מממ...

nogaus

New member
מממ...

שלום ונעים מאוד. האמת היא שאני לא כותבת בשביל עצמי, אלא בשביל חברה טובה מאוד... קיצור- לאמא שלה יש סרטן (את הסוג לצערי אני ממש לא זוכרת אבל הוא מאוד אלים) והיא עברה ב 5 שנים האחרונות בערך 4 ניתוחים, כימותרפיה והקרנות- שום דבר לא עזר. היום היא מנסה איזה טיפול ניסיוני אצל דר סלאווין בירושליים- ושילשום הוא הודיע לה שהסיכויים מאוד קלושים. הוא אמר שהסיכוי היחידי הוא באיזה טיפול ניסיוני שהוא עושה (כל מה שאני הצלחתי להבין זה שמעורב בזה השתלת מח עצם), הבעיה היא שזה עולה כל כך הרבה כסף 370 אלף שקל שזה ממש הרבה כסף למשפחה שכבר אין לה ממש כלום.

שלום נוגה

באם הסרטן קיים כבר 5 שנים, יתכן שהוא לא כ"כ אלים כפי שאת חושבת, או שהטיפולים היו הצלחה מסויימת למשך זמן מסויים (עיכוב מחלה). לעניין - בקשי מפרופ' סלווין לכתוב מכתב לקופ"ח שלך, ושלחי לו אותו. סלחי לי על המשפט הבא: אני מאמין שקופ"ח ישתינו על זה בקשת. זה צפוי. במקרה כזה עליך לערער בהתמדה, לאיים בפניה לערכאות משפטיות, לפנות לתקשורת - כל צעד אפשרי! עם לחץ אפשר לשבור את קופ"ח השונות, אל תתני להם להכתיב גורלות. בהצלחה.

nogaus

New member
שלום

אני לא אתיחס לשאלת אלימות הסרטן- מכיוון ואני באמת באמת לא מכירה את כל סוגיו- כל מה שאני יודעת הוא מה שהסבירו הרופאים. ובאשר לניסיון עם קופת החולים- כבר ניסינו זאת, אפילו ישנה קרן במכבי שתורמת לחולי סרטן לניסויים רפואיים- גם הם סירבו- קופת החולים סירבה אפילו לממן תרופה פשוטה כמו תלידומיד-כך שבטח ובטח בניתוח. באשר לסלווין לי בהחלט היתה תחושה שהוא מנצל את חוסר האונים ומשחק גם על חוסר האמצעים. כמובן שהלכנו למומחה בתחום- ובכל אופן- כבר הודיעו לנו עוד לפני שפנינו אליו- שהרפואה נואשה- ואין יותר מה לעשות.כך שהמומחה שהלכנו אליו אמר שאין משהו אחר לעשות- הוא לא המליץ אבל אמר שעדיף לנסות מלוותר. בכל אופן הרבה תודה אני

מיליתו

New member
הי

מהשם פרופסור סלאוין וטיפול ניסיוני, אני מניחה שמדובר בטיפול שנקרא מיני טרנספלנט, ומערב השתלת מח עצם מתורם. הטיפול הזה מאוד ניסיוני, ושמעתי עליו כבר. עושים אותו כביכול כדי להשתיל תאי מערכת חיסונית מתורם שיחסלו תאים סרטניים שנשארו בגוף. אני ממליצה בחום להתייעץ עם מומחה נוסף להשתלות מח עצם. אפ פרופ סלאווין הנכבד עורך ניסוי כל כך ראשוני בבני אדם, ראוי שיגייס גם כספי קרנות כדי לממן אותו. לדעתי, טיפול כזה באמת יכול להועיל, הרעיון שמאחוריו בכל אופן, נשמע הגיוני ויפה - אני לא יודעת איך התוצאות בפועל. פרופ' סלאווין ידוע בחדשנות שלו ונטייה להעז - במיוחד אצל חולים שלא ממש נשארו להם אופציות אחרות. בכל אופן, לא הייתי תולה בזה יותר מדי תקוות כי יש ממש חולים בודדים שעברו את זה, ואם אני לא טועה רובם מתו (ומאידך, כולנו נמות בסוף ,זה רק עניין של זמן).

למעלה