../images/Emo13.gif תודה
כללי: באיזה שעה אתם קמים בבוקר 7 באיזה שעה אתם עולים לישון 11-11 וחצי אתם אוהבים לאכול בבוקר קורנפלקס :] מה הדבר הראשון שאתם עושים כשאתם קמים פותחים עיניים?! מה הדבר האחרון שאתם עושים כשאתם עולים לישון עוצמים עיניים P: מה המאכל שאתם אוכלים כמעט כל יום שניצל תירס [מכורה!]/ סלט מה השתיה שאתם הכי אוהבים תפוזים כמה פעמים בערך אתם שותים כוסות מים אמ.. נראה לי 7 מה אתם מעדיפים- לישון או לקום גם וגם האם חלמתם פעם חלום רע אהא.. הרבה! בגדים ואופנה מה הלבוש שאתם לובשים כשאתם הולכים לחברים ג'ינס וחולצה מה אתם מעדיפים - אלגנט או ספורטיבי ספורטיבי ראיתם חולצה מהממת אבל היא עולה יקר מאוד וההורים מציעים שתקח חולצה אחרת, תקנה אותה בכל מצב אמ.. אם מש אהבתי אותה. אתם אוהבים בגדים אהא
פעם לבשתם ג'ינס שהוא חיקוי לא אתם לובשים רק מותגים אמ..כאילו..
לא יודעת קרה לכם פעם שרציתם נעלים וההורים לא הסכימו לקנות לכם- כן אבל אחר כך הם הסכימו
איזה סוג נעליים אתם הכי אוהבים לנעול- אוסלטאר, ואנס. קרה פעם שחברה קנתה בגדים מהממים וקינאתם בה- כן
אתם מגדירים את עצמכם כבן אדם שאוהב בגדים ושופינג- כן
קיץ וחורף: אתם אוהבים את הים מאווד
מה אתם יותר אוהבים- קיץ או חורף- גם וגם. מה אתם מעדיפים- גלידה או ארטיק גלידה
גם אתם אוהבים לאכול ארטיק בים מי לא?!
מה אתם יותר אוהבים ים או בריכה ים
איזה עונה אהובה עליכם כולם אתם אוהבים להפעיל את המזגן אהא
בקיץ- אתם בבית או בחוץ גם וגם. בחורף אתם הולכים לקפוץ בשלוליות כןןן!!!!
בקיצור אתם אוהבים לאכל דברים קרים בקיץ כן
מחשב וטלויזיה: כמה זמן אתם גולשים בממוצע נראה לי איזה 4 שעות האם ההורים שלכם אומרים עליכם שאתם יושבים שעות במחשב אהא
אתם גולשים באינטנט לפני שאתם מבצעים את העבודות שההורים מבקשים. כן יש לכם איימל. בטח כמה פעמים בשבוע אתם בודקים אם קיבלתם איימל. פעם אחת יש לכם אתר אינטרנט משלכם. כן אתם מורידים דברים מהקאזה. לא מהאימיול
יש לכם משחקים במחשב נראה לי.. לאחים שלי המחשב שלכם הוא פרטי, זאת אומרת שרק אתם משתמשים בו. לא מה עדיף טלויזיה או מחשב גם וגם. מה עדיף קאזה או אמיול. קאזה מחשב או טלויזיה גם וגם השיר שלנו או טלנובלה בע"מ-
לא זה ולא זה ארטיק או גלידה גלידה. שאלתם כבר
בית ספר או חופש. בטח שביצפר!! [לא!] ים או בריכה ים מעריב לנוער או ראש 1 ראש 1111 למרות שיש לי מעריב לנוער חולצה או גופייה חולצה! חטיפים או ממתקים ממתקים מצלמה או מיקרופון למחשב מצלמה צ'יפס או במבה במבה מה עדיף במפורסמים נינט טייב או יעל בר זוהר י.ב.ר יהודה לוי או רן דנקר יהודה אייל גולן או קובי פרץ אייל שירי מימון או שי גבסו שירי הראל סקעת או הראל מויאל סקעת צביקה פיק או שלמה ארצי צביקה XD אגם רודברג או תום אבני אגם רוני דואני או יעל בר זוהר יעל דנה ברגר או אפרת גוש אפרת אהבתם את השאלון אהא
תודה