מממ... =S

מממ... =S

לא שמשהיא יודעתת =\ אבלל .. היום היום הולדת שליי
נממ.. אפשר לאחל לעצמי ? XDD Soo .. מזל טוב לעצמי שאני יפגוש את דני ואת דאגי ^ לא צריך יותר מזה | XDD

purple floyd

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifבלון|../images/Emo65.gif

שכל חלומתייך התגשמו שפתאום מהשמיים יפול איזה דאגון ויגיש "היי! אני דאגי התיהי אשתי?" וידה ידה ידה אני גורעה בזה... מזל טוב ושתחיי עד 190505058685040 אבל שתיהי צעירה בנפש D:

butbut

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo212.gif../images/Emo212.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif

XDD אני מאחלת לך גם!! שיהיה לך הכי כייף היום[כי גדלת בשנהXDD] ושתפגשי את מקפליי
והעיקר שלא תחליקי באמבטייה. זה כואב-וזה עושה כתמים כחולים אח"כ לא נעים
XDD
בוט.

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gifמזל טוב!!../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif

עד 120!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 אז נשאר לי לאחל לך שבאמת תפגשי אותם:]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

michalie XD

New member
מזלל טוב!!!!!

מזל טוב!!!!!
עד 120 שנה
שתפגשי את מקפליי
שמשאלותייך יתגשמו
אין לי עוד מה להגיד אאזז.. יום הולדתת שמח

Decay Dance

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifמזל טוב../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב!!!
עד 120 ואפילו קצת יותר! (את לא רוצה לחיות לעולם נכון? זה לא כיף) שתפגשי את מקפליי
בעזרת השם ותחבקי אותם
ותנשקי אותם
ותעשי תמונות... הכי חשוב לא להתעלף זה לא שכל יום את פוגשת את מקפליי.
אל תשתני אף פעם ותמיד תשארי עם חיוך על הפנים.
שתהיה לך את היומולדת הכי טובה בעולם
אוהבת
מיטל

N e r d y

New member
יומולדת שמייח ../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

לא כדי שאני ארשום ברכה כי זה סתם יצא מעפאן
מזל טוב

rox love BSM

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gifמזל טוב!../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gifמזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo151.gif

loli kiss

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo65.gifמזל טוב כפרע../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif

קצת בדיליי חח אבל בכל זאת- שתהיה לך ת'יומולדת הכי מדהימה בעולם, עד 120 [: ואמן - שתפגשי את צמד השקסים - דאגי ודני ואת כל שאר מקפליי
3>

L D N

New member
../images/Emo215.gif מזל טוב!! ../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

מזל טוב וזה!! עד 120! תהני בחיים D:

kelly7i

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif

בת כמה?=]

למעלה