ממני

קופיק

New member
ממני

כמה ימים של התנתקות מהשגרה לא הועילו בכלום. הפלאפון איתי, הטלויזיה פועלת, העיר גועשת והרוח לוחשת את שמך. הדכאון גובר והעצב אוכל אותי מבפנים. המחשבות לא עוזבות אותי לרגע והכל כל כך קודר ומסתורי, טשטוש נוראי, בדידות תהומית. מנסה להתרחק אבל הקול חוזר שוב ושוב. איך לעזאזל אני אמורה לשכוח? בטח בעוד כמה שנים טובות עד שהכל ייגמר, הרי אהבה כזאת עמוקה של צד אחד לא שוכחים כל כך מהר. ומה שמעתי היום שנסעת לאוסטרליה? ואצלי המשפט בדיוק נכון: "רחוק מהעין- קרוב אל הלב". מחכה לראות אותך בקרוב. מחכה, מדמיינת, מצפה וחושבת. אוהבת לבד, כואבת- בלי אף אחד. ממני...

הטייסת

New member
וכשחזר משם-

הוא בא איתה עם החברה שלו החדשה ומכיר לי אותה ונעים מאוד ומה נשמע ועוד רגע והיד שלי מתעופפת לכיוונו ומנחיתה סטירה על פניו. ובחיי שהחזקתי את עצמי . ואחכ יושב מולי והיא לידו והוא מביט בי כל הזמנ ושוב הזעם עולה בי אבל גם העדנה והערגה להיות לידו במקומה.מי היא בכלל? היא מכירה אותו כמוני? היא תאהב אותו כמוני? מי בכלל יאהב אותך כמוני? ואחכ הוא בא ובחושך גנב נשיקה משפתיי, ונפרד ממנה והוא לבד. ועכשיו סופסופ שיחררתי אותך זה לא שאני לא אוהבת ,פשוט די לי מזה וכשאוהבים צריך לדעת לשחרר אז עד עכשיו שמרתי עליך בפנים,בלב- אבל עכשיו שיחררתי אוחחח איזו הקלה..

ה מוזה

New member
איזו הקלה...לשחרר ולפנות מקום בלב

השאלה... טייסה , האם אי פעם אנחנו משחררים באמת את כל חדרי הלב? משחררים את האהבה ולא רק אותו .. לב חדש לא יכולה לתת לך גם לא חושבת תרצי חדש ..כי כל צלקת משאירה משהו יקר ..אצלנו בלב - זכרונות ..חלקם אף מתוקים.. אבל אני מקווה ששחררת ופינית שם מספיק מקום לאהבה חדשה ..כי את יודעת לך אני לא צריכה להגיד ... שצריך חלל ריק כדי למלא ..את הלב. }{ אוהבה אותך

alon59925992

New member
אף פעם לא משחררים

אף פעם לא משחררים, אלא מתרגלים לחיות עם הצלקת ומגיעים להבנה שהחיים לא תמיד קלים והחיים של אף אחד לא מושלמים ועם ההשלמה הזו, ניתן לבנות זוגיות עם מישהו אחר ולהגיע לאהבה שלא תשכיח את הקודמת אבל בסך הכל תוכל לחיות חיים טובים הרבה מעל הממוצע אם רק תרצה בכך

למעלה