מממ...

Hip Hop star

New member
נצל"ש-שאלון../images/Emo9.gif

שנלקח מפורום "אהבה בגיל ההתבגרות". תודה לסופי שחיברה אותו
. כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר באיזה שעה אתם עולים לישון אתם אוהבים לאכול בבוקר מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום מה השתיה שאתם הכי אוהבים כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים מה אתם מעדיפים- לישון או לקום האם חלמתם פעם חלום רע בגדים ואופנה מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב אתם אוהבים בגדים פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי אתם לובשים רק מותגים קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג קיץ וחורף: אתם אוהבים את הים מה אתם יותר אוהבים- קיץ או חורף מה אתם מעדיפים- גלידה או ארטיק גם אתם אוהבים לאכול ארטיק בים מה אתם יותר אוהבים ים או בריכה איזה עונה אהובה עליכם אתם אוהבים להפעיל את המזגן בקיץ- אתם בבית או בחוץ בחורף אתם הולכים לקפוץ בשלוליות בקיצור אתם אוהבים לאכל דברים קרים בקיץ מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים יש לכם איימל כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל יש לכם אתר אינטרנט משלכם אתם מורידים דברים מהקאזה יש לכם משחקים במחשב המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו מה עדיף טלויזיה או מחשב מה עדיף קאזה או אמיול מחשב או טלויזיה השיר שלנו או טלנובלה בע"מ ארטיק או גלידה בית ספר או חופש ים או בריכה מעריב לנוער או ראש 1 חולצה או גופייה חטיפים או ממתקים מצלמה או מיקרופון למחשב צ'יפס או במבה מה עדיף במפורסמים נינט טייב או יעל בר זוהר יהודה לוי או רן דנקר אייל גולן או קובי פרץ שירי מימון או שי גבסו הראל סקעת או הראל מויאל צביקה פיק או שלמה ארצי אגם רודברג או תום אבני רוני דואני או יעל בר זוהר דנה ברגר או אפרת גוש מוזמנים לשים תמונה שלכם =] אהבתם את השאלון שיהיה לכולנו יום\ערב\לילה מקסים!!! אז קבלו ו..

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo9.gif

תודה לעצמי וסופי
כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר?בד"כ 8 ורבע... באיזה שעה אתם עולים לישון?2 כנראה.. אתם אוהבים לאכול בבוקר?לפעמים מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים?מתמתחת ושמה טיפות בעיניים מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון?מודה לאלוהים על היום
מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום?תולעים מגומי מה השתיה שאתם הכי אוהבים?מים כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים?נמנמנמנ.עם הבקבוקים זה מסתכם ב-8 ומעלה מה אתם מעדיפים- לישון או לקום?לישון! האם חלמתם פעם חלום רע?כן בגדים ואופנה מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים?מה שבא. מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי?נמנמנמ..ספורטיבי...? ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב?לא אתם אוהבים בגדים?לא פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי?יכול להיות אתם לובשים רק מותגים?לא קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם?לא איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול?אולסטאר קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה?לא אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג?לא קיץ וחורף: אתם אוהבים את הים?כן מה אתם יותר אוהבים- קיץ או חורף?קיץ מה אתם מעדיפים- גלידה או ארטיק?גלידה גם אתם אוהבים לאכול ארטיק בים?כן מה אתם יותר אוהבים ים או בריכה?בריכה...לא ים..נמנמנמ איזה עונה אהובה עליכם?אביב אתם אוהבים להפעיל את המזגן?כן בקיץ- אתם בבית או בחוץ?גם וגם בחורף אתם הולכים לקפוץ בשלוליות?לא בקיצור אתם אוהבים לאכל דברים קרים בקיץ?לפעמים מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע?המון האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב?אכן אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים?נכון יש לכם איימל?כן כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל?כל יום יש לכם אתר אינטרנט משלכם?עוד לא אתם מורידים דברים מהקאזה?כן יש לכם משחקים במחשב?כן המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו?ברור! מה עדיף טלויזיה או מחשב?מחשב מה עדיף קאזה או אמיול?קאזה מחשב או טלויזיה?מחשב השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?לא ראיתי אף אחד מהם ארטיק או גלידה?גלידה בית ספר או חופש?חופש ים או בריכה?שאלתם כבר מעריב לנוער או ראש 1?מעריב לנוער חולצה או גופייה?חולצה חטיפים או ממתקים?ממתקים מצלמה או מיקרופון למחשב?מיקרופון אולי... צ'יפס או במבה?במבה מה עדיף במפורסמים נינט טייב או יעל בר זוהר?אמממממממממ יהודה לוי או רן דנקר?אף אחד אייל גולן או קובי פרץ?מי.....? שירי מימון או שי גבסו?שייק'ה!
הראל סקעת או הראל מויאל?הראל צביקה פיק או שלמה ארצי?נמנמנמנמ אגם רודברג או תום אבני?אף אחד רוני דואני או יעל בר זוהר?אף אחת דנה ברגר או אפרת גוש?שוב פעם מי...? מוזמנים לשים תמונה שלכם =] אהבתם את השאלון?כן

bar jones

New member
אל'וווושששששש טנקיו!!

כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר בד"כ 8 וחצי באיזה שעה אתם עולים לישון בין חצות לאחת בלילה אתם אוהבים לאכול בבוקר עוגות..וכאלה מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים אמממ... וואי אני לא יודעת.. מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון מסתכלת בתמונה של דני ליד המיטה שלי מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום שניצלוני תירס מה השתיה שאתם הכי אוהבים דיאט קולה כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים פעמיים מה אתם מעדיפים- לישון או לקום לישווןןןן האם חלמתם פעם חלום רע ברור בגדים ואופנה מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים ג'ינס וחולצה איזו שבא לי באותו הרגע מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי אלגנט ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב אמממ.. לא קרה לי עוד מצב כזה.. אתם אוהבים בגדים כן פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי אני מניחה שכן, כי לא כל הג'ינסים שלי לי קופר וכאלה אתם לובשים רק מותגים ממש לא קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם לא נראי לי איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול סניקרס, מגפיים, נעלי בית.. קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה חחח אנחנו גם ככה מחליפות אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג אפשר לומר קיץ וחורף: אתם אוהבים את הים כן מה אתם יותר אוהבים- קיץ או חורף חורףףף מה אתם מעדיפים- גלידה או ארטיק ארטיק קראנץ, גם אתם אוהבים לאכול ארטיק בים ברור מה אתם יותר אוהבים ים או בריכה ים איזה עונה אהובה עליכם חורף אתם אוהבים להפעיל את המזגן חח מי לא? בקיץ- אתם בבית או בחוץ גם וגם בחורף אתם הולכים לקפוץ בשלוליות כבר לא, כי הנעליים מתלכלכות והגרביים.. בקיצור אתם אוהבים לאכל דברים קרים בקיץ יאפפ מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע הרבההההה, אבל רק אם יש זמן האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב לפעמים אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים לא יש לכם איימל יאפ כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל 3 בערך יש לכם אתר אינטרנט משלכם לא.. אתם מורידים דברים מהקאזה כן יש לכם משחקים במחשב קצת המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו אפשר לומר מה עדיף טלויזיה או מחשב מחששב מה עדיף קאזה או אמיול אמיול מחשב או טלויזיה מחשב השיר שלנו או טלנובלה בע"מ לא ראיתי השיר שלנו.. כך שטלנובלה בע"מ ארטיק או גלידה ארטיק קראנץ בית ספר או חופש חופש ים או בריכה ים מעריב לנוער או ראש 1 ראש 1 חולצה או גופייה תלוי מתי חטיפים או ממתקים גם וגם מצלמה או מיקרופון למחשב מצלמה צ'יפס או במבה במבהההההה , את מתכוונת אבל לתפוצי'פס כן? מה עדיף במפורסמים נינט טייב או יעל בר זוהר נינטייי יהודה לוי או רן דנקר רןןן אייל גולן או קובי פרץ אאייל גולן שירי מימון או שי גבסו שי גבסו הראל סקעת או הראל מויאל מויאל צביקה פיק או שלמה ארצי שלמה אגם רודברג או תום אבני תום רוני דואני או יעל בר זוהר יב"ז דנה ברגר או אפרת גוש ברגר מוזמנים לשים תמונה שלכם =] אהבתם את השאלון יאאפפפ שיהיה לכולנו יום\ערב\לילה מקסים!!! אז קבלו ו.. והסמיילים לא עובדים לי! לא רוצה!!! רציתי לשים סמיילים!!

