ממממ..

Liraz 6q

New member
ממממ..

בהמשך לשרשור בפורום של אורי גלר שהופיע בדף הראשי של תפוז..
מה אתם חושבים על שפעת אורי גלר?
באמת יש לו כוחות? או שהוא ושאר המתמודדים סתם מבלבלים לנו ת'מוח..? ואם אתם חושבים שהוא חרטטן.. נכון שאתם עדיין נדבקים לתוכנית שלו במוצאי שבת?

גם להיות חרטטן זה מקצוע

הוא נראה בן אדם טוב. אבל אני בספק אם באמת יש לו כוחות...חוץ מלכופף כפיות וזה. הוא סתם עוד בובת יד של מכונות הרייטינג פה בארץ. מה שכן, המתמודדים הם בהחלט חרטטנים קטנים. אני זוכר אחד שישר ראיתי מה הטריק שלו... שהוא שם 4 גלילים ובתוך אחד מהם סכין, קשר את העיניים ומעך את הגלילים, בלי לקבל את הסכין ביד בטעות. אני בטוח שאני לא היחידי ששם לב שעל היד שאיתה הוא מישש את האוויר מעל הגלילים היה לו שעון. לא צריך להיות גאון כדי להבין שיש מגנט קטן על השעון, וברגע שהוא שם את היד מעל הסכין הוא מרגיש את היד שלו נמשכת טיפה כלפי מטה. ובכלל כל העניין של להביא רק סלבס מורעבי כותרות לתוכנית...תמוהה אבל אני נהנה מהחיקוי המוצלח בארץ נהדרת.

אני חושבת שכל זה זה לא חרטוט בכלל!!

אומרים שבן אדם ממוצע מנצל רק 10% מהמוח!!.. לכו תדעו מה קורה שמנצלים יותר! יכול ליהיות שהאנשים האלה באמת מנצלים יותר אחוזים מהמוח שלהם!

זה לא שלו יש יותר מ10%

זה רוב האנשים שיש להם פחות מ10% שקונים את ההצגה הזאת.
סתם, אבל גם אם יש לו כוחות, מה הוא כבר עושה איתם חוץ מלהרויח כסף? אם באמת יש לו כוחות, שיעזור.

חחחח...מה אתה בא להגיד??

חחח וחוץ מזה מה רע בלהרויח כסף... הוא ניסה לשנות היסטוריה כשהוא טען שהוא יכול להעיר את אריאל שרון... אבל בניו לא הסכימו לו... אז אל תאשימו את החמוד הזה... חחחח סתם סתם הוא דיי מעפן! פשוט יש דברים שאי אפשר להסביר... ואם כל כך הרבה אנשים ראו ואמרו שהם בהלם ממה שהם ראו... כנראה שיש בזה משהו!

Liraz 6q

New member
מממ אני אגיב לעצמי:]

מצד אחד יש משו שהוא כן אמיתי מסקרן ומושך בדברים שלו.. אחרת הוא לא היה כזה מיליארדר ומצליח בארץ ובעולם.. אבל מצד שני.. יש דברים שהם הזויים לגמרי.. ולא מחוברים למציאות.. וזה נראה לי גם דיי לא מסתדר לי שהם תמיד מביאים סלב'ס ושתמייייד מצליח להם...

למעלה