ממסר יתיר

Merkado

New member
ממסר יתיר

בתקווה שהפעם הממסר יחזור לפעילות שוטפת רגילה . הוחלף ספק הכח שכנראה נפגע מתקלות ברשת החשמל המקומית . תודה למשתמשים שהמתינו בסבלנות . ******* איציק

עבודה חובבנית מאוד

אני לא מתפלא שהספקים נשרפו וכנראה שתצטרכו להחליפם שוב פעם בקרוב. יש להשאיר 1U מרווח בין מדף אחד לשנהו היכן שקיים חום גבוה. תתקינו קופסאת מאווררים של 1U בתחתית המסד וגם בחלק העליון של המסד. כנראה הדור שידע את העבודה כבר לא קיים והמחליפים הם חובבנים של ממש.

4Z1PF

New member
מרקדו, הבנת למה לא עושים ילדים ברחוב?

אני מתפלא מהחוצפה שיש לחלק מזערי של האנשים לבוא ולהעביר ביקורת הורסת. הם לא יודעים עם מי יש להם עסק ומשתלחים בהם. לפחות היו שואלים, מבררים, מתיעצים ואולי גם לומדים משהו. אבל לא !!! הם יודעים וקובעים איזה דור היה ואיזה דור יש בימים אלו. חבל, אבל עם דור כזה אנו צריכים לבנות מדינה.

Merkado

New member
לבעל הפיטמות

מענין למה אתה מסתתר מאחורי שמות ורודים ? ונחזור לרגע לענין הממסר אני מבין אתה מתרשם עמוקות מצבעו השחור של הממסר שבתמונה . אתה יכול להמשיך ולחשוב כל מה שאתה מבין ולתת הצעות בשלל צבעים . שיהיה לכם בהצלחה תמשיכו ללמד אחד את השני כמה שיותר שטויות אתם בדרך הנכונה . ****** איציק

mot264

New member
../images/Emo8.gifיציק מה אתה קופץ?

תראה בפרטים של הכותב/ת גילו 0 אפס

עוז מ

New member
זולו הוטל היקר

מאחר ואתה כותב בפורום שניתן לצפייה לכל אזרח במדינה, אתה יכול לצפות גם לתגובות מוזרות, חלק מהתגובות הללו נכתבות בכוונה על מנת להרגיז ולעצבן ולכן כדאי להתעלם מהם. ברחבי העולם הוירטואלי נהוג לכנות את הגיבים הללו בשם "טרול" - ואני משוכנע שכך הוא איש הפיטמה הוורודה. צריך רק לדעת להבחין בין עולם החובבים והממסרים שם כמות המאזינים והצופים נמוכה ביותר לבין כמות הצופים בפורומים. חסר טעם לכתוב את מה שכתבת כתגובה - רצוי יותר להתעלם ולעבור לסדר היום. עוז - 4X6TF

zukik

New member
אני רוצה לדעת כי

אם סוגרים את הממסרים אולי זה הזמן למכור את הציוד לפני שערכו לא יהיה שווה .... :)

תפסיק לקשקש

תעשה טובה לעצמך ולנו....לא סוגרים ולא נעליים. משקיעים עשרות אלפי שקלים בשנה בכדי לתחזק את הממסרים ולאחרונה גם התחילו לצבוע את העמודים (ראה תמונה שצירף איציק).

zukik

New member
מה באמת ?

אז המסמך הרישמי של פרוטוקול ישיבת הועד היה רק בדיחה של 1 באפריל ? נרגעתי ... ובכלל מי שצובע עמודים במקום לגלוון אותם הוא באמת חובבן ....

4Z7BGG

New member
לקצה הציץ ששטויות משפריץ

גם אם נניח שיש קמצוץ של הגיון בהערה לגבי הקירור - הסגנון הוא של השוק בטהרן ואני בטוח שמירב הנוכחים היו תורמים מעט זוזים לקניית כרטיס חד כיווני במחלקת מטען של נתיבי האוויר האירניים.

ביקורת בונה !

אני רשמתי דברים נכונים מאוד וחבל שהבחור שצובע אנטנות (בתמונה שצירף) לא התקים קופסאת מאווררים של 1U שסונקת אוויר כלפי מעלה.

mot264

New member
נניח שהוא צבעי

אז, מה איכפת לך ? אולי הוא צבעי מעולה? הוא אחראי לצביעת הציוד בשחור כדי לפלוט חום !

Merkado

New member
לפני הצביעה בשחור

נוהגים לעשות אמבטיה לממסר רוחצים אותו טוב טוב ורק אז צובעים בשחור עם פס כסף בצבע ורוד

zukik

New member
מזל שאני נוסע ברכב יפאני

אני רק חושב מה היה קורה אם היו צובעים את הרכב שלי באותה מצבעה .... :)

Merkado

New member
מה אתה כל כך מרוצה

גם אלה נסעו ברכב יפני עד שפגשו את פעל הפיטמה הוורדה ותראה מה יצא

למעלה