oriane0

New member
../images/Emo192.gifעונה../images/Emo13.gif

תודה לאלו'ש הכי הכי הכי חמודה בעולם
כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר נממ... רבע לשבע באיזה שעה אתם עולים לישון בדרך כלל עשר וחצי עד אחד עשרה בחצי... אתם אוהבים לאכול בבוקר תלוי מתי... מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים מדליקה מוזיקה. אני לא יכולה לקום בלי מוזיקה.
מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון חושבת עליו מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום נממממ... סוכריה על מקל מה השתיה שאתם הכי אוהבים פאנטה כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים תלוי מתי מה אתם מעדיפים- לישון או לקום לישון ברורר
האם חלמתם פעם חלום רע כן, הרבה. בגדים ואופנה מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים? או מה שלבשתי לבצפר או ג'ינס וגופיה/חולצה מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי? ספורטיבי ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב ? אני אחסוך כסף ואקנה אותה מכספי
אתם אוהבים בגדים? כן פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי ? כן, למה לא? אתם לובשים רק מותגים ? לא קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם ? בטח. אני שילמתי חצי. איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול ? אדידס כחולות-סגולות שלי קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה ? לא זוכרת מתי, אבל נראלי שכן אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג ? כשאני עצובה אז לפעמים זה כיף... אני מעדיפה לשבת בבית קפה עם מישהו קיץ וחורף: אתם אוהבים את הים ? לא משו.. מה אתם יותר אוהבים- קיץ או חורף? חורף מה אתם מעדיפים- גלידה או ארטיק ? גלידה גם אתם אוהבים לאכול ארטיק בים ? ברור.. מי לא?!!? מה אתם יותר אוהבים ים או בריכה ? בריכה איזה עונה אהובה עליכם ? חורף אתם אוהבים להפעיל את המזגן ? כן בקיץ- אתם בבית או בחוץ ? בבית... ולפעמים בחוץ
בחורף אתם הולכים לקפוץ בשלוליות ? לא.. בקיצור אתם אוהבים לאכל דברים קרים בקיץ? גם בחורף אני אוכלת דברים קרים
מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע ? 3 שעות, לפעמים יותר לפעמים פחות האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב ? כן אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים ? כן יש לכם איימל ?כן כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל ? מתי שיוצא לי יש לכם אתר אינטרנט משלכם ? בלוג נחשב? אתם מורידים דברים מהקאזה ?כן יש לכם משחקים במחשב ?לא המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו?לא מה עדיף טלויזיה או מחשב ? מחשב מה עדיף קאזה או אמיול ? קאזה. אני לא יודעת להשתמש באימיול מחשב או טלויזיה ? מחשב השיר שלנו או טלנובלה בע"מ ? לא זה ולא זה ארטיק או גלידה ? גלידה בית ספר או חופש ? בצפר... חופש משעמם אותי... ים או בריכה ? בריכה מעריב לנוער או ראש 1 ? ראש1 חולצה או גופייה ? גופיה חטיפים או ממתקים ? חטיפים מצלמה או מיקרופון למחשב ?מצלמה צ'יפס או במבה ? במבה מה עדיף במפורסמים נינט טייב או יעל בר זוהר? לא זה ולא זה יהודה לוי או רן דנקר ? לא זה ולא זה אייל גולן או קובי פרץ ? לא זה ולא זה שירי מימון או שי גבסו ? לא זה ולא זה הראל סקעת או הראל מויאל ? לא זה ולא זה צביקה פיק או שלמה ארצי ? לא זה ולא זה אגם רודברג או תום אבני ? לא זה ולא זה רוני דואני או יעל בר זוהר ? לא זה ולא זה דנה ברגר או אפרת גוש ? אפרת גוש מוזמנים לשים תמונה שלכם =] אינלי כוח =\ אהבתם את השאלון מאודדדדד
טנקס אלה וסופי שיהיה לכולנו יום\ערב\לילה מקסים!!! תודהה... גם לכן
אז קבלו ו.. ו..?

