מממ..

אינטגרל

New member
מממ..

אולי מישהו יכול לפרסם על אתרים שמסבירים חינם איך לעשות SELFHYPNOSIS?

תשובה לאינטגרל

הפורום אינו עוסק בהיפנוזה אלא בדמיון מודרך. שני התחומים שונים למדי. מכיוון שאין לי ידע בהיפנוזה, אני ממליצה לך לפנות לפורום שבו תוכל לקבל תשובות לשאלותיך. אם יש לך שאלות בנושא דמיון מודרך ו-NLP, שמח לעזור. הגר נ.ב. אם אתה מעוניין לקבל חומר על היפנוזה עצמית, היכנס לאחד ממנועי החיפוש וכתוב בין מרכאות self hypnosis (המרכאות מאפשרות לקבל תוצאות מדוייקות יותר לחיפוש).

אינטגרל

New member
תודה רבה, אבל..

נראה לי שזה הפורם היחידי שקשור בנושא קרוב להיפנוזה.. ולגבי מנוע החיפוש,לא מצאתי דברים בחינם.. ולכן אני שואל...

אנחנו לא עוסקים בהיפנוזה

ואין לנו הכשרה לכך, לכן חבל שניתן לך תשובות לא מדוייקות או לא נכונות. מצטערת, הגר

לגבי היפנוזה

אינטגרל אני מציע לך לקרוא את הודעתי בעמודים הראשונים של הפורום לגבי ה"הבדלים" בין היפנוזה לדמיון מודרך. דבר שני, כל תרגיל שאתה עושה המלווה בהרפיה עמוקה, בין אם זה הדמיה מודעת, בין אם זה מדיטציה ובין אם זה סילבה או כל טכניקה אחרת שבה אתה נכנס למצב של ריכוז גבוה והרפיה זו הפנוזה עצמית! כעיקרון כל היפנוזה! היא היפנוזה עצמית, גם אם יש מהפנט בסביבה או קלטת הנחיה (אודיו). כאשר אתה עושה חיפוש על היפנוזה עצמית, "self hypnosis" זה כללי מידי. תחפש ביחד עם זה articles ו/או techniqs (אני חושב שטעיתי באיות) ו/או exercises וכד´... בכל אופן הכי הרבה מידע וידע חינמי תוכל למצוא בnewsgroups שאני לא זוכר את שמם כיום אך אתה יכול למצוא אותן בכל האתרים שכתבתי פה בפורום. אם יהיו לך שאלות ספציפיות אשמח לענות לך שכן למדתי היפנוטראפיה באנגליה, ואני מוסמך לעשות היפנוזה באירופה ( בארץ רק לרופאים, רופאי שיניים ופסיכולוגים קלינים מותר לעסוק ב"היפנוזה") יום טוב מיק.

למעלה