מממ... תגידו!

Sun Hello

New member
מממ... תגידו!

מהו האלבום האהוב עליכם של פינקפלויד? מקוה לקבל תגובות..:)

brotos

New member
לא עוד פעם...

אני, בשם כל חברי הפורום, מודיע: אנחנו אוהבים את כל האלבומים של להקת פינק פלויד. בלי אחד מועדף. וזה היה הודעה מטעם המנהל החדש, אני
.

itaikuskus

New member
למעשה

הם אלו שהיו צריכים לעשות לביטלס בעיות,הפלויד בעצם רצו לשים את הסינגלים המוצלחים שלהם (see emily play,arnold layne) כולל הבי-סיידס כחלק מאלבום (שכמה משירי PATGOD) היו אמורים ללכת לשם. הפלויד חשבו על אלבום קונספט ורעיון מטורף שעלה לברט בראש לספר באלבום בעצם על להקה פיקטיבית ששמם sgt.pepper's lonely hearts club band האלבום עסק בקשיי הלהקה כמו סולנה ארנולד שהיה טרנסווסט ועלה לבמה בבגדי נשים מה שהפך את הלהקה למאוד שנויה במחלוקח,אמילי הקלידנית שלא מסוגלת לעקוב אחרי המוסיקה..יעני קלידנית בשקל... כמובן שירים מPATGOD כמו take up thy stethoscope and walk וthe gnome שדיבר על הצלחת האנשים בלהקה בעיסוקיהם למרות היותם ממש נמוכים,היו אמורים להכלל באלבום זה. לנון ומקרטני שהיו באולפן הסמוך,מעבר לשיא,זקנים שבורים ותשושים,לנון לא רואה ממטר הוא קנה משקפיים והחבר'ה שכחו להתגלח ולהסתפר,הם חיפשו ת'מה לאלבום שיתעלה מעל revolver המצוין. ברט,שהביטלס תמיד היו מושא הערצתו תמיד סמך לשתף את לנון ומקרטני בהתלבטויותיו המקצועיות,והשניים פשוט גנבו לו את הרעיון ועשו מיזה אלבום מוזר על להקה ששמם...טוב זה כבר ידוע..עם בילי שירז ובלה בלה בלה...קיצר ריפ אוף לפלויד..וכמובן אף אחד לא היה קונה את הסיפור של הלהקה המסטולית והמוזרה הזאת מול הגרסה של הלהקה הטובה בעולם...אז האלבום נגנז וחלק משיריו עברו לPATGOD מעניין לא?

Pitudi

New member
אתה בטוח שזה נכון?

אני הייתי בטוח שהביטלס גנבו את הדיסק מפראנק זאפה..או כך לפחות אומרת השמועה..

כן, וגם

הם גנבו אותו מהביץ' בויז, והבירדז, ועוד כמה. ככה, לפחות, שמעתי. מצד שני, השמיעה שלי היא לא משהו.

למעלה