shircherry

New member
שלי ../images/Emo66.gif

כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר: תלוי... 6 וחצי... 7 ומשהו... באיזה שעה אתם עולים לישון: מתי שרוצה... מקסימום 12 אתם אוהבים לאכול בבוקר: אין זמן מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים? בודקת מה השעה מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון: מכבה את האור מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום: לא יודעת מה השתיה שאתם הכי אוהבים: לא יודעת... מיץ אננס? כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים: לא שותה מים... מה אתם מעדיפים- לישון או לקום: לישון האם חלמתם פעם חלום רע: תמיד בגדים ואופנה מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים: ג'ינס וחולצה מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי: ספורטיבי ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב: בחיים לא אתם אוהבים בגדים: תלוי באיזה מובן פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי: כן אתם לובשים רק מותגים: לא קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם: ואנס... איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול: ואנס קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה: כן אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג: לא קיץ וחורף: אתם אוהבים את הים: בערך מה אתם יותר אוהבים- קיץ או חורף: כרגע קיץ... מה אתם מעדיפים- גלידה או ארטיק: גלידה גם אתם אוהבים לאכול ארטיק בים: לא מה אתם יותר אוהבים ים או בריכה: לא יודעת איזה עונה אהובה עליכם: אביב אתם אוהבים להפעיל את המזגן: כן בקיץ- אתם בבית או בחוץ: בבית בחורף אתם הולכים לקפוץ בשלוליות: לא בקיצור אתם אוהבים לאכל דברים קרים בקיץ: תלוי מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע: המון שעות... האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב: תמיד אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים: גם בזמן... יש לכם איימל: 3 או 4 כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל: כל יום כמה פעמים ביום יש לכם אתר אינטרנט משלכם: היה אתם מורידים דברים מהקאזה: כן יש לכם משחקים במחשב: כבר לא המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו: כן מה עדיף טלויזיה או מחשב: לא יודעת... מה עדיף קאזה או אמיול:קאזה מחשב או טלויזיה: לא יודעת השיר שלנו או טלנובלה בע"מ: לא זה ולא זה ארטיק או גלידה: גלידה... זה לא היה כבר? בית ספר או חופש: חופשששששששששששששששששששששששש!!! יוחזר החופש לאלתר!!! ים או בריכה: לא יודעת... גם זה היה כבר לא? מעריב לנוער או ראש 1: לא יודעת... חולצה או גופייה: חולצה חטיפים או ממתקים: לא משנה לי מצלמה או מיקרופון למחשב: לא יודעת... לא משתמשת בשניהם... צ'יפס או במבה: במבה מה עדיף במפורסמים נינט טייב או יעל בר זוהר: לא זו ולא זו יהודה לוי או רן דנקר: לא זה ולא זה אייל גולן או קובי פרץ: לא זה ולא זה שירי מימון או שי גבסו: שירי הראל סקעת או הראל מויאל: לא זה ולא זה צביקה פיק או שלמה ארצי: בכוח אתם רוצים לגרום לי להקיא? אגם רודברג או תום אבני: תוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
רוני דואני או יעל בר זוהר: לא זו ולא זו דנה ברגר או אפרת גוש: מייייייי???? מוזמנים לשים תמונה שלכם =] חסוי. עובדת בשב"כ.
אהבתם את השאלון... קצר מידי...

may90

New member
דגחעגדחעכגדבכח

כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר לביצפר-8, לא לביצפר בד"כ ב3 באיזה שעה אתם עולים לישון כשיש ביצפר-סביבות 12, כשאין-anytime אתם אוהבים לאכול בבוקר אני לא אוכלת ארוחות בוקר :| מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים שוטפת פנים מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון רואה טלויזיה מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום טוסט מה השתיה שאתם הכי אוהבים פפסי מקס כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים תלוי אם יש קולה או אין מה אתם מעדיפים- לישון או לקום לישון האם חלמתם פעם חלום רע ברור בגדים ואופנה מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים חולצה סתמית וג'ינס או טרנינג מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי ספורט אלגנט ^^ ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב אממ פעם אחרת אתם אוהבים בגדים כן פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי לא אתם לובשים רק מותגים כל מה שיפה ונוח ^+^ קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם לא, אני הילדה עם הכי פחות נעליים במשפחה אז הם שמחים לקנות לי. [שתבינו, 3 ואנס, אטניס ואולסטאר:|] איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול ואנס ואטניס קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה כע נו אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג כע קיץ וחורף: אתם אוהבים את הים כן מה אתם יותר אוהבים- קיץ או חורף חורף מה אתם מעדיפים- גלידה או ארטיק גלידה, דה XD גם אתם אוהבים לאכול ארטיק בים לא, הוא נוזל יותר מידי מה אתם יותר אוהבים ים או בריכה ים איזה עונה אהובה עליכם חורף ואביב אתם אוהבים להפעיל את המזגן כן בקיץ- אתם בבית או בחוץ גם וגם בחורף אתם הולכים לקפוץ בשלוליות אממ לא אבל אני הולכת לטייל בגשם ^_^ בקיצור אתם אוהבים לאכל דברים קרים בקיץ כע,למה לא? מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע אממ מינימום 3 שעות האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב לא אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים כע יש לכם איימל כע כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל פעם בחצי שנה? יש לכם אתר אינטרנט משלכם כע אתם מורידים דברים מהקאזה כע יש לכם משחקים במחשב נואפ המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו כע מה עדיף טלויזיה או מחשב טלויזיה מה עדיף קאזה או אמיול ליימוואייר מחשב או טלויזיה שאלתם כבר השיר שלנו או טלנובלה בע"מ אף אחד אבל אם כבר, השיר שלנו ארטיק או גלידה ארג, גלידה-שוב בית ספר או חופש חופש.... ים או בריכה ארגגגגגגגגג-ברכה מעריב לנוער או ראש 1 ראש1 חולצה או גופייה שניהם חטיפים או ממתקים ממתקים מצלמה או מיקרופון למחשב מקרופון צ'יפס או במבה במבה מה עדיף במפורסמים נינט טייב או יעל בר זוהר אפחת יהודה לוי או רן דנקר כנ"ל אייל גולן או קובי פרץ כנ"ל שירי מימון או שי גבסו שירי הראל סקעת או הראל מויאל אפחד צביקה פיק או שלמה ארצי שלמה אגם רודברג או תום אבני אפחד רוני דואני או יעל בר זוהר יב"ז דנה ברגר או אפרת גוש אפחת אהבתם את השאלון- אע. שיהיה לכולנו יום\ערב\לילה מקסים!!! אז קבלו ו.. ?....

