מממ......

• פותח הנושא loca
  • פורסם בתאריך

loca

New member
מממ......

אוקיי אז ככה דבר ראשון,אני מתנצלת על זה שאני פותחת אשכול חדש על הנושא הזה, פשוט היה לי חשוב שכולם ייראו את מה שאני כותבת. לגבי ההיפ הופ במועדון ביום שישי הקרוב (מסיבת יומולדת לשברולט)- ההיפ הופ יהיה רק בהתחלה וקצת לקראת הסוף. הכוונה היא לא להיפ הופ אמ טי וי אלא יותר ראפ ישראלי וכו´. לגבי האמ טי וי - הכוונה היא לרוק אמ טי וי שכזה..ניקלבק,פאדל אוף מאד וכו´. לגבי ההאוסים והטראנסים-שנה שעברה במסיבת יומולדת 4 לשברולט תומר רוקח תיקלט טראנסים והאוסים באמצע הערב והמועדון היה כולו על הרגליים...אנשים נגנבו (בצורה חיובית) וכולם רקדו. השנה הטראנסים לא יהיו באמצע הערב אלא ממש לקראת סופו-בחצי השעה האחרונה שלו שזה אומר בערך ב5 וחצי לפנות בוקר (המסיבה ארוכה במיוחד-מ10 בערב עד 6 בבוקר) כך שמי שממש לא אוהב את המוסיקה הזו לא חייב להשאר... זה פשוט מיועד לתת מעין גראנד פינאלה לערב,הזדמנות אחרונה ממש להתפרק... אני מקווה שתגיעו ותראו שהשד אינו נורא כל כך... ולא,המועדון לא משנה את תכליתו. זוהי מסיבת יומולדת למועדון ואנחנו בסה"כ משלבים מוסיקה שאנשים הוכיחו שהם כן נהנים לשמוע...... בין אם זה ראפ ישראלי (וכל פעם שיש סאבלימינל כולם על הרגליים) ובין אם זה טראנסים וכו´ (שנה שעברה כל המועדון רקד, והשנה יותר מבנאדם אחד פנו בבקשה לשלב מוסיקה אלקטרונית בתיקלוט). הכוונה היא לא להבריח קהל ולכן אנחנו לא משלבים את הסגנונות האלה במהלך הערב אלא בתחילתו ובסופו. הכוונה היא להגדיל את הקהל ואולי גם לגוון לקהל הקיים. אני מקווה שלכולכם יהיה יום מקסים, אוהבת, לירי.

למעלה