה מוזרה! לא יודעת...

למעלה