Love Bem

New member
../images/Emo205.gifאממ..עונה../images/Emo14.gif

כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר?שש וחצי באיזה שעה אתם עולים לישון?11 וחצי תלוי אתם אוהבים לאכול בבוקר?לא מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים?חוזרים לישון מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון?מכבים טלוויזיה מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום?חסה מה השתיה שאתם הכי אוהבים?מים כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים?מאיפה לי? מה אתם מעדיפים- לישון או לקום?לקום האם חלמתם פעם חלום רע?כן בגדים ואופנה מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים?מה שאני לבשתי לבית ספר מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי?ספורטיבי ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב?כן אתם אוהבים בגדים?כן פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי?כן אתם לובשים רק מותגים?לא קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם?כן איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול?וואנס ואול סטאר קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה?כן אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג?בגדים כן שופינג לא קיץ וחורף: אתם אוהבים את הים?לא מה אתם יותר אוהבים- קיץ או חורף?חורף מה אתם מעדיפים- גלידה או ארטיק?ארטיק גם אתם אוהבים לאכול ארטיק בים?לא מה אתם יותר אוהבים ים או בריכה?ים איזה עונה אהובה עליכם?חורף אתם אוהבים להפעיל את המזגן?כן בקיץ- אתם בבית או בחוץ?בחוץ בחורף אתם הולכים לקפוץ בשלוליות?לא בקיצור אתם אוהבים לאכל דברים קרים בקיץ?כן מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע?לא הרבה האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב?לא אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים?לא יש לכם איימל?כן כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל?בכלל לא יש לכם אתר אינטרנט משלכם?לא אתם מורידים דברים מהקאזה?כן יש לכם משחקים במחשב?לא המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו?כן מה עדיף טלויזיה או מחשב?מחשב מה עדיף קאזה או אמיול?אמיול מחשב או טלויזיה?מחשב השיר שלנו או טלנובלה בע"מ?טלנובלה בע"מ ארטיק או גלידה?ארטיק בית ספר או חופש?בית ספר ים או בריכה?ים מעריב לנוער או ראש 1?ראש 1 חולצה או גופייה?חולצה חטיפים או ממתקים?ממתקים מצלמה או מיקרופון למחשב?מצלמה צ'יפס או במבה?במבה מה עדיף במפורסמים נינט טייב או יעל בר זוהר?*נגעלת* יהודה לוי או רן דנקר?*נגעלת* אייל גולן או קובי פרץ?מי אלה? שירי מימון או שי גבסו?*פטו* הראל סקעת או הראל מויאל?*פטווו* צביקה פיק או שלמה ארצי?מה? אגם רודברג או תום אבני?*בהאהא* רוני דואני או יעל בר זוהר?*חח...פטטוו* דנה ברגר או אפרת גוש?גוש מה? מוזמנים לשים תמונה שלכם =]נעע..לא צריך.

