ממצב? אני חדש פה ומזל טוב לבובי!

HighDeath

New member
ממצב? אני חדש פה ומזל טוב לבובי!

ממצב?? שמי הוא בן וייסמן אני בן 14.. אני מת מת מת על בוב.. אבא שלי הכיר לי אותו מאז גיל 0, תאמינו או לא, אבא שלי חבר של בוב ומדיי פעם בא לבקר אותו בלוס אנג'לס, אבל לפעמים באקי בקסטר נגנו לשעבר בא לבקר אותנו, הוא איש נחמד... קיצר אבא שלי עשה הרבה למען בוב, וכך גם בוב החזיר לי טובה. יש לי בבית הרבה פריטים של בוב אישיים, כמו כן בוב גם הביא לאבא שלי להיות על הבמה בהופעות שלו.. יש כמה הופעות שרואים את אבא שלי בצד :) קיצר נראה לי אתם אחלה אנשים.. אז שיהיה לנו בכיף. שבוע טוב!

Chocoholic

New member
היי

לא כל יום נכנס לפורום מישהו עם קשר כזה קרוב לדילן... מה בדיוק הקשר של אביך לבוב? יהיה נחמד ומעניין לקרוא כמה דברים.

HighDeath

New member
אוקיי אני ייספר קצת.

בהתחלה, לאבא שלי הייתה חברה. בוב הגיע לארץ לכמה הופעות, ואבא שלי במקרה היה באותו מלון שהוא היה. אז אבא שלי וחברה שלו סתם ישבו ודיברו, ואז חברה של אבא שלי שאלה אותו: "תגיד, היית רוצה לפגוש את בוב נכון?" אבא שלי ענה "בטח.." והיא אמרה "אבל מה תגיד לו?" אבא שלי : "נכון את צודקת.." ובסוף הם הלכו, וחברה של אבא שלי אמרה.. "אני הולכת להחליף בגדים. תחכה בחדר שלי בינתיים". ואז אבא שלי הלך איתה לשם, היא הלכה להתלבש, ופתאום הוא רואה איש יושב במרפסת ומעשן. זה היה בוב. חברה של אבא שלי, הייתה בעצם הבת של בוב..!, אבא שלי מאוד התרגש ודיבר איתו.. ואז בוב הכיר אותו וראה בו כאיש טוב, והביא אותו להיכנס להופעות שלו על הבמה. לאחר מכן שאבא שלי נפרד מבתו והוא חזר לאמריקה, הוא התקשר לאבא שלי והזמין אותו להופעה. אבא שלי לא סירב, וכמובן עזר לו בכמה דברים. אבא שלי הכיר את הלהקה שלו, ואז גם באים לבית שלנו לפעמים. אבא שלי עזר לבוב דילן בהמון דברים ובוב מאוד העריך אותו. לפני שנה בוב התקשר ושאל אם אבא שלי יכול לאסוף אותו משדה התעופה, כי הוא בא לארץ, אבל בסוף הוא לא בא. מי יודע, אולי הוא יבוא שוב ואז אני יראה אותו שוב :)

Chocoholic

New member
אביך והחברה (אנה דילן??) נפגשו

במלון? כי אם הם נפגשו לפני, כנראה שלא במקרה הוא היה באותו המלון... אני גם מניח שמדובר ב 1987, הפעם הראשונה שבוב הופיע בארץ, כיוון שבפעם השניה (1993) כבר היית בן שנה.

שמע איזה כבוד !!

סופסוף יש מישהו שבא ומספר לנו סיפור על בוב דילן מזווית שעוד לא שמענו עליה, אולי למעט המפורסמים מבין ידידיו בארץ. הסיפור הזה שחברתו של אביך היא לא אחרת מבתו של דילן, נתנה תחושה של התקרבות עד כדי שמי יודע אולי היית מספר לנו בסוף גם משהו מסודות חדר המיטות שלו. אם אביך הוזמן להיות על במה אחת עם דילן, ועוד לפי מה שסיפרת הבנתי שיותר מאירוע חד-פעמי אני משער לעצמי שלפחות באחד הפעמים היתה איזו מצלמה שתיעדה את הרגע המרגש הזה. אז נשמח לראות תמונה כזו מה שיוסיף נופח לסיפור שלך, וכמובן אתה מוזמן להישאר עמנו ולהמשיך ולספר לנו.

HighDeath

New member
תודה רבה.

כן, זה היה ב1987. שם הם נפגשו.. דבר כזה גורם לי מאוד להיות גאה באבא שלי. רק שתדעו שהתקשרו אליו ורצו שהוא יופיע בתוכנית אחת בערוץ 2 אבל היהודים שעשו מהפכה, ויש שם קטע על בוב.. אבל אבא שלי סירב, כי הוא לא רוצה לספר דברים אישיים עליו.

HighDeath

New member
תגידי לי סיבה אחת לא לאהוב אותו..

תגידי לי סיבה אחת לא לאהוב אותו.. הוא פשוט האיש של המאה...

HighDeath

New member
נכון.. אבל

מתרגלים.. גם אני בהתחלה שהייתי בן 5 אני זוכר שקראתי לו "הצפרדע המזמר" אבל ברגע שמתרגלים הוא מדהים!

דווקא הקול שלו ?! ../images/Emo6.gif

אולי בתקופה שהוא היה צעיר ומאוחר יותר כשהוא עשה פיתוח קול, אבל לאהוב את הקול שלו דווקא כמו שהוא נשמע עכשיו.
מצטער, אבל דווקא הצד הזה הוא לא הצד החזק שלו. קשה לי להאמין שאפילו תהיה מישהי שתאמר שהקול הזה סקסי. אם יש משהו שקורץ בדילן זאת התכונה האוטודידקטית שלו שבזכותה הגיע למה שהוא, ואני מתייחס בעיקר לתקופה שהוא חקר את הפולק והבלוז. שאב השראה מהשורשים ויצר מהם משהו שנכון רק לו, אבל היו לא מעט אמנים שהלכו בעקבותיו. כיום, פרק החיים של דילן בהווה אינו מעורר השראה (אולי רק לסובבים אותו), אבל אין ספק שסיפור חייו שהם יותר התרפקות על העבר הם מדהימים. כמו שנאמר לפניי הוא האיש של המאה ואני מסכים עם זה.

למעלה