מממ אנשימ חמודימ

מממ אנשימ חמודימ../images/Emo9.gif

יש מישו שעוד זוכר (כי אני כבר בקושי זוכרת
) בכולופן, שוב נעלמתי לי אבל נשבעת שאני לא מתכוונת פשוט הייתה תקופה לא פשוטה ועמוסה והמון בעעעע (וחוץ מזה שהרגשתי מוזנחת
) אז לרגל חזרתי (
) אני אכתוב לכם משהו שאמא שלי אמרה לי אתמול...קיצוץ אני בחדר (בבית כי אני חולע), רואה טלויזיה. אמא שלי באה אליי...ושואלת אותי איפה זה פסטיבל שנטיפי (וואט דה פאק)...התחלתי לצחוק בקולי קולות, ואמרתי לה שאם היא מתכננת עליו, אז היא הגיעה באיחור של יום יומיים. ואז היא אמרה לי "כן אני יודעת- אבל אני רוצה שנלך לשם שנה הבאה אני ואת" חחחחחחחחחחחחחחחחחחההההההההההההההההההה חיחיחיחיחיחיחחיחיחיחחחיחיחיחחיחיחיחחיח אנשים
נהייתה לי אמא סטלנית.......
טוב, עכשיו שסיימתי להתלהב מצ'לומכם? מה חדש? קיי- לאב יו ביי ביי

COW COW

New member
כן גם אמא שלי......................

שאלה אותי אם אני רוצה ללכת איתה לבראשית ואל תדאגי לא שכחנו אותך.

יוו עליתי על משוו../images/Emo70.gif|ג'ירפה|

ראיתי ת'קלפי של מה קרה לך[ממתי יש לזה קליפ?!איזה שולט הואא] ויש קטע שאומרים.."אני משתגע,אני מתנועע שותה ובולע.." אז אפשר להגיד.."אני מתגע..אני מתנועע..שוטה ובולעע.." אע וניצ הניק שלך בגלל השיר הזה?:)

fleaboy

New member
אני ראיתי אותו מזמןןןןןן

היה "תוצרת הארץ" בערוץ 1 נראה לי, ושוטי הנבואה התארחו שם ובאיזשהוא שלב שם הראו את הקליפ, וגם את הקליפ של "ידיעה"

../images/Emo121.gifראיתי את הקליפ של מה קרה לך

לפני כמה שנים.. הוא ממש ישן ושולט.

כן זה ממזמן

נראה לי כאילו אני יודעת אבל אני לא זוכרת למה בטח סתם זמזמתי את זה בראש כשנרשמתי כפרע עליי:) מזמןןן ראיתי ת'קליפ מה את בסרט??
הוא תמיד מזכיר לי את הקליפ של קווין

ברוכה השבה../images/Emo24.gif

רק שתדעי..גם אמא שלי רצתה ללכת עם אבא לשנטיפי... ונראה לי שההורים של עדי רצו לבוא לבקר אותנו בבראשית.. וגם אמא שלי רצתה ללכת איתי להופעה של מוש..לא הרשתי לה=] את לא לבד! ותרגישי טוב:)

למעלה