lollipop1

New member
MEE

באיזה שעה אתם קמים בבוקר? כשיש ביצפר בשבע! באיזה שעה אתם עולים לישון? תלוי עד כמה אני עייפה אתם אוהבים לאכול בבוקר? כןןן מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים? חוזרת לישון! מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון? רואה טלוויזיה מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום? שניצל תירס מה השתיה שאתם הכי אוהבים? קולה
כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים? חחחח אני לא! מה אתם מעדיפים- לישון או לקום? לישון!!!! האם חלמתם פעם חלום רע? כן בגדים ואופנה מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים? ג'נס וחולצה!!!! מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי ספורטיבי ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב? תלוי... אתם אוהבים בגדים? כן! פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי? למה לא!? אתם לובשים רק מותגים? לא קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם? כן איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול? בסגנון של ואנס אטניס אדיו וכ'ו קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה? לא אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג? אממ אפשר להגיד קיץ וחורף: אתם אוהבים את הים? כן מה אתם יותר אוהבים- קיץ או חורף? קיץ מה אתם מעדיפים- גלידה או ארטיק? ארטיק גם אתם אוהבים לאכול ארטיק בים? כן מה אתם יותר אוהבים ים או בריכה? ים איזה עונה אהובה עליכם? אני באמת לא יודעת! אתם אוהבים להפעיל את המזגן? כןןןןןןןןן
בקיץ- אתם בבית או בחוץ? בחוץ בחורף אתם הולכים לקפוץ בשלוליות? חחח לפעמים בקיצור אתם אוהבים לאכל דברים קרים בקיץ? כן, גם בחורף מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע? כל היום האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב? לא.. אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים? הם לא ממש מבקשים. יש לכם איימל? כן כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל? כל יום זה מראה לי אם כן או לא יש לכם אתר אינטרנט משלכם? לא אתם מורידים דברים מהקאזה? כן יש לכם משחקים במחשב? לא המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו? כן מה עדיף טלויזיה או מחשב? מחשב מה עדיף קאזה או אמיול? אימיול מחשב או טלויזיה? מחשב השיר שלנו או טלנובלה בע"מ? אפחד@ ארטיק או גלידה? ארטיק בית ספר או חופש? חופש ים או בריכה? ים מעריב לנוער או ראש 1 ? ראש 1 חולצה או גופייה? גופייה חטיפים או ממתקים? חטיפים מצלמה או מיקרופון למחשב? מיקרופון צ'יפס או במבה? צ'יפס מה עדיף במפורסמים נינט טייב או יעל בר זוהר? אפחת יהודה לוי או רן דנקר? יהודה לוי אייל גולן או קובי פרץ? אף אחדדדדדדדדדדדדד שירי מימון או שי גבסו? אפחד הראל סקעת או הראל מויאל? אפחד צביקה פיק או שלמה ארצי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אגם רודברג או תום אבני? נגיד שתום רוני דואני או יעל בר זוהר? להקיא עכשיו או אחר כך? דנה ברגר או אפרת גוש? כנ"ל

sap sapir

New member
עונההה../images/Emo194.gif

כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר 7: וחצי באיזה שעה אתם עולים לישון: 12 אתם אוהבים לאכול בבוקר: יאפ מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים: מתעוררת ומצחצחת שיניים מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון: רואה טלויזיה מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום: שוקולד מה השתיה שאתם הכי אוהבים: קולה כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים: ביום? פעמיים בערך מה אתם מעדיפים- לישון או לקום: לקום האם חלמתם פעם חלום רע: כן בגדים ואופנה מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים: ג'ינס וגופיה מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי: אלגנט ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב: יאפ אתם אוהבים בגדים: כן פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי: לא יודעת אתם לובשים רק מותגים: לא קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם: כן כל הזמן איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול: ספורט וכפכפים קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה: כן אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג: כן קיץ וחורף: אתם אוהבים את הים: מאודדדדדד מה אתם יותר אוהבים- קיץ או חורף: קיץ מה אתם מעדיפים- גלידה או ארטיק: ארטיק מסטיק שוקולד בננה גם אתם אוהבים לאכול ארטיק בים: יאפ מה אתם יותר אוהבים ים או בריכה: קשה לבחור איזה עונה אהובה עליכם: אביב אתם אוהבים להפעיל את המזגן: כן בקיץ- אתם בבית או בחוץ: בחוץ בחורף אתם הולכים לקפוץ בשלוליות: כן חחח בקיצור אתם אוהבים לאכל דברים קרים בקיץ: כן מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע: כל היום האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב: לא אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים: ברור יש לכם איימל: כן כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל: פעמיים יש לכם אתר אינטרנט משלכם: כן אתם מורידים דברים מהקאזה: כן יש לכם משחקים במחשב: כן המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו: כן מה עדיף טלויזיה או מחשב: מחשב מה עדיף קאזה או אמיול: קאזה מחשב או טלויזיה: מחשב השיר שלנו או טלנובלה בע"מ: טלנובלה ארטיק או גלידה: ארטיק בית ספר או חופש: חופש רולזזזזזז ים או בריכה: גם וגם מעריב לנוער או ראש 1 : ראש 1 חולצה או גופייה: גופייב חטיפים או ממתקים: ממתקים מצלמה או מיקרופון למחשב: מצלמה צ'יפס או במבה: במבה מה עדיף במפורסמים נינט טייב או יעל בר זוהר: יעל יהודה לוי או רן דנקר: רן אייל גולן או קובי פרץ: אייל שירי מימון או שי גבסו: שירי הראל סקעת או הראל מויאל: בהתחלה אהבתי את סקעת אבל עכשיו את מויאל צביקה פיק או שלמה ארצי: צביקה אגם רודברג או תום אבני: תום רוני דואני או יעל בר זוהר: יעל דנה ברגר או אפרת גוש: אפרת

