מממ..... נראה לי שאני נמשכת לנשים..........

מממ..... נראה לי שאני נמשכת לנשים..........

היי לכן , אני בת 28 ,מהצפון, נשואה +3 קטנטנים.... כמעט והתגרשנו סופית לפני חודש (לא בגלל זה ) , עכשיו החלטנו לנסות שוב..... בעלי היחיד איתו הייתי (איתו מגיל 17) , חילונית , ותמיד פנטזתי על בחורה..... על להעניק ולקבל כמו שרק אישה יודעת... אפילו נגעתי באחת מזמן במועדון חשפנות , היה לי מדהים........ מה קורה לי....????

frust

New member
מה באמת קורה לך?

תחשבי על הגרושים שכמעט ארעו. מה הביא להם? מה חסר לך בקשר עם בעלך? למה החלטתם לנסות שוב? מה מושך אותך בנשים? האם זה הפתרון ליחסים עם בעלך? האם את בורחת לפנטזיות על נשים מפני הקשיים בקשר אתו? האם המשיכה לנשים הביאה את המשבר בנישואין? (את כותבת שלא) על פי מה שאת כותבת התחייבת לקשר עם בעלך בגיל צעיר מאוד, מה שלא השאיר זמן רב לבדיקת מערכות יחסים וקשרים אחרים ונוספים, אני מניחה שהשאלות שעולות עכשיו הן מן השלמה של החסר, שך מה שלא נעשה בגיל צעיר יותר ושלב הכרחי בגיבוש זהותך. יש המון שאלות לשאול ולברר, אשמח להמשיך לברר איתך כאן אם תרצי.

רק טוב

אחרי נישואין,לידה וקשר יחיד החלטת לבדוק מה עוד....אז שינית לבוש,אהבת אוכל חדש,החלפת אוטו ועכשיו תורו של הלב....הוא רוצה להתרגש...את זקוקה למגע אחר... בהצלחה....

למעלה