ממני לפורום החדש והטרי
י יסמין סיון New member 28/1/06 #5 ../images/Emo99.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif
י יסמין סיון New member 28/1/06 #6 ../images/Emo8.gif../images/Emo189.gif../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif
י יסמין סיון New member 28/1/06 #7 ולסיום-../images/Emo108.gif../images/Emo42.gif../images/Emo54.gif../images/Emo203.gif../images/Emo20.gif
ולסיום-../images/Emo108.gif../images/Emo42.gif../images/Emo54.gif../images/Emo203.gif../images/Emo20.gif
ע עירית שחר New member 28/1/06 #11 החרוזים שאת מכינה מדהימים ביופיים את תמיד מוזמנת להציג אותם כאן, הרי זה פורום שעוסק בחרוזים. וחרוזים בעבודת יד ממש מחממים את הלב ואת העיניים
החרוזים שאת מכינה מדהימים ביופיים את תמיד מוזמנת להציג אותם כאן, הרי זה פורום שעוסק בחרוזים. וחרוזים בעבודת יד ממש מחממים את הלב ואת העיניים
א אוסף פרטי New member 28/1/06 #14 מהממים...יפהפיים...ואם אינך יודעת מ מה לעשות איתם...אשמח לשלוח לך את כתובתי מבטיחה שבטוחאמצא להם שימוש הולם
מהממים...יפהפיים...ואם אינך יודעת מ מה לעשות איתם...אשמח לשלוח לך את כתובתי מבטיחה שבטוחאמצא להם שימוש הולם
ש שרונירוני New member 28/1/06 #18 מה היינו עושות איתם../images/Emo35.gif מאתגרת כאילו בלי בעיה. הרבה. את מחפשת להם בית??? אני יכולה לעזור לך למצוא.
מה היינו עושות איתם../images/Emo35.gif מאתגרת כאילו בלי בעיה. הרבה. את מחפשת להם בית??? אני יכולה לעזור לך למצוא.
H hanit3 New member 29/1/06 #19 יסמין מאחר וגם אני קצת מכינה חרוזי זכוכית אני פשוט מלאת התפעלות מחרוזי הפרחים הצבעים והביצוע
W wildspirit New member 28/1/06 #8 ווווווואאאאאאאאאוווווווווווו../images/Emo99.gif אני בשוק איזה יפים נשבעת לך השארת אותי עם פה פעור איזה אוצר.. מה שאני הייתי יכולה לעשות איתם - חבלז ברוכה הבאה אלינו (אומנם באיחור - אבל לא יכולתי לתת את התגובה לפני - הפה לא נסגר )
ווווווואאאאאאאאאוווווווווווו../images/Emo99.gif אני בשוק איזה יפים נשבעת לך השארת אותי עם פה פעור איזה אוצר.. מה שאני הייתי יכולה לעשות איתם - חבלז ברוכה הבאה אלינו (אומנם באיחור - אבל לא יכולתי לתת את התגובה לפני - הפה לא נסגר )
W Welcome To My Life1 New member 28/1/06 #9 ../images/Emo163.gifוואו!../images/Emo99.gifזה מדהים אין מילי