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif שאלון../images/Emo99.gif

כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר אמא מעירה אותי ברבע לשבע. אבל אני באמת קמה בשבע וחצי
באיזה שעה אתם עולים לישון תלוי. מאוחר בד"כ. בעצם, בד"כ אני בכלל לא ישנה
אתם אוהבים לאכול בבוקר לא מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים פוקחת עיניים
|מתחכמת| מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון עוצמת עיניים
|ממשיכהלהתחכם| מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום אמ. סלט. מה השתיה שאתם הכי אוהבים מים/פטל כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים ארבע/חמש מה אתם מעדיפים- לישון או לקום לישון
האם חלמתם פעם חלום רע דוווו בגדים ואופנה מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים מה שיוצא מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי תלוי במצברוח ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב תלוי עד כמה היא באמת שווה אתם אוהבים בגדים לא. אני רוצה להיות נודיסטית
פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי לא אתם לובשים רק מותגים לא
קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם אממ לא איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול אולסטאר
קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה לא אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג יאפ קיץ וחורף: אתם אוהבים את הים
מה אתם יותר אוהבים- קיץ או חורף חורף
מה אתם מעדיפים- גלידה או ארטיק גלידה
גם אתם אוהבים לאכול ארטיק בים דה מה אתם יותר אוהבים ים או בריכה אם צריך להכנס למים - אז בריכה. אבל באופן כללי אני ממש אוהבת לשבת על חוף הים. איזה עונה אהובה עליכם חורף
אתם אוהבים להפעיל את המזגן לא בקיץ- אתם בבית או בחוץ אמ. גם וגם בחורף אתם הולכים לקפוץ בשלוליות כן
בקיצור אתם אוהבים לאכל דברים קרים בקיץ דה מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע כל היום. ממש כל היום. האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב כן... אמא שקלה לקשור אותי לספה בסלון כדי שאני אעזוב את המחשב
אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים כן יש לכם איימל דווו כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל כל חצי שעה יש לכם אתר אינטרנט משלכם לא אתם מורידים דברים מהקאזה לא יש לכם משחקים במחשב כן המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו בערך מה עדיף טלויזיה או מחשב מחשב
מה עדיף קאזה או אמיול
מחשב או טלויזיה מחשב
השיר שלנו או טלנובלה בע"מ
ארטיק או גלידה גלידה
בית ספר או חופש בי"ס ים או בריכה שניהם מעריב לנוער או ראש 1 איו חולצה או גופייה חולצה חטיפים או ממתקים חטיפים מצלמה או מיקרופון למחשב מיקרופון צ'יפס או במבה צ'יפס מה עדיף במפורסמים נינט טייב או יעל בר זוהר :$ יהודה לוי או רן דנקר :$ אייל גולן או קובי פרץ :$
שירי מימון או שי גבסו
הראל סקעת או הראל מויאל דיייייייייייייייייייייי
צביקה פיק או שלמה ארצי שלמה ארצי אגם רודברג או תום אבני
רוני דואני או יעל בר זוהר באמשלכם
דנה ברגר או אפרת גוש דנה ברגר מוזמנים לשים תמונה שלכם =] לא רוצה. אהבתם את השאלון חביב+ שיהיה לכולנו יום\ערב\לילה מקסים!!! תודה

Bleed for Me

New member
עונה

כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר ? לתוי מתי..לרוב בשש ועשרים בערך באיזה שעה אתם עולים לישון?חצות-אחד..בימי בצפר אתם אוהבים לאכול בבוקר ?אין ברירה.. מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים ?מתלבשת מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון ?בודקת שאין חדש מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום ?לא יודעת..אני מגוונת מה השתיה שאתם הכי אוהבים ?אייס טי,קולה,סמירנוף אייס כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים ?שתיים שלוש ביום מה אתם מעדיפים- לישון או לקום? לישון האם חלמתם פעם חלום רע? בארור בגדים ואופנה מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים?לבית? פשוט..קפוצון ומכנס או ג'ינס מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי ?ספורטאלגנט
ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב?כשיהיה מבצע SALE אתם אוהבים בגדים?מי לא? פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי?לא..אני גם לא קונה ג'ינסים יקרים.. אתם לובשים רק מותגים?לא קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם?לא,אני קונה לעצמי.. איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול ?וואנס!
קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה? לא, אבל אני מקנאה בידיד
אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג?כן..למה לא קיץ וחורף: אתם אוהבים את הים ?כן מה אתם יותר אוהבים- קיץ או חורף ?חורף מה אתם מעדיפים- גלידה או ארטיק ?גלידה גם אתם אוהבים לאכול ארטיק בים ?כן מה אתם יותר אוהבים ים או בריכה ?ים איזה עונה אהובה עליכם ?סתיו אתם אוהבים להפעיל את המזגן ?כן בקיץ- אתם בבית או בחוץ ?תלוי עד כמה חם בחורף אתם הולכים לקפוץ בשלוליות ?לא, חבל על הוואנס.. בקיצור אתם אוהבים לאכל דברים קרים בקיץ ?כן מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע ?הרבה האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב ?כן אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים ?תוך כדי יש לכם איימל ?כן כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל ?אחת לשבוע בערך יש לכם אתר אינטרנט משלכם ? לא אתם מורידים דברים מהקאזה ?אמיול יש לכם משחקים במחשב ?לא המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו ?כן מה עדיף טלויזיה או מחשב ?מחשב מה עדיף קאזה או אמיול ?אמיול מחשב או טלויזיה ?מחשב השיר שלנו או טלנובלה בע"מ ?ט.ב ארטיק או גלידה ?גלידה בית ספר או חופש ?שאלה רטורית, בארור שחופש ים או בריכה ?ים מעריב לנוער או ראש 1 ?ראש 1 חולצה או גופייה ?חולצה חטיפים או ממתקים ?לא ולא מצלמה או מיקרופון למחשב ?מקרופון צ'יפס או במבה ?לא ולא מה עדיף במפורסמים נינט טייב או יעל בר זוהר ?איכס יהודה לוי או רן דנקר ?בעעע אייל גולן או קובי פרץ ?לאאאא שירי מימון או שי גבסו ?הממ שניהם פסדר הראל סקעת או הראל מויאל ?סקעת צביקה פיק או שלמה ארצי ?לא אגם רודברג או תום אבני ?בעעע רוני דואני או יעל בר זוהר ?לאא דנה ברגר או אפרת גוש ?לא מוזמנים לשים תמונה שלכם =] לא לא אהבתם את השאלון חוזר על עצמו יותר מידי שיהיה לכולנו יום\ערב\לילה מקסים!!! אז קבלו ו.. לילה טוב:)

