ממני מאומצת!!!

ממני מאומצת!!!

זה הדבר הנפלא ביותר שניתן לתת לילד.. אני שמחה שעשיתם או הינכם מתכוונים לעשות כך... האהבה בין הילד להורה חזקה יותר למרות שאני לא אובייקטיבית... ילד זה אושר.. אמא ואבא זה אושר כפול! יום טוב והמון אהבה לרגל חג האהבה!! איב

לימור1

New member
היי איב ../images/Emo39.gif

איזו הודעה נהדרת. אנחנו נשמח להכיר אותך טוב יותר. אני שמחה לשמוע ממך שאת חושבת שאהבה בין ילד להורה (מאמץ) חזקה יותר מהקשיים והמכשולים. בימים האחרונים דיברתי עם מאומצים שאמרו לי שעדיף לוותר על האימוץ ולהמשיך לנסות את הדרך הביולוגית הקשה, כיוון שילד מאומץ לעולם לא יאהב אותנו ולא יהיה שלם עם ההורות שלנו כמו ילד ביולוגי. למען האמת, זהו נושא שמאוד מטריד אותי כרגע. אני אשמח לשמוע ממך דברי עידוד.

מזל ח.

New member
היי לימור

אני בהלם ממה שכתבת איזה מאומצים פגשת ? אני יכולה לבשר לך ולכולם שבכל שיחותיי עם העו"ס הדבר היחיד ששמעתי ממנה זה : ציטוט מדוייק שלה "הלואי וילדיי יאהבו אותי כפי שאת אוהבת את הורייך". שוב אני אוהבת ומוקירה את הוריי כמו שבחיים לא אהבתי אף אחד (חוץ מילדיי ובעלי היקר), האהבה שלי להוריי היא דבר משובח שמשתבח עם הזמן... אין לך ממה לחשוש ילד שמקבל אהבה נותן אהבה ולבילוגיות שלו אין שום משמעות וזה מניסיון שלי, עוד משהו הדבר היחיד שאני מצרה עליו ואומרת אותו שוב ושוב לכל חבריי זה איך קורה שדווקא להוריי הנפלאים לא הייתה יכולת ללדת ילדים ביולוגים יש להם כ"כ הרבה לתת ואיזה לא פייר זה ומייד מתעשתת ואומרת לעצמי שלא היה לי הצ´אנס לגדול ולקבל מה שקיבלתי מהם מאף הורה בילוגי . בהצלחה והיי שקטה מזל

..שיר..

New member
../images/Emo20.gif זה תלוי היכן אתה גדל ואיך

וכמו שאמרת ילד שמקבל אהבה נותן אהבה בחזרה
שיר

לימור1

New member
תודה מזל, את מחזקת אותי

אנחנו מחכים לאימוץ וכל מיני קטעי מידע משפיעים עלי לכאן ולכאן. אמנם אנחנו מחוייבים לאימוץ ושלמים אתו לגמרי, אבל ההרהורים עולים, במיוחד אם יש משהו שמלבה אותם. קשה לי עם המחשבה, שאנחנו נגדל ילדים וניתן להם כל מה שיש לנו, אהבה וכל השאר, ואחר כך נהיה בעצם הורים סוג ב´, כיוון שאנחנו לא הורים ביולוגיים, ותמיד יחסר לנו משהו בגלל זה. אבל אני מניחה שכמו שיש הורים כאלה ואחרים, כך יש גם ילדים כאלה ואחרים...

טלי ל.

New member
אוי לימור....

זה יותר ממאד מטריד...אני בהלם מהדברים...אני רוצה להאמין (בשבילי ובשביל העתיד הורוד שאני מציירת לנו..שהם היו במצב רוח רע במיוחד כשאמרו לך אני חושבת שהיטיבה לתאר שלי את הדברים..תקראי אותה..

לימור יקרה!

