ממצאים ותקופות

gal86

New member
ממצאים ותקופות

מתוך עיון מרובה בחומר הנמצא על הרשת החלטתי להתמקד בנושא התיעודיים הרשומים: שמתי לב שרוב רובו של החומר המתועד/ המוקלט הינו לפני שנות ה 80, בהתייחס לדמויות רלוונטיות אשר עדותן מקבלת מעיין גושפנקה רצינית. רציתי להעלות לדיון את הנושא, והאם אני בכלל מניח הנחה מוטעת אז תקנו אותי. והאם ידוע לנו על עדות רצינית מהתקופה האחרונה ולא סיפור שהתרחש איי שם בעבר הרחוק. במידה והנחתי נכונה רציתי לבחון מדוע הדבר? באותו הנושא ניתן לשים לב שרוב התמילילים אשר צצים לנו היום ע"י השלטונות עברו בחינה, ראשית כל על ידי גורם מדיני או בטחוני שאליו הופקד החומר בטרם הגיע לציבור, זאת אומרת: יודוע לנו לדוגמא הספקולציה בנוגע לאזור 51 שמעלה את נושא התרסקות החללית בארצנו, העניין הוא שכל הנושא שיודוע לנו היום הינו תחת עירפול כבד ולעיתים אדם שהיה שם מספר מה היה. גם לארוע זה ישנם תמלילים מה שאין ולא מגיע אלינו הוא נושא הצילומים, ע"י גורמים היה תיעוד נרחב של מקרים שתועדו ע"י מצלמה וחומרים אלו הופקדו אצל השלטונות. השאלה היא: למה החומרים היו מועברים קודם כל לשילטונות? והדבר חוזר באופן שיטתי. גל.

hamamin

New member
קצת בקיצור, אבל תשובה

1.המסמכים עוברים את תפוגת הסודיות שלהם לאחר שלושים שנה, ויש חסימות גם ליותר שנים,לפי חוקות המדינות. 2.השילטונות,בלי לפרסם את העובדה הסודית הזו לכשעצמה,תמיד אוספים את המידעים ואם אפשר חומרים וצילומים כשזה קשור לעבמים,ברוב המדינות. מדיניות זו קיימת אצל רוב מדינות העולם. גם בישראל. מה שאנחנו מקבלים אלו חומרים ועדויות שמערכות הביטחון לא הצליחו להסתיר . וזה מעט. חומרים ועדויות שאינם של מערכות הביטחון עצמן,עדויות אזרחים, זוכות לראות אור,ופורסמו מהרבה מדינות בשנים האחרונות. מחקרים ביטחוניים פנימיים "אסור" להם לראות אור כי עצם קיומם הוא הוכחה לקיום העבמים באופן רציני מידי. זה בקיצור לשעה זו.

hamamin

New member
עוד תשובה [סרטון-25 דקות] על סיבת ה"ערפול"

יתכן שזה ,כמובן דמיוני. אבל במדה ולא ובמדה ואתה מבין אנגלית יש לך בדיוק את הסיבה האמיתית ביותר על סיבות העירפול. ביטחון.

gal86

New member
אז בוא נחשוב יחד

מה הסיבה שהממשלות מסתירות מעיניי הציבור את האמת? זאת אומרת האם האחריות לשלום הציבור- זאת אומרת על מנת למנוע אנדרלמוסיה אדירה בעולם- הממשלות לוקחות אחריות ומסתירות מאיתנו את הדברים? או שבכלל הם מסתירות אותו על מנת להשתמש בטכנולוגיה החדישה ולשמור עליה בסוד? מה שמעניין אותי הוא, שלמרות שישנם המון חומרים המעידים על הנושא ועל אמיתותו, עדיין לא מצאתי עדות רלוונטית ועדכנית שאני יכול להגיד- "הו, לזה חיכיתי" . במיוחד בעידננו שכל שרלטן יכול להפוך סרטון משפחתי למסע בין כוכבים, הקושי באיתור מקור מהימן הופך להיות קשה בהרבה, ובכל זאת- האם מישהו יכול להפנות אותי לחומר "רציני" . ובהקשר שונה, מישהו יכול להאיר לי את הנושא ששמעתי עליו ברפרוף על העב"מ שנחת בקדימה?

hamamin

New member
אוקי,צעד צעד---

1.שני הסיבות יחדיו פלוס החרדה של השלטונות,במיוחד ארה"ב, לעמוד למשפט הציבור על מעשים לא אתיים שעשו כל השנים. 2.כנס לאתר הזה [של איתן משתתף בפורום] וגם גגל "העמותה לחקר עבמים ותרבויות חוץ ארציות" ו"המרכז לחקר עבמים" ושם יש גם הרחבה לעניין קדימה. ----- רוב החומר היופולוגי הוא טעויות,זיוף מכוון ושטויות מכל סוג אחר לכן כדאי להתמקד בכמה עדויות רחבות משתתפים כמו "רוזוול", "אורות פניקס" ו"יער רנדלשטם" ולרדת לעומקם. תוך כמה שנים של מחקר תגיע למסקנות בעצמך...[קח את זה בקלות]

למעלה