מממ..... שמועות שאקסל מת...יש תמונה

A z t e c

New member
מממ..... שמועות שאקסל מת...יש תמונה

הינה הלינק--->>>>>>>>

צליל בר

New member
רוע מה שהוא רשם בקטן

"ועכשיו, באמת, אקסל חי וקיים, רוקיסט מזדקן ופתטי"

Dug E

New member
שהוא עולה לבמה בלי קול,הולך מכות

נושך.. מאז ומתמיד הוא הביא דוגמא רעה למעריצים שלו..אבל יש לו מזל שיש לו מעריצים עם הערצה עיוורת שסוגדים לו בלי להכיר תבנאדם שהוכיח לא ממזמן שהוא לא השתנה.

מה הקשר לא מכירים?...

מעריצים אף פעם לא מכירים את מושא ההערצה ובכל זאת מעריצים אותו, לא בגלל שהוא בנאדם טוב שעוזר לזקנות לחצות תכביש אלא בגלל הכישרון שלו. וזה מה שהוא מה אתה רוצה שהוא ישתנה כדי לתת דוגמה טובה?! מה הוא מנחה בערוץ הילדים?...

Dug E

New member
לא אומר שיתחיל לתת מעצמו

לאגודות צדקה וכאלה.. רק שיתן דוגמא חיובית יותר למעריצים. הבנאדם פתח דף חדש בחיים עם הרכב חדש,לפחות שיראה בעצמו שינוי ולא ימשיך ללכת מכות על כל שטות. אולי זו הדרך שלו לקבל פרסום..כי אף אחד לא שם עליו בימים האלנ. ותאמיני לי שגם לי זה עצוב.

SomebodyElse

New member
למה שיתן דוגמה טובה למעריצים?

הוא לא אימא תרזה. בריטני ספירס ניסתה פעם לתת דוגמה טובה למעריצות שלה, תראה מה יצא מזה. אקסל הוא אקסל, תמיד היה מופרע קצת, אגואיסט קצת, עם התפרצויות זעם לא ברורות. אם אהבת אותו פעם, למה אתה לא מקבל שהוא נשאר ככה גם עכשיו? אם לא אהבת אותו גם בימים של גאנז המקוריים, אז סבבה. ואגב, הוא לא עולה להופעות בלי קול. כל מי שהיה בסיבוב הופעות מעיד שהקול שלו נשמע כמו בימי גאנז אם לא יותר טוב.

Dug E

New member
../images/Emo6.gif

"אם לא טוב יותר" איזו היסחפות. הבנאדם צריך הרבה הליום לפני כל מילה שהוא שר.

מה זאת אומרת למה!?

נתחיל מזה שהוא צריך לתת מינימום כבוד, ולא לזלזל כמו שהוא אוהב לעשות, לאחר בכמה שעות להופעות כי בא לו להסניף עוד קוקואין\לזיין או מה שזה לא יהיה. בסך הכל המעריצים עשו אותו למה שהוא היום.

צליל בר

New member
כשמצלמים כשבכניסה אומרים לא להכניס

מצלמות, זה זלזול באומן וביוצר, מאחר וזה מה שהם ביקשו ויש לכבד את זה!

להסניף קוקאין לא. לזיין אולי.

ואני חושבת שבימים האלה הוא לא עושה את הדברים האלה.

למעלה