מממ-שידוכים\מספר טלפון ומה שביניהם

ת מ י מ ה

New member
מממ-שידוכים\מספר טלפון ומה שביניהם

אז ככה ידיד שלי (אחד שאיתי בצבא) כבר הרבה זמן רוצה לשדך לי מישהו (חבר שלו) הוא אמר שהוא דיבר איתו עליי והמליץ בחום הוא הביא לי את הטלפון הוא רוצה שאני אתקשר.. על מה מדברים.? אני מפחדת לא לזרום ואני בן אדם שכן זורם וצחוקים וזה הבעיה השנייה שממנה נובעת הבעיה הראשונה שראיתי תמונה שלו והוא חתיך (ידיד שלי גם אומר שהוא מצחיק ושאני מתאימה לו וזה) אני מפחדת שהוא לא ירצה אותי (נראה לי שידיד שלי הראה לו תמונה שלי) עיזרו לי בקצ'ה

מיטללל

New member
כל הנקודת מוצא שלך, לדעתי, לא נכונה

קודם כל עדיין לא ראית אותו, לא דיברת איתו, לא הכרת אותו. למה את ישר צופה מצב שבו את רוצה אותו והוא לא אותך ? אם בא לך, סתם, בשביל הכיף, לא בשביל "שידוך", לנסות... פשוט באיזה יום שאת בדרך הביתה באוטובוס תתקשרי אליו, סתם בשביל שיעביר לך ת'זמן:) תדברו, תראי אם השיחה זורמת וזהו... אולי השיחה תיתקע אחרי שניה ואולי לא אולי השיחה תהיה מוצלחת ואולי לא אולי תחליטו להיפגש ואולי לא אולי זה יתפתח לקשר ידידותי ואולי לא. אולי. הכי חשוב שלא תבואי לשם מכזה מקום של חוסר ביטחון, כי כמו שאמרנו בהתחלה, עדיין לא דיברת איתו, עדיין לא החלטת ש*את* רוצה אותו..

superjets

New member
תתני לו את הטלפון שלך ותגידי לו

שהתפקיד של הגבר הוא להתקשר אלייך אם הוא רוצה להכיר אותך.

ת מ י מ ה

New member
מה הקטע שרק בנים צריכים להתחיל

למה בת לא יכולה? היא נתפסת כנואשת? או כ"בעלת ביצים" וזה מרתיע?..

superjets

New member
במהלך ההיכירות את תירצי

להרגיש מחוזרת, את תרצי להרגיש שהוא יוזם קשר איתך כי הוא מעוניין בך, זה יגרום לך להרגיש נשית ומוערכת. בתהליך החיזור הגבר צריך להיות האגרסיבי יותר וליזום, זה יעלה את הערך שלו בעינייך ואת תראי שהוא מוכן לשים את האגו שלו בסכנה של דחייה מצידך בזה שהוא לוקח על עצמו את החששות שיש בתחילת הקשר. היה לך הרבה יותר קל אם החבר שלך היה שואל אותך אם אפשר להעביר לבחור את הטלפון שלך בשביל שהוא יתקשר, זה היה חוסך לך את כל החששות שיש לך עכשיו, וכשהוא היה מתקשר היית יותר רגועה. אז דברי עם החבר ותגידי שיתן את הטלפון שלך לבחור ושיתקשר אם הוא רוצה להכיר אותך כי זה התפקיד של הגבר.

ת מ י מ ה

New member
אמרתי לידיד שלי שהוא יתקשר

אבל הוא רוצה שאני אתקשר ראשונה והאמת אני לא חושבת שזה יפסול את החיזור אחריי בהמשך (זאת כבר כבר דאגה אחרת אם הוא ירצה לחזר אחריי..) הבעיה שלי איך להתחיל את השיחה מה אומרים <?איך זרמים?

superjets

New member
זה לא יפסול את החיזור אחרייך

אבל תודי שאם הוא היה מתקשר היה לך הרבה יותר נוח, הרי הוא זה שהתקשר והוא זה שצריך לזרום. לא סתם את מרגישה לא בנוח, חלק מאי הנוחות היא שאת מרגישה שלא זה התפקיד שלך להתקשר ראשונה ולפתח שיחה. הרי ברור שהיית מעדיפה בחור שלא חושש ומוכן להתקשר ולהביע התעניינות מצידו ראשון בלי לדעת אם את בכלל רוצה, אבל כנראה שאת מעדיפה לקחת את התפקיד הזה על עצמך. באופן כללי כדאי לא לבזבז הרבה זמן על שיחות טלפוניות, תשאלי אותו פרטים בסיסיים עליו וכשאת רואה שאין לך מה להגיד לבסוף תציעי להיפגש בגלל שזה עדיף מבחינתך, ככה גם לא תתאמצי לחפש נושאי שיחה כשברקע הוא ממתין בשקט, גם תוכלי לראות אם מצאת חן בעיניו במידה והוא יסכים לפגוש אותך, וגם המפגש פנים מול פנים עדיף יותר משיחת טלפון.

על מנת שלא תקחי אותו ברצינות

את צריכה לעשות מה שנוח לך. אם את מתחילה עם בנים זה לא עושה אותך פחות נשית או מושכת, ההפך זה אומר עליך רק טוב.

כנסי מאמי../images/Emo9.gif

אני יגיד את קצר ולעניין תתקשרי
מה כבר יש לך להפסיד ?

ת מ י מ ה

New member
התקשרתי

היה ממש מצחיק דיברנו צחקנו וזה וזהו עכשיו אני מחכה שהוא יעשה משהו הוא אמר נהיה בקשר...

למעלה