מממ רוצה לחלוק איתכם מש'ו..

pink floydror

New member
מממ רוצה לחלוק איתכם מש'ו..

בתקופה האחרונה (בערך שבועים) אני בהפסקה טוטאלית מפינק פלויד, לא שמעתי אותם..למה אתם שואלים? אתם בטח חלקכם כבר מכירים את זה..הם לא מרגשים כמו פעם..פשוט אני רוצה לרעוד כל פעם שאני בהתחלה של שיין או כשאני לוחץ בהתרגשות פליי על הדארקסייד או כשאני שקוע באקוס..אנשים זה קשה לי בלי זה..מיטב הרוק והפרוג של שנות ה60 - 80 כרגע משמש כתחליף אבל אין שום תחליף אמיתי .. רציתי לשאול...מי ממכם לקח הפסקה? לכמה זמן? ואיך הייתה השמיעה הראשונה שאחרי?

meandmeandme

New member
לדעתי זהו תהליך טבעי...

אני בהתחלה שמעתי החומה.. משם לויש ואז פשוט טירוף אחרי כל דבר עם השם פינק או פלויד עליו... אבל כמו שאמרת אחרי כמה זמן (כמו כל דבר טוב) זה נגמר.. וממשיכים הלאה.. ודווקא בשבילי זה מאוד מספק.. פינק פלויד הייתה מקפצה נהדרת בשבילי לתוך כל העולם של פרוג. ולמדתי לקח את הלהקה יותר בפרופורציות. כשאני שומע פינק פלויד היום זה עדיין מאוד מהנה... אבל קרה פעם ופעמיים שעמד מולי אנימלס ופרג'ייל והכנסתי פרג'ייל..

pink floydror

New member
את הקפיצה לעולם הפרוג

עברתי ממזמן...ושמעתי המוון יחסית ואני עדיין חושב שבשבילי יש רק להקה אחת..:)! ולא יעזור שום דבר:)

meandmeandme

New member
אם כך..

אז אתה בן אדם בר-מזל... יש אנשים שכל החיים מחפשים אחרי אהבה כזאת ואתה כבר מצאת

ממ זה לגיטימי לגמרי...

תמיד מקשיבה למוזיקה מסויימת לסירוגין. אבל למשל..ממ אתה מתחרט שקנית דיסקים שלהם?אתה חושב עכשיו "הייתי צריך לבזבז את הכסף על משהו אחר..".מבין?

noosh

New member
כן בדיוק הקשבתי לו היום...

היה מדהים
אלבום מופלא

meandmeandme

New member
זה תמיד מרגש לשמוע:

"how can the winds with so many round me.. I feel lost in the city" :,-( איזה יופי..

DreamINGG

New member
הממ כמו שאמרו, זה לגיטימי../images/Emo13.gif

וקרה לי מספר פעמים.. לקחתי הפסקה של איזה שבוע-שבועיים .. והשמיעה הראשונה באמת שוב הייתה אחלה ! לדעתי שווה באמת לקחת מידי פעם הפסקה קטנה.. ולגוון.. תמיד תמיד לגוון!:)

כן..

הפסקה של 20+ שנים...
חמודי, אל תצפה שכל פעם תתרגש מחדש מאותו שיר, באותה מידה - במיוחד אם אתה שומע את אותם אלבומים כל יום, במשך שבועות או חודשים. המוח האנושי לא עובד ככה, מה לעשות. הפסקה היא הכרחית. אתה עוד תחזור לזה. אני זוכרת איך זה היה כשהייתי צעירה ו"התמכרתי" לאלבום מסויים או אמן מסויים ושמעתי רק אותם. זה טבעי בגילכם, וזה חולף. מה שטוב הוא, שהמוסיקה שאנו אוהבים בגיל הנעורים לעולם לא עוזבת אותנו. וזאת, גם אם אנחנו מתבגרים ורואים שלא כל מה שאהבנו אז, הוא בהכרח יצירת מופת (Fragile, לדוגמא, או אפילו רוב אלבומי הפלויד). בינתיים, אל תכנס ללחץ. קח את זה באיזי, ותשמור על ראש פתוח לדברים חדשים גם כן. מה שאהוב עליך, לא ילך לאיבוד. אני מבטיחה.

pink floydror

New member
אני יודע:))

ולוקח באיזי..:)) בכל מקרה סתם דיון שרציתי לעלות..ובקשר לפרג'יל, כן יפה:)לומרות שיש יותר טובים:)

Jam Head

New member
אממ.....

העלת נקודה מעניינת , אבל כמו שכבר נאמר טבעית. בסופו של דבר אתה עובר או לוקח הפסקה מסגנון כל שהוא של מוסיקה או אמן מסוים ועובר לדברים אחרים , אבל בסופו של דבר אתה תמיד תחזור לשמוע אותו. אני לדוגמא לא שומע כבר כמה חודשיים טובים ( אם לא חצי שנה ) רצוף פלויד , אלא מכניס פעם בשבועיים שלוש איזה דיסק למערכת. אבל למרות זאת , אני עדיין נהנה והם לא נשכחים.

נימרודל

New member
עשיתי את זה הרבה...

גם עם פינק פלויד, שאח שלי הביא את וויש לאייזה ידידה שלו ולקח לה שנה להחזיר את זה ומזה התעצבנתי. אבל גם עכשיו אני דיי בהפסקה. זה היה לי ככה עם רד של קינג קרימזון, הבי הורסס יו ניים איט.

N a V e

New member
עשיתי מס' פעמים הפסקות מלהקות...

רובן לא מתוכננות.. אבל לדוגמא אחרי הופעת האיחוד הראשונה של משינה,עשיתי הפסקה של שבוע,כדי להמשיך להתלהב מהח'ברס שאני כל כך אוהב... מפינק פלויד...ממ עשיתי הפסקה דווקא מתקופה מסוימת שלהם,תקופת DSOTM ו WYWH... זה היה בתקופה שבא רציתי לבחון יותר דיסקים כמו final cut ו division bell

למעלה