ממממ

ממממ

באלי לחלוק איתכם כמה תמונות מלוד אני אוסיף אותם אחת אחת ואסביר עליהם התמונה הראשונה בית על קצה העיר העתיקה בלוד הבית הזה היה פעם גן ילדים רואים את המזבלה של השכונה בתמונה במקום של המזבלה היו פעם נדנדות לילדי השכונה אבל המבוגרים של השכונה מעדיפים שהילדים ישחקו בזבל כדי שהם יוכלו לישון שנת צהריים אז הם הגישו תלונה שהילדים עושים רעש והעירייה הסירה את הנדנדות אהה ורק לידיעתכם אם לא היו מסירים את הנדנדות איזה דפוק היה שורף אותם במוקדם או במאוחר

באר השלום

לפי האיסלאם שני אנשים חשובים ירדו מהשמיים ליד הבאר הזאת לפחות אחד מהם הוא בן אדם (ישו) השני הוא סוג של בנאדם (אעוואר אלדג'אל) אהה יום לפני יום הדין הבאר תתמלא בדם עד לברכיים והיא בעיקר סמל למלחמות אז באר השלום אחלה שם נתנו לה

הסביל

הסביל הוא באר כמו כל הבארים אנשים גילו מים בנו את המקום והכל (ונחשו מה?!) כנראה שאף אחד לא טעם את המים עד שבנו את הבאר כי המים שמה היו מלוחים יותר מים המלח הבאר ממוקמת בדיוק מול בית הקברות המוסלמי החדש הם כנראה רצו מאוד לשתות אחרי כל פעם שקוברים מת אהה ובית הקברות הוא לא חדש כלכך רק הוא יותר חדש מהישן יותר

מי אמר שאין דו קיום בלוד

תהנו מזה כי זה לא קיים בהרבה מקומות "פארק השלום" כך קראו לאמצע שכונת רמת אשכול בעיר השכונה עם בעיות גזעניות קשות ערבים כלפי אתיופים יהודים כלפי ערבים ערבים כלפי יהודים ולמה קראו למקום ככה במקום ממוקם המסגד הגדול כנסיית סנט ג'ורג' ובית כנסת אחלה של דו קיום (תסלחו לי שהתמונה ישנה ---- לא היה לי זמן לעבור שם ולצלם אז הורדתי תמונה)

THE WIZARD 55

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי

מצחוק עם ההסברים שלך.. וואלה לא הפסקתי לצחוק

למעלה