ממצא את עצמו תוכנית חמודה,אבל די חד מימדית.יש עוד רבדים חוץ מאמא זרוקה מול אמא לחוצה
ר רוניפו New member 28/11/05 #1 ממצא את עצמו תוכנית חמודה,אבל די חד מימדית.יש עוד רבדים חוץ מאמא זרוקה מול אמא לחוצה
A Angel On Earth New member 28/11/05 #4 אני דווקא די אוהבת כל פרק.. אז נכון שהעניין דומה,לוקחים 2 אמהות ממשפחות שונות לחלוטין ומחליפים ביניהם. אבל מעניין איך כל אמא מתמודדת בצורה שונה עם משפחה שונה לחלוטין משלה.
אני דווקא די אוהבת כל פרק.. אז נכון שהעניין דומה,לוקחים 2 אמהות ממשפחות שונות לחלוטין ומחליפים ביניהם. אבל מעניין איך כל אמא מתמודדת בצורה שונה עם משפחה שונה לחלוטין משלה.
ב בַּמְבָּה יבשה New member 28/11/05 #8 ../images/Emo45.gif מסכימה. חוץ מזה שכמו שאמרו כבר מעלי הפרק השבוע שונה. נראה לי הולך להיות פרק ממש מעניין..
../images/Emo45.gif מסכימה. חוץ מזה שכמו שאמרו כבר מעלי הפרק השבוע שונה. נראה לי הולך להיות פרק ממש מעניין..
G guy golan New member 29/11/05 #9 תשובה למה 4 פעמים אני יודע אבל זאת לא אשמתי כי אני שולח לפעמים מהפלאפון ואז יצא 4 פעמים (ותשימי לב לפעמים גם יצא לי פעמיים) מה אני יעשה הפלאפון שלי דפוק...
תשובה למה 4 פעמים אני יודע אבל זאת לא אשמתי כי אני שולח לפעמים מהפלאפון ואז יצא 4 פעמים (ותשימי לב לפעמים גם יצא לי פעמיים) מה אני יעשה הפלאפון שלי דפוק...