ממסר מעביר אוטומטי

binboon

New member
ממסר מעביר אוטומטי

שלום לכולם האם יש מישהו שבקיא בתחום של ממסר אוטומטי שיכול להחליף בין שתי פאזות כאשר אחת נופלת - וכשהיא חוזרת, המיתוג נעשה בחזרה. קל לבנות את זה ממסר עם סליל 230V , אבל ב UPS מקפידים על סינכרון, השאלה היא האם ללא סינכרון יכול להגרם נזק? השימוש הוא להחלפה בין גנרטור לממיר שניזון ממערכת סולארית. חברות UPS מוכרות כזה רכיב בנפרד, הם קוראות לזה מתג סטטי, אני מניח שזה לא עם ממסר, בכל מקרה - יקר מאוד, מאות דולרים. הייתי מעדיף לרכוש משהו מוכן - סביר שמשמש בחיבורי גנרטור. אני צריך אחד ל 15 או 20A . אני רוצה להשקיע פחות מ $100 . האם למישהו יש רעיון?

מאגר

New member
לפי מיטב ידיעתי וניסיוני בענף

אין חיה כזו! אין ממתג (צ'ינג' אובר )שמחירו נמוך מ-250 $ כל המחירים הם בין 250 ל-1800 $ תלוי העומס תלוי בתוצרת

binboon

New member
למעשה

היום אני רוכש ממירים עם הממסר בנוי בתוכם, ההבדל במחיר בין ממיר עם ובלי הוא פחות מ $150 , יש לי שתי בעיות עם הממסר הפנימי: 1. לעיתים אני זקוק למתג זרם גבוה יותר כאשר הגנרטור נכנס 2. לעיתים אני רוצה לחבר את הממיר כמקור ראשי ולא גיבוי, ואם זה פנימי אין לי אפשרות לשנות את הסדר.

רשר

Well-known member
מנהל
אתה עוסק במוצר ספציפי

אבל לא נותן פרטים עליו. אם אתה רוצה תשובות תן פרטים שם יצרן, שם מוצר, או הכנס את השם בגוגל וקרא את הנתונים.

רשר

Well-known member
מנהל
כמה זמן אפשרי בין האספקות?

האם אפשר להשתמש במגעים מכניים מבחינת זמן חוסר האספקה? מה זה "סינכרון"? האם הכונה שלא תהיה הפסקה במתח? אני מבין סינכרון באספקות מתח כחיבור מקור אספקה שני לפני שהראשון נפל, האם זו הכוונה?

binboon

New member
אולי עוד תשובות

יותר אופטימיות? לשאלתך רשר, מצידי יכולה להיות הפסקה רגעית, למרות שעם ממסר מכני לדעתי ניתן להגיע ל 10 מילי סקנד, והמשמעות היא שרוב המכשירים לא ירגישו בנפילה. סינכרון - כן, אותו סינכרון שאתה מכיר, לעיתים הכוונה היא גם ממתינים לחציית האפס לפני המיתוג.

למעלה