מממ... שלום!

Petora

New member
מממ... שלום!

כבר הרבה זמן אני מתעניינת בעיצוב גרפי ואיור ממחושב, אך משום מה אני מתעקשת לעשות את זה עם כמה שפחות מדריכים וטוטריאלז (כן, כזו אני, מוזרה). בכל אופן, לא ממש קראתי את המדריך לאיור ממוחשב, אז... ניסיתי לצייר משהו בעצמי. יצא ככה ככה, נו טוב, ככה זה שמציירים בעכבר. אז, מה אתם אומרים, יש פוטנציאל ? בכל אופן, אשמח מאוד אם תגיבו (או תקטלו, למען האמת, אפשר להבין למה, למרות שזו הפעם הראשונה שאני מציירת ככה), טיפים, מדריכים והטפות יתקבלו בברכה. אגב- אחלה פורום!

roychu

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

למען האמת, אין דבר כזה טוטריאל לאיור ממוחשב. ציירת משהו? זה במחשב? זה איור ממוחשב. האיור יפה מאוד, אבל הקוים מאוד רועדים, אני מבין שאת עובדת עם עכבר נכון? בכל מקרה, פוטנציאל יש, ולא תמיד צריך אפקטים בשביל עבודה טובה

Petora

New member
בהחלט כן...

אני אכן עובדת עם עכבר (אם כי עפרון הרבה יותר נוח לי), כי לצערי אין לי אמצעי אחר. קודם כל תודה רבה על קבלת הפנים ועל התגובה- באמת שימח אותי לדעתי שאתה חושב שהאיור שלי יפה, למרות שאני רק מתחילה.
. בקשר לקווים הרועדים- ניסיתי לייצב את היד טוב יותר, אבל פשוט לא הצלחתי- זה משנה את הקווים. יש אולי איזשהו פתרון לבעייה הזו ? ושוב, תודה רבה!

roychu

New member
הפתרון היחיד זה טאבלט

או עט דיגיטלי בפי העם... העכבר מתרגם את תנועת פרק כף היד. לעומת טאבלט שמתנהג כמו דף ועפרון.

Petora

New member
מממ.. כמה זה עולה ?

(אם כי חוששני שזה משהו שאאלצץ לוותר עליו לבינתיים...
).

HackMachine

New member
לי יש

Aiptek 12000U 420 שקל בפלונטר. מעולה. דרך אגב ברוכה הבאה

ME244

New member
גם לי היה Aiptek

חבל, צריך להשקיע עוד 80 שקל ולקנות Wacom, יש Tablets ויש Wacom, זה מדהים כמה הבדל יש. Wacom כ"כ רך ונוח לעבודה אין מה להשוות!

למעלה