מממ.. שלום

2Juliet

New member
מממ.. שלום

חדשה, בדיוק חיפשתי משהו שקשור למוזיקה והגעתי לכאן אז החלטתי להצטרף (אם תקבלו אותי כמובן* ולכתוב. קוראים לי ספיר (אני מעדיפה שתקראו לי יוליה..עזבו P:) בת 16, לומדת בכיתה י' במגמת מוזיקה בתיכון חדש הרצליה. יש לי מחר 2 מבחנים, אחד בהרמוניה , 2 מבחן מיומנות שיש כל כמה זמן . אני מנגנת על גיטרה עוד מעט כבר שנה, שרה כל חיי (כמעט) אבל אף פעם לא למדתי מקצועי, יש לנו שיעורי פיתוח קול לאגף הזמרים במגמה, למרות שהתחלתי שם בתור גיטריסטית.. הייתה לי הופעה יום חמישי, ארצית וייצגתי את ימאהה. בקיצור אחרי החפירות, נעים להכיר והייתי רוצה שתתנו לי טיפים לחימום קולי טוב, אני מפחדת להרוס את הקול שלי בדר"כ אני עושה תרגיל שהמורה לפיתוח שמיעה נותן לנו מדו לכל הדרגות, ואז מרה , וכך האלה, או שרה את ה1, 3, 5, של אקורד במז'ור מינור מוקטן ומוגדל באוקטבות שונות. עוד טיפים? אני מפחדת שאני אפגע לעצמי בקול שאני אשיר לא נכין ויגרם לי נזק כל שהוא במיתרי הקול מכיוון שמתאפשר לי ללמוד רק גיטרה מבחינה כלכליתץ \: אז.. מצטערת על המגילה, :)

SHEX

New member
קודם כל, ברוכה הבאה../images/Emo95.gif

נשמח לראות אותך פה הרבה. אני עופר, מנהל הפורום, בן 19, מנגן על קרן יער... בקשר לשאלה שלך על החימום. בתור התחלה, מומלץ מאוד לפני שמתחילים בכלל להתחמם עם הקול, לעשות תרגילי נשימה, לפתוח ולמתוח קצת את הסרעפת. זה ממש עוזר גם לנשפנים ולדעתי גם לזמרות... בנוסף, אני יודע על הרבה זמרים שעושים חימום של שרבוב שפתיים תוך כדי זמזום צלילים. זה מחמם גם את השפתיים וגם את הגרון... מעבר לזה אני לא יודע, אבל אני יכול לשאול זמרות שבטוח יודעות אם תרצי...

2Juliet

New member
תודה

וחלק מהדברים הנ"ל אני באמת מכירה, עובדים על זה באנסמבל של הזמרות.

למעלה