vered131

New member
../images/Emo13.gif תודה

כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר 7 באיזה שעה אתם עולים לישון 11-11 וחצי אתם אוהבים לאכול בבוקר קורנפלקס :] מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים פותחים עיניים?! מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון עוצמים עיניים P: מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום שניצל תירס [מכורה!]/ סלט מה השתיה שאתם הכי אוהבים תפוזים כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים אמ.. נראה לי 7 מה אתם מעדיפים- לישון או לקום גם וגם האם חלמתם פעם חלום רע אהא.. הרבה! בגדים ואופנה מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים ג'ינס וחולצה מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי ספורטיבי ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב אמ.. אם מש אהבתי אותה. אתם אוהבים בגדים אהא
פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי לא אתם לובשים רק מותגים אמ..כאילו..
לא יודעת קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם- כן אבל אחר כך הם הסכימו
איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול- אוסלטאר, ואנס. קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה- כן
אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג- כן
קיץ וחורף: אתם אוהבים את הים מאווד
מה אתם יותר אוהבים- קיץ או חורף- גם וגם. מה אתם מעדיפים- גלידה או ארטיק גלידה
גם אתם אוהבים לאכול ארטיק בים מי לא?!
מה אתם יותר אוהבים ים או בריכה ים
איזה עונה אהובה עליכם כולם אתם אוהבים להפעיל את המזגן אהא
בקיץ- אתם בבית או בחוץ גם וגם. בחורף אתם הולכים לקפוץ בשלוליות כןןן!!!!
בקיצור אתם אוהבים לאכל דברים קרים בקיץ כן
מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע נראה לי איזה 4 שעות האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב אהא
אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים. כן יש לכם איימל. בטח כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל. פעם אחת יש לכם אתר אינטרנט משלכם. כן אתם מורידים דברים מהקאזה. לא מהאימיול
יש לכם משחקים במחשב נראה לי.. לאחים שלי המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו. לא מה עדיף טלויזיה או מחשב גם וגם. מה עדיף קאזה או אמיול. קאזה מחשב או טלויזיה גם וגם השיר שלנו או טלנובלה בע"מ-
לא זה ולא זה ארטיק או גלידה גלידה. שאלתם כבר
בית ספר או חופש. בטח שביצפר!! [לא!] ים או בריכה ים מעריב לנוער או ראש 1 ראש 1111 למרות שיש לי מעריב לנוער חולצה או גופייה חולצה! חטיפים או ממתקים ממתקים מצלמה או מיקרופון למחשב מצלמה צ'יפס או במבה במבה מה עדיף במפורסמים נינט טייב או יעל בר זוהר י.ב.ר יהודה לוי או רן דנקר יהודה אייל גולן או קובי פרץ אייל שירי מימון או שי גבסו שירי הראל סקעת או הראל מויאל סקעת צביקה פיק או שלמה ארצי צביקה XD אגם רודברג או תום אבני אגם רוני דואני או יעל בר זוהר יעל דנה ברגר או אפרת גוש אפרת אהבתם את השאלון אהא
תודה

למעלה