שלום! אז שמי איב כפי ששמת לב אני בת 16 ואני מאומצת גאה מברזיל! הוצאת י לאור ספר עלי ועל כל התהליך לפני כמה שנים האישה דרכה אימי אימצה אותי התגלתה כנוכלת בגנבה ילדים דבר שהלחיץ מאוד את משפחתי אבל הכל עבר בשלום.. אני רוצה לאמר לך בתור אחת שמאומצת שין לי דרך לומר לך כמה אני אוהבת את הורי.. הורי יכולים להביא ילדים למרות שבחרו לאמץ אני אסירת תודה להם ואני אוהבת אותם יותר מכל דבר בעולם יותר מילד שאוהב את הוריו הביולוגים אין בכוונתי לפתוח את תיק האימוץ שלי ולא איכפת לי בכלל "מהאישה שילדה אותי" העיקר הם הוריך המגדלים אותך נותנים לך חום ואהבה, אוכל, בגדים, המון ביזבוזים(חחח), בית ושוב פעם המון המון אהבה.. להיות ילד מאומץ זה דבר נפלא.. לפחות לפי דעתי אמא בחרה אותי ונתנה לי(!) אהבה ואת האפשרות להיות נאהבת!! אני מעריצה אותה ואת אבי ואוהבת אותם מאוד.. מצטערת שכל ההודעה זה רק כמה שאני אוהבת את הורי זה רק בכדי להראות לך שאם תאמצי ותתני אהבה הילד שלך יחזיר לך את אותה אהבה ואפילו יותר!! יום טוב ואם יהיו לך שאלות אני פה... איב

לימור1

New member
איב מתוקה ומקסימה ../images/Emo24.gif

אני מאושרת לשמוע את זה. איפה אפשר להשיג את הספר שכתבת? אני אשמח מאוד לקרוא. אגב, בת כמה היית כשכתבת אותו?

תגובה...

אי אפשר כבר למצוא את הספר.... הוא היה לפני 43 שנים בשבוע הספר... כתבתי אותו כשהייתי בת 12.. מאיפה את מתכוונת לאמץ .. את כבר יודעת או שכבר אימצת.. יש לך חששות? איב

shira^

New member
איב אמרו לך כבר שאת מקסימה?

בטח ההורים שלך מה זה גאים בך? המשיכי לעדכן אותנו ולספר לנו, אנו כאן צמאים למידע אמיתי מהשטח... קבלי נישוק ממני

shira^

New member
לימור לימור יקרה שלי,,,,

נפלת כנראה על 2 מאומצים מתוסבכים ומתוסכלים שעברו טראומות ילדות מההורים המאמצים. אני יכולה להכיר לך כמה מאומצים בוגרים שלא היו מחליפים את הוריהם {המאמצים כמובן} בעד שום הון שבעולם. אנא, הסירי את ההתלבטויות ותמשיכי מאיפה שהתחלת . מי שאמר לך אתמול שעדיף לך לוותר על אימוץ ולנסות דרך ביולוגית הוא בוגר שאוהב פרובוקציות... לא שוללת שאכן תנסי גם כדרך העולם אבל... אל תוותרי בכל מקרה על האימוץ!!! מחבקת אותך חיבוק ענק של חיזוק.

לימור1

New member
היי שירה

לא היה בכוונתי לוותר אלא שהעניין הציק לי. ברור שבשלבים האלה חושבים על כל מיני דברים, ובהם גם הנושא הזה. אני מקווה שאצל כולנו זה יהיה כמו אצל איב, מזל ואחרים שאנחנו מכירים כאן והוריהם המאמצים.

מיכל@ל

New member
לימור,אני בשוק ../images/Emo2.gif

מי אמר לך דבר כזה ??? זה פשוט לא נכון...

דיאנה*

New member
לימור יקרה

אני מכירה כמה וכמה מתבגרים שמעוד כועסים על ההורים הביולוגים שלהם, אז מה אולי לא כדאי ללדת? את, שעברת כזו דרך ארוכה, שקנית ספרים וקראת ומן ההתחלה האמנת באהבה, שאת תוותרי? יש המון דגים בים ויש המון סוגים של הורים ויש המון סוגים של תגובות של ילדים. לבת האישית שלי (שנה ורבע) אני אומרת כל הזמן שאולי נוותר בבוא העת על גיל ההתבגרות. נדלג עליו ונעבור הישר ליחסים בוגרים וישירים. היא עונה לי כמו שהיא עונה על כל דבר בימים אלו: "לא לא" אז תהיינה סערות ותהיינה תקופות של נחת. וצריך כנראה כל הזמן לאהוב ולדבר. גם כשנכעס נורא (אל תשכחי להזכיר לי בבוא היום). ואיזה מזל שפגשנו את איב ואת מזל ואת שלי וגם את ראש ירוק שהצליח אחרי כל כך הרבה סערות וקשיים להתפייס ולאהוב. ומזל גם שפגשנו אחרים כמו שיר שנתקלים בהמון קשיים ומסמנים לנו היכן כדאי להיזהר. ואחרי כל הסימונים שהתוו לנו עוד נטעה ונתעה, וזה כנראה טעם החיים. בהצלחה יקירה, לך ולכולנו דיאנה.

למעלה