ממצאי המאובנים בין קוף לאדם(מעודכן)

Caligola

New member
ממצאי המאובנים בין קוף לאדם(מעודכן)

גרסה חדשה(v1.05) ומעודכנת בעקבות הביקורת של SilentMike, על ממצאי המאובנים בין קוף לאדם. אני מודע לכך שיש עוד מקום לשיפור, ואם יהיה לי זמן בגרסה הבאה אכניס לשם גם את הממצאים של האדם הניאנדרתלי. כמו בגירסה הקודמת, ובפעם האחרונה שהעלתי גם הפעם - הצעות, ביקורת בונה, ורעיונות לשיפור יתקבלו בברכה..

אפשר להבין משהו?

האבולוציה לא אומרת שבאנו מהקוף אלא שאנחנו והקופים באנו מאב קדמון משותף, מה פתאום אתה כותב שאנחנו באנו מהקוף??

Caligola

New member
המוצא שלנו הוא לא מהקופים המודרנים,

אך בכל זאת האב הקדמון המשותף לנו ולקופים המודרנים היה קוף פרימטיבי וקדום.

I S A A K

New member
אדם הראשון הוא האב המשותף לנו

אספר לכם סיפורו בימי סבכם מלך הקופים. יום אחד ראה סבכם יצור מוזר מטפס אחריו על עץ הקוקוס. שאל היצור המוזר את סבכם ''אתה הוא מלך הקופים? אמר לו סבך, ''אני הוא! ומי אתה? אמר היצור המוזר,' ''אני מלך בלי כתר,המולך על עם בלי מלך!'' אמר לו סבך,' מה רצונך? אמר,' ''רצוני שתורה לכל הקופים שלך שיפסיקו להפיץ את השמוע הנבזית, כאילו כל יצורי תבל יצאו והתפתחו ובאו מן הקופים כי שקר בפיכם!'' אמר לו סבך', ''חצפן שכמותך! אם לא תרד מיד מן העץ ,אשליך אגוז קוקוס על ראשך!', אמר לו היצור,' ''אני בן אדם מצאצאי דור הפלגה,ואני הסבא של הסבא של הסבא שלך, כי כל הקופים שבעולם יצאו ממני ומחברי...'' נפגע סבך היקר מאד מדברי היצור המוזר ודרש ממנו בתוקף שיסביר את דבריו. הוא גם אים עליו שאם לא יסביר ויפרש את דבריו המוזרים,ישליך אגוז קוקוס על ראשו. נבהל אותו היצור ואמר,' ''בזמן שבנינו את מגדל בבל,חלק מחברי רצו לעלות על המגדל ולהתישב שם. חלק אחר רצו לעבד שם עבודת כוכבים,והיו שרצו לעלות על המגדל הגבוה ולהלחם עם בוראם. אני היתי מאותם טיפשים שרצו לעלות ולהלחם. מיד ירד עלינו מלאך גדול והוריד עמו זעם,עברה וכעס. את אותם בני האדם שרצו לעלות על המגדל ולהתישב בו,הפיץ לכל עבר. את אלה שבקשו לעבד עבודת כוכבים,העניש ובלבל את לשונם. ואת כל אותם שחשבו להלחם עם בוראם,הפך לקופים. לכן אמרתי שכל הקופים שיש היום בעולם,באו ויצאו ממני ומחברי!', אמר הקוף''אני סמכתי עליך שתספר לי ספור שלא היה ולא נברא, ואתה בחצפתך,אכזבת אותי כהוגן! ספרת לי ספור שכבר היה לעולמים ובזבזת לריק את זמני היקר! נו תחליתו,מתי תלכו לבקר סבכם בגן החיות מלך הקופים?

למעלה