מממ שאלה

מממ שאלה

השתחררתי בפרופיל 21, ואחרי ששלחתי בקשה להתנדב (לחזור לשירות) שלחו לי זימון לראיון כזה במדור תנופה במיטב
מישהו יודע איך ליצור איתם קשר? מה הטלפון שלהם? ואיך מגיעים אליהם(אני ירושלמית)
הראיון לא מחייב שיקבלו אותי כמתנדבת נכון?
תודה מראש..:)

Run for a Fall

New member
היי

צרי קשר עם מרכז השירות של מיטב:
03-7388888

הם יפנו אותך למדור תנופה. לגבי איך מגיעים אליהם - הם ממוקמים במיטב, בתל השומר. את צריכה לקחת רכבת לתחנת ת"א מרכז ומשם אוטובוס לתל השומר - קו 70 לדוגמה מגיע לשם.

לגבי הריאיון - אכן לא מחייב, יש עוד מספר שלבים בתהליך ההתנדבות אבל הזימון לריאיון הוא כבר סימן טוב.

בהצלחה!

היי

מיטב לא יכולים להתעסק בפנייה שלי כי אני חיילת משוחררת.. לא מלשבית וזה במוחזרי שירות נתנו לי מספר טלפון אבל הוא אפעם לא זמין, כל הזמן תפוס שם. קצת מתסכל כי ביקשו ממני גם לאשר את הראיון הזה

Run for a Fall

New member
אוקיי

בקשר למיטב - מוזר שזה מה שאמרו לך, בכל מקרה נסי ליצור איתם קשר ולהגיד להם שאת צריכה שיקשרו אותך למדור תנופ"ה כי יש לך ראיון שאת צריכה לאשר. אין שום קשר אם את חיילת או לא... שלא ימציאו לך תירוצים (לפעמים הם טיפה עצלנים חח), את מוזמנת לריאיון שם וזה מספיק כדי שיקשרו אותך אליהם.

לגבי הטלפון שקיבלת - נסי ליצור שוב קשר עם תא מוחזרי שירות ולראות האם הטלפון שקיבלת הוא אכן נכון - תסבירי להם שתמיד תפוס שם וחשוב לך לאשר את ההגעה (אולי הם יכולים לאשר עבורך?).

Run for a Fall

New member
שמח לשמוע

צריך המון נחישות בתהליך חח

נ ו ע ה 12

New member
עם מדור תנופ"ה ספצפית? באיזה מספר?

שגם אחרים ידעו (נשמע הכי מורתי חחח אבל באמת)

כן זה היה המדור עצמו

אני פשוט מתפלאת כל פעם מחדש על זמינות של משרדים כאלה שעובדים הרבה מול אזרחים זה פשוט סיוט אני התקשרתי איזה 70 פעם בשיא הרצינות. בסוף ענו ב- 037379044. וגם החייל שענה לי שם אותי על ספיקר נשמע כאילו הפרעתי לו במשהו.. תודה באמת שטרחו לענות :/ אגב באופן מפתיע הם ענו בסביבות הצהרים בערך בין 1-2 ולא בבוקר.

Run for a Fall

New member
באמת מרגיז

אבל אל תתרגשי.

לצערי יש המון חיילים בלי יחסי אנוש של ממש בתפקידים שמצריכים זאת. שלא נדבר על זה שהם לא מבינים גם את החשיבות של מה שהם עושים (כן, גם אם הם סתם יושבים במשרד מ8-5).

כמו שנועה אמרה, כל הכבוד על הנחישות

למעלה