מממ...טוב קודם כל..סליחה שאני פותחת

מממ...טוב קודם כל..סליחה שאני פותחת

שרשור חדש אבל...אני חייבת עזרה!!!... טוב האמת שאני חייבת טובה...והיא כרוכה בהצבעות של SMS אז כל מי שיש לה פלאפון מוזמנת לקרוא הודעה זו!!!... אוקי יש כזה כוכב נולד ארצי..והיו בחינות בבית הספר שלי...והתקבלתי...עכשיו התחרות בכמה בתי ספר והמקומות הראשונים עולים לחצי גמר..(-אני אולי אעלה בעזרתכן...:]-).. ובתחרות של החצי גמר יעלו עוד מתחרים ובגמר השלושה מקומות הראשונים יזכו בחשיפה טלוויזיונית והמקום הראשון יזכה ב-10,000 ש''ח למימון לימודים מוזיקליים...<===אני חושבת שאני אשמח לקבל פרס כזה!!..חח.. טוב כל מי שמוכנה לעזור לי ומוכנה להשקיע בכל ליבה ולתקתק כמה שיותר אסמסים..תשלח תגובה להודעה הזאת את הפלאפון שלה ואת השם המלא...ואני אתקשר אלייה בסביבות ההפסקה הראשונה..ואומר לה מה המספר הצבעות שלי ואת המספר שאליו שולחים את ההצבעות...בבקשה זה חשוב לי כל כך.. דרך אגב לאלה שתוהים מאיפה צצתי או לאן נעלמתי...[למרות שלא נראה לי שיש מישהו שזוכר אותי פה...חוצמאלה וורד...האימייל השתנה לו פתאום!!..:/]...חחח.. אקיצר...אני מקווה שמישהי תרגיש נכונות לעזור לי....בבקשה!!...וביום שבת אני אכתוב יותר יש זמן...בכל זאת נגמרו המבחנים המסרוחים!!! וממ...אם מישהי יכולה לעזור לי ולהגיד גם לחברים שלה להצביע לי...אני נורא נורא אשמח...ומ....מישלא רוצה לכתוב את הפלאפון שלה כאן...יכולה לשלוח לי מסר...ואני כבר אחזור אלייה...תודה רבה רבה רבה...!! -תאירושקה-

לכל אלו שתוהים מאיפה צצתי...

הייתי בפורום...המחשב נתקע לי...ובזמן האחרון היו לי פווול מבחנים ועבודות להגיש...וגם פוווווווווול צופים... ''שבוע תנועות הנוער'' אז שלא תחשבו שאני מנצלת את תמימותכן....או משו כזה...

טוב אין צורך בפווול הודעות-

עלה לבד!!! :] בבקשה תעזרו לי מתחננת זה ממש חשוב לי [:

Hip Hop star

New member
תאיר../images/Emo2.gif

את לא עונה לי
וסחתיין על הרעיון!אני אשמח לשמוע אותך קודם,שאדע אם את שווה את ה-SMS....
וגם שרון זוכרת אותך מפקירה אחת

תמסרי לשרוני את אהבתי ואת התנצלותי

ויארוע בהתגלמותו!!! תצביעי לי בלי קשר!!! ותשלחי לי את הפלאפון שלך במסר או משהו כזה!!

למעלה