מממ..עוד שיר שלי =]. ותגיבו!

מממ..עוד שיר שלי =]. ותגיבו!

ממ..הוא די אישי.. וארוך..אעריך תגובות! ** מסיכה צבעונית ** אני אוהב אותך, אבל הלוואי שיירד כבר גשם אל תשכחי את עצמך או אותי, תצאי לטיול בין הטיפות ותזקפי את הראש!לא יותר מדי, את צריכה לראות עננים,לא שמיים רק אל תסתכלי למטה,ותגלי, שזהו פרצוף זר בשלוליות שיירד כבר גשם שימחק את האודם בשפתיים שירד כבר גשם שיוריד את הצבע מהעיניים שיירד כבר גשם שתהיי עצמך! פנים,והרגשה אמיתית לא דמות במסכה צבעונית אנו הולכים יד ביד,בתוך אהבת מדבר השמש לוהטת האהבה גדולה מכל דבר אך גם שורפת,את לא עושה מזה עניין אולי תברחי?..תמצאי את עצמך תלכי לאיבוד,הוא כבר יותר ברור ממך הלוואי שתצאי החוצה ביום מעונן שיירד כבר גשם שימחק את האודם בשפתיים שירד כבר גשם שיוריד את הצבע מהעיניים שיירד כבר גשם שתהיי עצמך! אני ואת, משחקים באהבה בתוך הבית, שם הגשם לא מגיע, שם אני יודע מה אני מרגיש, אותך!, פנים,והרגשה אמיתית לא דמות במסכה צבעונית

inbal287

New member
המ.

*אהבתי את הרעיון של הגשם, אבל השורה "שיירד כבר גשם" חוזרת על עצמה הרבה יותר מדי פעמים ובכך מאבדת את הפואנטה שלה וסתם מציקה בעיניים. *"רק אל תסתכלי למטה ותגלי, שזהו פרצוף זר בשלוליות" אהבתי את שתי השורות האלה ממש, לא יכולה להסביר למה בדיוק. *עדיין, התחושה הכללית שלי מהשיר היא שהוא לא מספיק ברור וממוקד, עדיין מבולגן ומבולבל. השיר טוב, הבסיס ממש טוב, רק צריך לסדר ולארגן אותו מעט כדי שהוא יממש את כל הפוטנציאל שלו. אפשר לשאול על מי/מה כתבת את זה?

נחמד!../images/Emo168.gif

הרעיון יפה אבל אני רואה את הבית הראשון ככה. אולי את השורה האחרונה צריך לשנות את החרוז אבל אני חושבת שזה גם יפה.. "הלוואי שיירד כבר גשם אני אוהב אותך, אז אל תשכחי את עצמך או אותי, תצאי לטיול בין הטיפות ותביני שרגש זה דבר אמיתי"

לא חייבים לדחוף בכוח חרוזים כל הזמן

לדעתי תשאיר את זה ככה זה טוב מאוד כמו שזה, וחבל להתעסק במשהו שיצא מתוך רגש.

אני מודה לך על האיכפתיות אבל

אני לא מתעסק עם מה שכבר כתבתי...כי באותו רגע ידעתי בדיוק למה כתבתי את זה,ואיך כתבתי את זה.. אבל תודה בכל זאת =]

../images/Emo45.gifיפה.

אהבתי את כל הדימויים והרעיון הכללי במיוחד, בעיקר את הבית הראשון והשני. ה'פזמון' הפעם שוב חוזר על עצמו, הוא כתוב יפה, אבל שוב נותן אופי של שיר מולחן לטקסט וזה באמת באמת חבל, גם הסימני קריאה מוסיפים טיפה לזה נדמה לי. הבית האחרון גם ממש יפה.

imry100

New member
אדם...../images/Emo108.gif

מה יש לך נגד שירים מולחנים

למעלה